čtvrtek 1. září 2016

Brandnooze Box - srpen 2016

Krásné první zářijové a taky školní ráno!
Měsíc utekl jako voda a já mám doma další zelený box. Včera už jsem důkladně prozkoumala všechny produkty a taky nějaké vyzkoušela. Pokud by vás Brandnooze box zaujal a chtěly byste si ho objednat třeba jen na zkoušku, tak si ho můžete nezávazně objednat jen na jeden měsíc za 199 Kč, podle mě se tato nabídka vyplatí. Pokud by vás zaujala, tak se podívejte SEM, kde najdete více informací a můžete rovnou objednávat. Nebudu to dál natahovat a jdeme se mrknout, co v boxu tentokrát bylo.
Pedro Dezertíky
14,90 Kč (80 g)
Jde o žhavou novinku srpna 2016. Želé připomíná mini dortíčky a oblíbené cukrovinky. Super je, že každý bonbonek má jinou příchuť - lahodný čokoládový dortík, panna cotta pusinku, malinový koláček, dezertík s příchutí vanilky, dezertík s příchutí pomeranče nebo jahoda s panna cottou. A je vidět, že Pedro reaguje i na požadavky zákazníků a tak tyto bonbony neobsahují palmové oleje.
Pedro Medvědi na jahodách
14,90 Kč (80 g)
Jde o želé bonbonky, které obshaují 5% jahodové a hroznové šťávy. Pět procent mi tedy přijde dost málo, ale co už. Bonbonky mají tvar veselých medvídku s červenými nosánky s mini lesními jahůdkami. A taky jsou bez palmového oleje.
Kotányi Citron a máta
17,90 Kč
Jde o koření pro přípravu dipu. Koření mě dost zaujalo mám ráda jogurtové dipy, takže ho určitě vyzkouším. Hodilo by se mi k nějakému grilovanému masíčku, tak snad ještě nějaká ta grilovačka bude. Příprava je jednoduchá: jogurt nebo zakysanou smetanu smícháte s obsahem sáčku a je to. Toto koření by se mělo hodit k drůbeži, rybám nebo k zelenině. Já bych ho vyzkoušela k těm rybám, protože si ryby vždy pokapu citronem a chutnají mi víc.
Opavia Zlaté ovesné s jablky
29,90 Kč (225 g)
Tato novinka by se měla na pultech obchodů objevit během září 2016. Sušenky si budete moci koupit ve dvou variantách - jen ovesné a ovesné s jablky. Já bych raději vyzkoušela variantu bez jablíček, protože nemám moc ráda sušené ovoce. Ale určitě je vyzkouším.
Toma Nádech okurky a limety
14,90 Kč (1,5 l)
Červnová novinka. Škoda, že nebyla už v předešlém boxu, protože by se svěží chuť limety v kombinaci s okurkovým nádechem hodila do horkých dnů. Ale dneska to vypadá taky na pěkný den, tak ji nejspíš ochutnám. Jsem moc zvědavá, jak bude chutnat.
Emco Tyčinka 100% ovoce
19,90 Kč (30 g)
Tato tyčinka je bezlepková a s minimem tuku, neobsahuje přidaný cukr ani plamový olej. Vybrat si můžete z variant - jahoda, meruňka a lesní ovoce. V boxíku jsem měla variantu lesní ovoce a určitě mě tato varianta potěšila. Nejmíň bych měla radost z té meruňky. 

Nestlé Kit Kat
12,90 Kč (41,5 g)
Kit Kat není žádná novinka, takže určitě tyčinku všichni znáte. K té nemám moc co napsat, vezmeme si ji asi na nějaký výlet, ale není to žádné překvápko.
Lorenz Monster Munch
9,90 Kč (20 g)
Tuto křupavou pochoutku si budete moci koupit v obchodech už tento měsíc. Musím se přiznat, že jsem zbouchala včera celý pytlík. Takže se křupky nebo jak to nazvat, povedly a chutnaly mi.
Mirinda Hruška
21,90 Kč (500 ml)
Hrušková příchuť je nová v rodině Mirindy. Obsahuje 4% ovocné šťávy a má výraznou ovocnou chuť. Nechápu proč tyto limonády neobsahují ovocné šťávy víc, vždyť 4% je skoro nic. 
Tranquini
35,90 Kč (250 ml)
Nápoj má zmírňovat stres, zvyšovat soustředění a umožňovat příliv pozitivní energie. V krabici byly rovnou dva nápoje jeden modrý a druhý zelený. Dát 36 Kč mi přijde teda docela dost za plechovku o obsahu 250 ml. A jsem zvědavá na ty účinky. Na obalech mi chybí české popisy nebo alespoň česky vypsané ingredience. 
Hamé Easy sandwich
26,90 Kč (100 g)
Pomazánka mi udělala radost, jde o lehkou a snadno roztíratelnou pomazánku. Jde o tuňákovou pomazánku, kterou mám moc ráda a dělám si ji doma, většinou, tak že smíchám tuňáka s lučinou. Tak jsem zvědavá, jestli tato bude lepší než ta co dělám já. 
Racio Cornies s medvědím česnekem
21,90 Kč (115 g)
Medvědí česnek se v poslední době stal velkým trendem a reagují na to i značky. Racio v červenci představilo nové kukuřičné plátky, právě s chutí medvědího česneku. 
Tak a to je všechno, co box obsahoval, myslím, že se tentokrát docela povedl. Nejvíc se těším na tuňákovou pomazánku, Racio kolečka, koření Citron a limeta a vodu Toma. A nejmíň se těším na želé Pedro, ty otevřu, až budeme hlídat děti a jen si zobnu, protože moc tyto želé bonbonky nemám ráda. Jo a ještě mě mile překvapilo, že na posledním archu na seznamu produktů, který je vždy přiložen k boxu byla křížovka. Ráda luštím křížovky hlavně v létě, takže si určitě i tuto křížovku vezmu na zahradu a pokusím se ji vyluštit.

CO BYSTE NEJRADĚJI OCHUTNALY VY? 
ZAUJAL VÁS OBSAH TOHOTO BOXU?


14 komentářů:

  1. Měla jsem úplně ty stejné kombinace :) Já jsem se strašně těšila na tu tuňákovou pomazánku a bylo to vrcholné zklamání. Připomíná to spíše paštiku s tuňákovou příchutí .... Od pomazánky to má fakt hodně daleko :/
    Ale jinak super box. Z položek jsem byla nadšená :)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to jsem zvědavá paštiky moc ráda nemám.

      Vymazat
  2. Už hodně dlouho pokukuji po tom nápoji Tranquini..
    kvilla7.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Monster Munch si budeme moct koupit "už tento měsíc"?? No to je dobrý :D ty už se prodávají asi 18 let :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak já si to nekupuji tak nevím a vycházela jsem z informace od Brandnooze boxu :)

      Vymazat
  4. Pedro je najlepšííí <3 ale asi by som si ten box nekúpila. Pretože ako sa poznám, zjedla by som všetko naraz :D
    World of Nicol | Back to school giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oba pytlíky od Pedra jsem už spapala než se Honza vrátil z Německa :D

      Vymazat
  5. Box mi chodí každý mesiac už cez 2 roky a vždy tam najdem niečo čo ma prekvapí :) btw máš úžasný blog, sledujem ťa už dlho a nedávno som začala blogovať, hrozne potešilo by ma keby si sa pozrela na môj blog <3

    silverliningbysima.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jsem ráda, že se ti líbí. Na tvůj blog se ráda mrknu.

      Vymazat
  6. Mňam! Tie Pedro cukríky by som zhltla hneď (ง︡'-'︠)ง

    ♡ * Le blog de la Licorne * ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky, že už jsem je zhltla a byly moc dobré, takže doporučuji!

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...