neděle 18. prosince 2016

Visage d’Or: Pleťový krém


Ráda bych vám ukázala jeden krém, který mě zaujal hlavně svým neobvyklým a nápaditým balením. Jedná se o krém značky Visage d’Or s unikátní formulí vytvořenou ve Švýcarsku.
Oficiální představení značky:
Visage d'Or je značkou s pravidelným zasíláním krému, jehož dodavatelem je Courlux International SA. Courlux je zásilková firma se sídlem v Semsales ve Švýcarsku. V současné době prodává produkty soukromým spotřebitelům ve Švédsku, Finsku, Dánsku, Holandsku, Belgii, Polsku, Česku, Slovensku a Maďarsku.
Začala bych balením, protože to mě u tohoto krému překvapilo. Balení je zajímavé a neobvyklé. Skleněná nádobka s krémem je v papírové krabičce a samotný krém je v takovém malém kelímku, který je jakoby vsazen do skleněného, bytelného obalu.
Jde totiž o to, že pokud si krém objednáte znovu, tak už vám přijde jen ten kelímek na vložení a vy si jen vyměníte obsah té skleněné nádobky. Vkládáte si vlastně pořád dokola nové a nové náhradní náplně. Docela se mi to líbí, protože tak ušetříte za elegantní skleněný obal. 
A teď už jdeme na krém. Visage d'Or Timeless Skin je denní i noční krém, který kombinuje výtažky z aktivních látek granátového jablka, rýžového mléka a jojoby. Krém pokožku chrání a hydratuje a je určen i pro citlivou pokožku. Po namazání se rychle vstřebá a pokožka zůstává pěkně jemná a hedvábná. 
Na internetových stránkách to funguje tak, že se zaregistrujete a potom, co obdržíte zaváděcí balíček, tak každé tři měsíce dostanete novou náplň krému, což je podle mě tak odpovídající doba na kterou vám krém vydrží. Zde si můžete objednat zaváděcí balíček s tímto jedinečným krémem na obličej za výhodnou cenu.
ZAUJAL VÁS TENTO KRÉM?
CO ŘÍKÁTE NA NÁPAD VYMĚŇOVACÍHO KELÍMKU S KRÉMEM?



22 komentářů:

  1. Tak vyměňovat kelímky krému je opravdu super! :) Krém vypadá dobře, ale značku vůbec neznám
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. O krému, značce ani o systému vyměňování kelímků jsem nikde jinde neslyšela ani nečetla. Je to ale rozhodně zajímavé :)
    Krém se mi moc zamlouvá, článek taky moc hezky sepsaný :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Značku sice vůbec nepoznám, ale balení je super, určitě skvělý nápad. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. vymeniteľný kelímok je originálny :) aj krémik ma celkom zaujal :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Po užívání krému,výsledek asi jako po induloně, dnes mě přišel krém v org, balení, ne náhradní náplň, cena skoro 500,-Kč
    Děkuji vracím!
    Novobilská

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, já jsem byla spokojená, ale další jsem nekupovala mám krémů hodně :).

      Vymazat
  6. Krém používám asi pět let. Začala jsem jej používat ještě v době, kdy jsem snad ani takový nepotřebovala a pleť byla po něm "liftingovaná". Krém už patří do luxusní řady krémů. Je opravdu výborný. "Výsledek jako po Induloně" je opravdu pomluva. Škoda, že není celá škála - voda, mléko, oční krém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že je škoda té vody, mléka, očního krému.

      Vymazat
  7. po objednave prisiel -a tiez ma prekvapilo balenie aj samotny dizajn --este nemozem posudit vysledok na pleti--ak budem spokojna tak si ojednam --

    OdpovědětVymazat
  8. dievčatá skoro všetky píšete o tom úžasnom kelímku, no pre mňa je prvoradé jak je ten krém kvalitný. Ano mám ho rozotiera sa dobre, aj vstrebáva no nakolko mám už 57 rokov ,nie som si istá či je pre mna a moje vrásky dostačujúci.Totižto po mesiaci nemôžem povedat že wau.Keď používam eucerin z lekárne tak to je aj vidno. neviem.obsahuje kvalitné veci ale je dôležité kolko percent je tam obsiahnuté z každého, na letáčiku sa to nedá zistit

    OdpovědětVymazat
  9. Krém mi přišel 2.1.2018 a zatím jsem spokojená. Jen nevím, kde na jejich stránkách změním datum dodání další zásilky. Našel ho někdo, prosím? Díky za pomoc. Iva

    OdpovědětVymazat
  10. Dostala jsem krém od kamarádky a můžu říci, že mě překvapil. Mám citlivou pleť a jen tak nějaký krém na obličeji opravdu nesnesu. Zkusila jsem jich hodně a hodně jsem rozdala či odložila,protože mi nevyhovovali . Tento krém mi vyhovuje jak na noční použití , tak i po ránu. Nechci tady tvrdit něco co je dobré či špatné dokud to nevyzkouším. Za mě je výborný a doporučila bych ho. Na tyto stránky jsem se dostala kvůli objednání krému nového.Mě vyhovuje po všech stránkách. Jitka

    OdpovědětVymazat
  11. tato značka neexistuje, podle složení to odhaduji na čínská produkt..

    OdpovědětVymazat
  12. Kde se nechá tnto krm objednat?

    OdpovědětVymazat
  13. krém je velice příjemný na obličeji a též i účinek...super

    OdpovědětVymazat
  14. Jsem velmi spokojená,krém je super dobře se vstřebáva,používám už rok výsledky jsou znatelné :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...