sobota 8. října 2016

Annemarie Börlind: Purifing Care čistící gel a pleťový krém

V dnešním článku bych vás ráda seznámila s produkty přírodní kosmetiky Annemarie Börlind. Tentokrát půjde o dva z řady Purifying Care, která je věnovaná mastné pleti. Pokud vás trápí mastná a problematická pleť, je to kosmetika přesně pro vás! Všechny produkty z této řady pro mastnou a problematickou pleť si můžete prohlédnout ZDE. Já jsem k vyzkoušení dostala dva produkty - čistící gel a pleťový krém. Jdeme na recenze.

Čistící gel na problematickou pleť
Obal: Papírová krabička a v ní schovaná širší plastová tuba o objemu 150 ml.
Gel obsahuje Alatonin s rozmarýnem a právě tyto dvě složky stimulují krevní oběh a podporují obnovu zdravé kožní tkáně. Dále ve složení najdete heřmánek, šalvěj, aloe vera a pantenol. Samé prima složky mají za úkol pleť zklidnit a hydratovat jí. Gel má čirou barvu a klasickou gelovou konzistenci se kterou se pěkně pracuje. Při aplikaci se čirý gel mění v takovou mléčnou konzistenci. Měl by se používat ráno i večer, ale já ho používám jen večer. Dám si trošku gelu do dlaní a chvilku masíruji navlhčenou tvář. Po chvilce gel smyji vodou. Gel pleť krásně vyčistí do hloubky a super je, že ji nevysušuje, protože některé čistící gely mi pleť dost vysušují.
Pleťový krém na problematickou pleť
Obal: Papírová krabička a v ní schovaná úzká plastová tuba o objemu 75 ml.
Tento přírodní krém aktivně bojuje s vyrážkami a silnějším akné. Vždy si napřed vyčistím pleť gelem a potom nanesu krém. Pleť pěkně hydratuje a stabilizuje tvorbu mazu, to můžu potvrdit. Má dezinfekční a antibakteriální účinky. V noci krém obnovuje přirozenou rovnováhu pleti a během dne chrání pleť před škodlivými vnějšími vlivy a předchází vzniku nových pupínků. Na tomto krému se mi moc líbí, že se dá používat i pod make-up. Nijak se na pleti nelepí, nežmolkuje ani nedrolí. Krásně se do pokožky vstřebá a skoro není poznat, že jste ho nanesly. 
Oba produkty jsou bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů, silikonových olejů, polycyklických sloučenin, syntetických vůní a barviv, konzervačních látek, nanočástic. Neobsahují živočišné výtažky a nejsou testovány na zvířatech. Jsou vhodné i pro vegany. Naopak produkty obsahují čistou termální vodu získanou z pramene v Černém lese/Schwarzwaldu z hloubky 165m, bohatou na minerály jako draslík, hořčík, vápník a zinek. Voda není chemicky ošetřena.
Abych to shrnula, tak jsem s produkty moc spokojená mé pleti naprosto vyhovují, nijak ji nedráždí, příjemně voní, krásně vyčistí, hydratují, přispívají k její rychlé regeneraci a zanechávají ji krásně hebkou. Určitě můžu oba tyto produkty doporučit. Netrpím významnějšími projevy akné, takže účinky na akné posoudit moc nemohu, ale pleť mám normálně mastnější a při pravidelném používání těchto produktů se mi pleť rozhodně tolik nemastí, je čistá a svěží.
Celá řada Purifying Care z kosmetiky Annemarie Börlind je určená především pro problematickou pleť s uhry a vyrážkami. Hloubkově čistící řada obsahuje uklidňující, dezinfekční a antibakteriální ingredience, které působí proti nečistotám a chrání tak pleť před jejich opětovným vznikem.

Pokud vás produkty zaujaly koupíte je na stránkách Annemarie Börlind.

CO ŘÍKÁTE NA TYTO DVA PRODUKTY?



12 komentářů:

  1. AMB sa chystám vyskúšať, páči sa mi filozofia zakladateľky, ale nejak bližšie som produkty neskúmala (aspoň zatiaľ). Dík za tip.

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na blogu mám už několik jejich produktů, tak se podívej na recenze :).

      Vymazat
  2. Super článok! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Jako rozhodně jsou to zajímavé produkty, ale za tu cenu bych se rozmýšlela zda koupit či ne. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono pokud někoho akné fakt trápí, tak pak už zkouší všechno. A toto je určitě lepší než prášky.

      Vymazat
  4. Líbí se mi, že se jedná o přírodní kosmetiku. Výrobky nepoznám a pro mou sušší pleť by asi nebyly. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že zrovna tyto jsou určeny pro tu mastnější.

      Vymazat
  5. Produkty vyzerajú super, ale za tú cenu by som si ich asi nekúpila, pretože problémy s pleťou nemám až také veľké, aby to stálo za investíciu :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně pokud nemáš větší problémy, tak to nemá cenu :).

      Vymazat
  6. yes, we can follow each other. i'm #210, waiting for you. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Great post.
    Do you want to follow each other on GFC? If yes, tell me on my blog and I will follow your back.
    Moni
    www.glamshine.de

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...