středa 26. října 2016

Oriflame: Kosmetická sada pro krásné ruce z řady Swedish Spa

Dnes pro vás mám recenzi na Sadu pro krásné ruce z řady Swedish Spa od značky Oriflame. Na sadu jsem narazila při prohlížení e-shopu Notino.cz a moc mě zaujala. Co na tuhle pečující sadu říkám, se dočtete v článku.

Moc se mi líbí celé balení a design sady. Je laděna do bílé, růžové, fialové a modré barvy a všechny tyto barvy jsou mé oblíbené a jejich kombinace je dokonalá. Sada obsahuje tři produkty - relaxační lázeň, peeling a masážní krém. 
Relaxační lázeň
Prvním krokem v péči o naše ručky je samozřejmě relaxační lázeň. Lázeň je v lahvičce o obsahu 100 ml. Relaxační lázeň si vytvoříte tak, že do vlažné vody nalijete trošku (opravdu stačí málo) tekutiny z lahvičky. Ta ve voně vytvoří lehkou, mléčnou pěnu. Ruce si do lázně vždy namočím na cca 5-10 minut. Najděte na lázeň dostatek času, tak abyste jen relaxovaly a užívaly. Já si lázeň dělám vždy večer u nějakého filmu. Ruce jsou po lázni krásně zvláčněné a připravené na další péči. Koupel ruce nijak nevysušuje. Parfemace je moc příjemná a jemná. 
Peeling
Po lázni přichází na řadu peeling. Jsem zvyklá na peelingy, které obsahují spoustu peelingových částeček, ale tento je krémový a obsahuje menší počet opravdu jemných zrníček. A protože je peeling docela jemný, tak bych moc nepočítala s tím, že odstraní hrubší kůži. Každopádně po aplikaci peelingu jsou ruce pěkně jemné a heboučké. 
Hydratační krém na ruce
Posledním krokem je samozřejmě hydratace. Krémy na ruce od Oriflame patří k mým oblíbencům, protože krásně voní a plní, to co slibují. A ani tento krém není výjimkou. Krém má středně hustou konzistenci, dobře se roztírá a během chvilky se do pokožky dokonalé vsákne, takže vám na rukou nezůstane mastný film. Ruce jsou po aplikaci krásně hydratované, hebké a moc příjemné na dotek. 
Všechny tři produkty mají moc příjemnou vůni. Celou tuto proceduru si užívám vždy jednou za týden a musím říct, že je to skvělý relax. Určitě ji doporučuji a sama si ji objednám znovu. Sada je v moc pěkném balení, takže se podle mě hodí i jako vánoční dárek. A cena je moc příjemná na Notino.cz ji seženete za skvělých 165 Kč

POUŽÍVÁTE PEELINGY NA RUCE? 
JAK O VAŠE RUČKY PEČUJETE VY?


7 komentářů:

  1. Tahle sada vypadá strašně fajn :) A za tu cenu se i vyplatí :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Sadu mám také, zrovna jsem spotřebovala krém, který byl úžasný. Peeling mi přijde takový zbytečný, navíc je hrozně jemný.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Peelingy vůbec nepoužívám, co se týče péče o ruce, tak v tom jsem celkem lajdák, maximálně si je občas namažu krémem. Ale ta sada vypadá hezky a myslím si, že by to byl i fajn dárek. :) BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, teď mi tak dohází, že se o svoje ruce vůbec nestarám a měla bych si něco takového obstarat. Kor teďka přes zimu!

    Balení vypadá opravdu krásn, třeba nakonec tohle bude můj výběr.

    www.fakynn.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Já si ruce mažu snad jen krémem na ruce. Ale vím, že nedávno jsem se na tuto sadu v katalogu dívala a docela se mi zalíbila. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...