úterý 27. prosince 2016

L´Oreal Elseve: Řada Extraordinary Clay

V tomto článku bych vám ráda ukázala docela novou řadu produktů na vlasy od L´Oreal Elseve. Řada Extraordinary Clay obsahuje šampon, kondicionér, masku a suchý šampon. Já jsem si ji kromě suchého šamponu koupila celou tedy šampon, kondicionér a masku. Suchý šampon mě nelákal a nerada bych byla zklamaná (jsem věrná těm Batiste), pokud s ním máte nějakou zkušenost budu rád, když mi napíšete vaše poznatky. 

Řada Extraordinary Clay se od ostatních produktů značky L´Oreal liší tím, že obsahuje jíl. Jíl je známý a také se hojně využívá pro své čistící vlastnosti. Produkty obsahují kombinaci tří jemných jílů a díky jejich účinkům vydrží vlasy svěží až 72 hodin. Řada je určená pro rychle se mastící vlasy. Pokud na vaše tato charakteristika sedí, tak se nebojte jsem v tom s vámi, protože i mě se vlasy rychle mastí. 

Šampon neobsahuje silikony, což hodnotím fakt pozitivně. Vlasy mi nezatěžuje ani je nemastí. Po umytí jsou vlásky takové nadýchané, lesklé a na dotek jemné. Parfemace je velmi jemná, čistá, takže by mohla sednout všem. ještě bych ráda zmínila, že i pěnivost šamponu je fajn a dobře se z vlasů vymývá. 
Kondicionér je taková klasika. Nenašla jsem na něm extra nic výjimečného ani nic co by mě zklamalo. Má krémovou konzistenci, což mám u kondicionérů moc ráda. Vůně je taky dost příjemná. Kondicionér používám tak, že si ho na vlasy nanesu a nechám asi 2 minutky působit a potom ho jednoduše z vlasů smyju. 
Tato maska se od ostatních masek liší v tom, že se používá ještě před umytím vlasů. Nanesete ji rovnou na pokožku hlavy a necháte cca 10 minut působit. Pak ji důkladně smyjete a použijete šampon. Maska má šedivo-zelenou barvu. Je důležité pečlivě masku z hlavy smýt, protože přece nechcete mít na hlavě zelené flíčky ze zbytků nevymyté masky. Naštěstí jsem nezaznamenala během používání žádné pálení ani pnutí, takže podle mě maska nijak pokožku nedráždí. Maska skvěle absorbuje mastnotu a nečistoty. Vlásky potom vydrží i o dva dny déle bez mytí a není na nich vidět, že by se mastily. Já masku používám jednou týdně a bohatě to stačí. 
Tato řada se podle mě fakt povedla a mým vlasům sedla. Nemusím si už mýt vlasy každý den, což je super a šetří mi to spoustu času. Kdybych si měla vybrat jen jeden nejlepší produkt, tak to bude určitě maska!

UŽ JSTE NĚJAKÝ PRODUKT Z TÉTO MODRÉ ŘADY VYZKOUŠELY?



21 komentářů:

  1. Konečně zase článek :D ❤ Já používám šamnón od Avonu a taky si vlasy nemusím už mít každý den. Podívej se na jejich e-shop, mě ty šampóny sedl a třeba by mohli zaujmout i tebe ;) beauty-brunett.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé to mě těší, že máš radost z nového článku, no konečně jsem se trošku vyhrabala z nemoci, tak jsem připravená pořádně zamakat, ať máte co číst :). A jaký máš ten šampon od Avonu? Budu ráda za tip :)

      Vymazat
    2. https://www.avon.cz/vyrobek/306-359-7696/vlasy/sampony/sampon-a-kondicioner-2-v-1-s-mangem-a-zazvorem-pro-vsechny-typy-vlasu

      Je to tenhle, má skvělou vůni a vlasy mi krásně vyživí :)

      Vymazat
    3. Super moc děkuji za tip :).

      Vymazat
  2. Šampon od elseve som strašne dlho použivala, no zrazu ten jeden ( zltý) prestali vyrabat tak som prešla ba iný :)

    Srdečne ťa pozývam na giveaway na mojom blogu ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký používáš teď? To je na nic, když si na něco zvykneš a oni to přestanou prodávat :(. A moc děkuji za pozvání!

      Vymazat
  3. Tieto výrobky som ešte neskúšala, ale nedávno som ich videla a chcela by som určite kúpiť :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Mám v plánu si pořídit právě šampon. 😉

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Tento šampon používá moje mamka a je maximálně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle řadu jsem ještě nezkoušela, ale dost mě zaujala maska. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Už dlhšie používam z tejto rady šampón, s ktorým som tiež spokojná a masku som vyskúšala len vo forme vzorky a nejako ma o kúpe plného balenia nepresvedčila, no možno by som zmenila názor, ak by som ju testovala dlhšie. Inak, mám aj suchý šampón a ten je za mňa katastrofa, mám pocit, že nič nerobí. Nabudúce nebudem vymýšľať a zostanem u overenej klasiky - Batiste :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to jsem ráda, že jsem ten suchý šampon nekupovala :D.

      Vymazat
  8. používam pravidelne šampón a kondicionér, a teraz som si kúpila aj masku, ale čo ja viem :) kebyže si ju nedám,tak asi ani nevidím rozdiel...navyše sa mi zdá, že jej treba použiť veľké množstvo a hneď bude krabička prázdna :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, že by jí mohlo být víc, no mě přijde, že se mi po ní vlasy fakt tolik nemastí, tak ono ne každému sedne.

      Vymazat
  9. Jee tak to by mi mohlo sednout. Vlasy se mi mastí příšerně, myju se je každý den a už jsem vyzkoušela tolik šamponů na mastné vlasy, ale nic mi nepomohlo. Tak tohle bych mohla vyzkoušet, třeba by mi to konečně sedlo, byla bych šťastná kdybych si vlasy mohla mýt třeba jednou za dva, tři dny, každý den to je hrůza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus já fakt vidím zlepšení a je to fakt úleva hlavně teď v zimě není zrovna pohodlné si vlasy mýt každý den :(.

      Vymazat
  10. Tak to mě překvapilo že šampon neobsahuje silikony. Já už šampony Gliss kur apod. dlouho nepoužívám, ale možná že se teda na tento v drogerii kouknu.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...