sobota 24. září 2016

Kosmetika MOJE: Set laků Orchidea 52 až 55

V dnešním článku bych vám ráda představila novinky od kosmetiky MOJE. Zářijovou a tedy podzimní novinkou nemůže být nic jiného než laky na nehty v překrásných nude odstínech, které se moc povedly! Na podzim mám přesně takové přirozené barvičky moc ráda. Nová kolekce laků nese příznačný název Čistota a přirozenost. Dnes se podíváme blíže na první čtyři odstíny z celkového počtu osmi nude laků.
Konkrétně půjde o laky na nehty Orchidea v odstínech č. 52 až 55.
Pokud jde o balení, tak jsou lahvičky totožné jako u jiných laků od kosmetika MOJE. Hranatá skleněná lahvička o obsahu 12 ml s býlým vrškem a nalepenou etiketou s logem a obrázkem orchideje v nude tónech. Štěteček má ideální délku i šířku a moc pěkně se s ním pracuje. Konzistence je sice tekutější, ale z nehtů lak nijak nestéká. Pokud jde o krycí schopnosti, tak ty budu psát u každého odstínu zvlášť protože se to lišilo. Laky zasychají rychle, takže nemusíte mít ruce nad hlavou půl hodiny. Během chvilky můžete pokračovat v běžných denních aktivitách :D. Po zaschnutí je lak na nehtech krásně lesklý a fakt mu to dost sluší. A pokud jde o výdrž, tak v pohodě zvládnou 4 dny. A už se jdeme mrknout na jednotlivé odstíny.

Odstín č. 52
Aby mi neprosvítal nehet, musela jsem nalakovat tři tenčí vrstvy laku, takže mi to zabralo trošku víc času, ale za ten výsledek to stálo! Jde totiž o krásný odstín, který mi připomíná vanilkovou zmrzlinu. Je to taková světlunce béžovo žlutá barva.
Odstín č. 53
Nude lak s nádechem růžové, velmi decentní a elegantní odstín. Bála jsem se krytí, protože mi přijde, že není moc pigmentovaný a bohužel se to potvrdilo, opět byly potřeba 3 vrstvičky. 
Odstín č. 54
Odstín s číslem 54 má světle oranžovo-růžovou barvičku, přirovnala bych ji k meruňkové. Tento odstín je dobře pigmentovaný a bohatě stačí dvě vrstvy k dokonalému zakrytí nehtu.
Odstín č. 55
Tento odstín je z první čtveřice nude laků nejtmavší a jde o oranžovo-hnědou barvu. Moc nevím k čemu bych ji přirovnala, každopádně pro podzimní počasí se moc hodí. Pěkně kryl už v jedné vrstvě, ale já jsem raději dala dvě.
Všechny laky z kolekce Čistota a přirozenost si můžete koupit buď jednotlivě anebo jsou rozděleny po čtyřech do dvou setů. Dnes jsme si tedy představily první set, který si můžete koupit za 139 Kč a v další recenzi nás bude čekat ta druhá čtveřice. Pokud byste si chtěly koupit jen jeden lak, tak vás vyjde na 39 Kč.

ZAUJALY VÁS TYTO LAKY NA NEHTY?
MÁTE RÁDY NUDE ODSTÍNY LAKŮ?
JAKÁ JE VAŠE OBLÍBENÁ BARVA LAKŮ NA PODZIM?



P.S. Pokud se chceš zapojit do soutěže, tak napiš pod tento příspěvek komentář + napiš komentář pod soutěžní příspěvek - TADY.


19 komentářů:

  1. Tak to jsou skvele barvicky.. Az na ne narazim, asi nebudu vahat..

    OdpovědětVymazat
  2. Farby sú všetky neskutočne pekné, veľmi ma zaujali. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Barvičky přímo pro mě. Všechny jsou nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  4. První a třetí lak si snad pořídím i já :) Protože ty vypadají dokonale :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné barvičky! :) Já si nehty nelakuji, ale na podzim mě jako první hned přišla na mysl nějaká vínová barvička :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne odtiene, páčia sa mi takmer všetky okrem toho posledného. :-D Ostatné sú také pekné, jemné farby. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pekné farby. Ja používam len svetlé odtiene. Tieto predne ladia môjmu oku. 😀😀

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je krása :) všechny barvičky laků se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  9. Ty odstíny jsou naprosto božský! Já od této značky ještě nic nevlastním, ale určitě by se mi nějaký ten lak hodil :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  10. NO to jsou krásný laky a hlavně ty Tvoje pěkný nehty :*

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný článek i fotečky :) laky mají hezké odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty laky vypadají nádherně. Obzvláště č. 52!
    FitBlanka

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jsou krásné! První dva světlé odstíny a jejich pigmentace mě ani nepřekvapuje, i u jiných světlých laků to chce více vrstev. Odstín 55 mě na nehtech překvapil, v lahvičce působí světleji.

    OdpovědětVymazat
  14. Laky od MOJE jsem měla tak před rokem a byla jsem s nimi spokojena. Tyhle nové odstíny bych určitě využila, ale od dubna jsem přešla na umělé nehty, takže bohužel... :/ :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  15. To sú naozaj prekrásne odtiene, takéto mám najradšej! ♥♥♥

    Candy ♥

    OdpovědětVymazat
  16. krásné barvy laků....jenom škoda,že tato značka není tak snadno dostupná,nebo aspoň já jsem na ni pořádně nikde nenarazila... :(

    OdpovědětVymazat
  17. Taky se mi nejvíce líbí tyhle přirozené barvy laků na nehty. Vypadá to normálně, to je asi to, o co mi jde nejvíce. Nemám ráda takové ty výrazné nehty, které někdo nosí. Ostatně ono to celkově koresponduje s tím, jaký mám názor na kosmetiku. Nejvíce mi vyhovuje minerální kosmetika. Je hodně jemná a prostě na pohodu. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...