pondělí 19. září 2016

Saloos: Koupelový olej Litsea Cubeba

Dneska jsem tu s recenzí na poklad pro všechny milovnice koupání a relaxace ve vaně. Řeč bude o koupelovém oleji od značky Saloos ve variantě Litsea Cubeba.
Koupelové oleje Saloos jsou kombinací rostlinných bio olejů lisovaných zastudena a přírodních esenciálních olejů. Při koupeli se účinné látky vstřebávají do pokožky, ta zůstává po lázni čistá, provoněná, vláčná a zregenerovaná. Oleje blahodárně působí i na problematickou pokožku. Saloos nabízí spoustu variant, přečíst si o nich můžete ZDE.
Tento koupelový olej Litsea Cubeba obsahuje bio sezamový, mandlový a slunečnicový olej a samozřejmě esenciální olej litsea cubeba. Litsea Cubeba je keř nebo spíš menší strom, který roste převážně v Asii. Vzhledem i vůní připomíná citronovník. Olej se získává z plodů, ale i z listů. Český název keře/stromu je Vavřín kadeřavý.
Zdroj: Zde
Vlastnosti oleje Litsea Cubeba
- má zklidňující, sedativní a protizánětlivé účinky
- působí též jako afrodisiakum
- posiluje lymfu a žaludek, ničí plísně, mírní bolesti a podporuje trávení
- můžete jej použít při podráždění pokožky, výskytu akné, tělesné slabosti nebo i při bolestech hlavy a kloubů
Celé složení: bio slunečnicový olej, bio sezamový olej, mandlový olej, esenciální olej litsea cubeba, PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, lecitin, vitamíny A, E, F

Když si napouštím vanu a chystám se na zasloužený relax v teplé vodě, tak do vody naliju cca 1-2 lžíce oleje. Nečekejte vanu plnou pěny, od toho tento olej ani není. Olej se ve vodě změní v mléčnou emulzi. Má za úkol krásně koupelnu provonět a stimulovat tak vaše smysly. Na pokožce zanechává ochranný film. Z vany vylezete lehce mastné, ale nebojte se, mastnota se během chvilky vstřebá a vy už nemusíte používat žádné tělové mléko. Pokožka je po koupeli krásně hydratovaná, heboučká a provoněná. Pokud jste ještě koupelové oleje nezkoušely, tak doporučuji. Já si určitě koupím i další varianty.

Saloos koupelové oleje si můžete koupit v drogeriích, zdravých výživách, ale třeba i na Notino.cz. Jejich cena je cca 110 - 130 Kč. Na Srovname.cz najdete nejlepší cenu tohoto koupelového oleje :).

ZAUJAL VÁS KOUPELOVÝ OLEJ?
MÁTE RÁDY VŮNI LITSEA CUBEBA? 


8 komentářů:

  1. Olej vyzerá fajn, no mne nevyhovuje olejová textúra vo vani, som skôr za penu. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych někdy ráda vyzkoušela různé oleje, bomby apod. do koupele. Jenže máme jen sprchový kout, tak jsem si zkusila koupit aspoň sprchový olej a zatím je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. tiež mám iba sprchový kút, tak takéto produkty nemám ako vyskúšať :) ale kozmetiku Saloos mám veľmi rada :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Olej do kúpeľa znie luxusne... ešte som žiaden neskúšala, sem tam si dám lyžičku kokosového do kupeľa (:

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle vypadá jako skvělý přípravek, no musím se asi po něm podívat :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Máme doma aj vaňu aj sprcháč. Ja sa skorej sprchujem ale ak by som mala príležitosť vyskúšať tento produkt tak by som nad horúcou kúpeľou nepohrdla.

    OdpovědětVymazat
  7. Máme doma aj vaňu aj sprcháč. Ja sa skorej sprchujem ale ak by som mala príležitosť vyskúšať tento produkt tak by som nad horúcou kúpeľou nepohrdla.

    OdpovědětVymazat
  8. Koupelový olej os saloosu jsem už zkoušela a byl fajn :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...