středa 21. září 2016

TVOJa kosmetika: Balzámy na rty, Šlehané tělové máslo, Tělový peeling a SOS kúra na paty

V dnešním článku bych vás ráda seznámila se slovenskou značkou přírodní kosmetiky TVOJa. Kosmetika TVOJa nabízí spoustu produktů, které jsou vyrobeny z přírodních surovin té nejvyšší kvality a obsahují spoustu vitamínů. Moc se mi líbí, že jsou produkty vyráběné ručně. Jsem moc ráda, že jsem dostala příležitost s kosmetikou TVOJa spolupracovat. V dnešním článku vám ukážu výrobky, které jsem si vybrala k testování.

Balzámy na rty
Cena 3 €
Balzámů není nikdy dost a tak jsem si vybrala rovnou dva - kokos a heřmánek s citronovou trávou. Jde o klasické vysunovací balzámy na rty. Balení je plastové s malou etiketou. Oba balzámy rty krásně vyživí, provoní a promastí, takže je nemám suché. Obsahují kokosový olej, který má antibakteriální účinky. Balzámy jsou vhodné při léčbě koutků i oparů. Heřmánkový balzám s citronovou trávou má osvěžující vůni po citrusech. Oba balzámy voní přírodně, necítím z nich nic umělého. Heřmánkový balzám navíc obsahuje kakaové a avokádové máslo, které rty vyživí a promastí a třešňový olej, který dodá přírodní antioxidanty. Obal balzámy jsou vhodné pro suché rty, ale podle mě patří do kabelky každé správné holky.

Kokosový balzám - složení: mandlový olej, kokosový olej, včelí vosk, vitamín E, kokosový americký extrakt.
Heřmánkový balzám s citronovou trávou - složení: kakaové máslo, avokádové máslo, včelí vosk, mandlový vosk, olivový olej, třešňový olej, vitamín E, lemongrass silice, heřmánková silice.
Šlehané tělové máslo kokos
Balení másla mi připomíná máslíčka od Soaphoria a ty já můžu. Připomíná mi skleněnou zavařovačku o obsahu 250 ml s utěsňovací gumou. Jinak je balení jednoduché a etiketu najdete na víčku. Sklenička je převázaná provázkem s kartonovou cedulkou s názvem varianty másla. Můžete vybírat z variant natural, kokos, citronová tráva a čokoláda. Já jsem si vybrala kokos. Bambucké máslo a kokosový olej jsou vyšlehané do jemného tělového máslíčka, které je lehce roztíratelné a krásně se do pokožky vstřebává. Samotné vstřebávání másla chvilku trvá, ale já si počkám. Při kontaktu s pokožkou a tělovou teplotou se máslo automaticky začne rozpouštět, takže získá olejovou strukturu. Kokosová vůně je nevtíravá a moc příjemná. Pleť je krásně promazaná, vyživená a provoněná. Většinou se tímto máslem mažu na noc a ještě ráno z pokožky cítím tu jemnou kokosovou vůni. Balení o obsahu 250 ml vám vydrží fakt dlouho, na natření celého těla je potřeba fakt malé množství.

Složení: 100% organické bambucké máslo, bio kokosový olej, vitamín E, panthenol
Jemný šlehaný peeling 
Peeling je v plastovém obalu o obsahu 100 ml a se šroubovacím víčkem, na kterém je etiketa. Jde o peeling, který obsahuje jemnou sůl z mrtvého moře a rozdrcené ořechové skořápky. Jeho konzistence je krémová, protože je šlehaný z bambuckého másla a mrkvového oleje. Bambucké máslo je vhodné pro suchou a citlivou pokožku, o kterou se krásně postará, zregeneruje ji a hydratuje. Mrkvový olej je bohatý na betakaroten, to určitě všechny víte a pokud jste četly moji recenzi na Mrkvový olej od Soaphoria, tak už i víte, že je tento olej vhodný pro pokožku hlavně v létě, kdy je vystavená neustále slunečním paprskům. Po použití peelingu se už nemusíte mazat žádným krémem, protože pokožka bude krásně promazaná a vyživená. Peeling voní krásně přírodně po meruňkách, ale ucítíte z něj i zklidňující vůni meduňky a tu mám moc ráda. Máme ji na zahradě a často si trhám jen tak lístky do vody. Peeling si nanesu na navlhčenou pokožku během sprchování. Snažím se nijak netlačit, ale spíš jemně peelingem pokožku masírovat krouživými pohyby po dobu několika minut. No a potom už jen opláchnu vodou. Pokožka zůstane prokrvená, hladká, hydratovaná a jemná. Peeling odstraní odumřelé buňky a veškeré nečistoty z pokožky. 

Složení: jemná mořská sůl, bambucké máslo, jojobový olej, meruňkový olej, mrkvový olej, mandlový olej, mleté ořechové skořápky, vitamín E, extrakt z grepových jader, meruňkový esenciální olej a meduňková silice.
SOS kúra na paty
 TVOJa kosmetika má v nabídce tuto SOS kůru, která je vyrobená z rostlinných másel a olejů a nožkám moc prospívá. Pokud jde o balení, tak to je malé, praktické, plastové a klasicky s etiketou. Vleze se do každé kabelky! Většinou jednou týdně si namočím nohy do lavorku s mořskou solí a relaxuji. Potom obrousím odumřelou kůži a aplikuji tuto kúru. Na noc si pak na namazané nožky obleču kosmetické ponožky. Ráno mám paty krásně heboučké. Touto kůrou si natírám i suchá místa na kolenech a lokty. Jinak se dá kúra používat klidně během celého dne, když si vzpomenu, tak mažu.

Složení: 100% organické kakaové máslo, 100% organické bambucké máslo, včelí vosk, bio kokosový olej, měsíčkový olej, kukuřičný škrob a vitamín E.
Abych to shrnula, tak po vyzkoušení všech produktů můžu s čistým svědomím všechny jedině doporučit. Samozřejmě, že pro Čechy bude objednávání asi složitější, snad se časem distribuce rozšíří i k nám. Pro milovnice přírodní kosmetiky ze Slovenska je to další super kosmetická značka, kterou jste možná neznaly a určitě stojí za pozornost!

UŽ JSTE SLYŠELY O TÉTO SLOVENSKÉ ZNAČCE?
CO ŘÍKÁTE NA PRODUKTY?

P.S. Pokud se chceš zapojit do soutěže, tak napiš pod tento příspěvek komentář + napiš komentář pod soutěžní příspěvek - TADY.


27 komentářů:

  1. Peeling mam a je vyborny💗💗💗 nejlepsi z tech, co jsem kdy vyzkousela💗💗💗

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já se nevzdám těch od Saloosu, ale je fakt, že se jim dokázal tento vyrovnat.

      Vymazat
  2. Mmmmm... vyzerajú fakt skvele (: Značku poznám, ale ešte som neskúšala...

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  3. Tak kura by se mi hodila a ani ostatni produkty nevypadaji spatne. Hodne se mi libi i peeling.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kúra je super, líbí se mi, že je aplikace fakt jednoduchá.

      Vymazat
  4. Kokosový balzámek bych si hned pořídila, miluji vůni kokosu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Vidím v tom takové to napodobování kosmetiky Soaphorie hlavně tou sklenickou :) Ale nemyslím to zle...produkty vypadají dobře.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem psala už v článku, že mi sklenice připomíná Soaphorii, ale proč ne. Moc se mi obaly líbí.

      Vymazat
  6. Produkty vypadají dobře, tuto značku vůbec neznám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Peeling vyzerá fantasticky! Rada by som od TVOJa niečo skúsila :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to dobře, také bych ráda něco vyzkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo by fajn, kdyby se produkty objevily i na českých e-shopech že? :)

      Vymazat
  9. Moja prvá skúsenosť s Tvoja kozmetika nie je veru najlepšia. Objednala som si balzam na pery, ale neviem... tá vôňa, ktorú takmer necítim, na tú som sa ale tešila najviac, no trochu ma sklamal. Inak je celkom fajn. Ale na Crazy Rumors veru nemá. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teda balzámky na rty voní moc pěkně, právě že tak akorát a ne uměle. A od Crazy Rumors jsem ještě balzámy nezkoušela, tak to budu muset na zimu napravit.

      Vymazat
    2. Môžem sa spýtať, ktorý balzam na pery si skúšala?

      Vymazat
    3. Měla jsem balzámy na rty Oriflame, Avon, Yves Rocher, Labello, Pleva, Astrid a na víc si teď nevzpomenu.

      Vymazat
    4. Proč se ptáš? Ještě mám teď v kabelce Saloos :).

      Vymazat
  10. Skôr som chcela vedieť od Alfa, ktorý to bol lebo som rozmýšľala o kúpe niektorého.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha no takto by mě taky zajímalo, který jí nesedl :)

      Vymazat
    2. Ahojte... od tvoja kozmetika mam doma pomaranč a med. A od crazy rumors bubble gum. :)

      Vymazat
  11. Všechno vypadá lákavě. Sama jsem zvědavá na balíček

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...