pondělí 12. prosince 2016

Sportique: Přírodní pleťové tonikum a tělové mléko s vůní okurek

V dnešní recenzi se podíváme blíže na dva produkty se svěží vůní okurky. Taky si dáváte slupky z okurky na obličej, když ji loupete? Já to miluju! Vždycky si slupkami potírám obličej i ruce. Dnes si ukážeme pomocníky, kteří vám nahradí slupky od okurek, když je zrovna nemáte po ruce. Řeč bude o tělovém mléku a přírodním pleťovém toniku značky Sportique.
Tělové mléko - okurka
Mléko je v pevném plastovém obalu hnědé barvy o velikosti 200 ml. Má bílou barvu a konzistenci tak akorát - ani hustá ani tekutá. Když si k mléku přičichnu, tak cítím čerstvě nastrouhanou okurku. Po natření a vstřebání do pokožky se vůně ještě rozvoní a je intenzivnější, ale vyprchá, tak po cca půl hodince. Škoda, mohla by vydržet i déle. 
Mléko není mastné, pokožku tedy nijak nezatíží ani neulepí, spíše na ní zanechá takový jemný film. Krásně se s ním pracuje a rychle se do pokožky vstřebá. Obsahuje mimo jiné bambucké máslo, aloe vera, makadamový a kokosový olej. Samé dobré věci!
Pleťové tonikum - okurka
Tonikum používám hlavně večer k dočištění pleti a ráno před nanesením denního krému. Tonikum je opět stejně jako tělové mléko v tmavě hnědém obalu o obsahu 200 ml. Tonikum krásně na pokožce chladí. Aplikuji ho tak, že trochu nanesu na tamponek a přejíždím po pleti. Na obličeji vůbec nelepí a za chvilku ani nevím, že jsem ho použila. Pokožka je pěkně hydratovaná a osvěžená.
Tonikum obsahuje koktejl minerálů (zinek, hořčík, mangan), které jsou zdrojem energie pro účinnou regeneraci a ochranu před volnými radikály ze slunečního záření. Aloe s výtažky z mořských řas uklidňuje případná podráždění a omezuje zarudnutí. Vitamín C udržuje pokožku prozářenou a čerstvou. Složení bez obsahu alkoholu je vhodné pro všechny druhy pleti, protože nedráždí. 
Oba tyto produkty můžu fakt doporučit, jen ne každému může sednou okurková vůně, ale mě tedy vůbec nevadí a právě i pro tu vůni jsem produkty chtěla vyzkoušet. Koupit je můžete - TADY.

TAKY SI DÁVÁTE SLUPKY OD OKURKY NA OBLIČEJ? 
UŽ JSTE SE S TĚMITO PRODUKTY SETKALY? 


8 komentářů:

  1. božinku ty sem dávaš vždy také dobré prírodné zaujímavosti, že by som ich chela všetky vyskúšať :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo já to tak mám taky, vždycky si přečtu článek a hned bych všechno chtěla :D, můj seznam přání už je pěkně dlouhý.

      Vymazat
  2. S touto kosmetikou se roztrhl pytel na blozích, mají moc krásné balení :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě přijde, že moc recenzí ještě není :)

      Vymazat
  3. To tonikum vypadá skvěle, asi ho pořídím, nějaké takové sháním :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. No opět další dobré produkty :) Je na čase něco vyzkoušet :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Slupky od okurky si taky dávám na obličej. :) Kdysi jsem měla i pleťový krém, který voněl po okurkách, mám tu vůni moc ráda je to takové krásně svěží. Tyhle produkty by taky mohly být fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Okurková vůně v kosmetice je zvláštní, ale taky mi nevadí. Zaujalo mě nejvíce pleťové tonikum.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...