čtvrtek 29. září 2016

Aliexpres tipy: "Foreo"

V poslední době jste mohly u blogerek vidět hit jménem Foreo. Přiznám se, že mě tato malá věcička taky dost zaujala, ale fakt jsem za ni nechtěla dát 3 000 Kč. Co je to Foreo? Jde vlastně o takový čistící kartáček na obličej a moc nerozumím tomu, co je na něm tak drahé. Mrkla jsem se na Alliexpress jestli už se Foreo neobjevilo i tam a vida, objevilo. Tak jsem si čistící kartáček hned objednala. Co na tuto levnou variantu říkám si přečtěte v článku :).
Kartáček mi přišel někdy během srpna, cca tři týdny od objednání. Hned po rozbalení balíčku jsem z něho byla nadšená. Vykoukl na mě světle růžový roztomilý zaoblený "ježourek".
Design je podle mě povedený a hlavně povrch kartáčku je na dotek moc příjemný jde o takový matný semišový silikonový povrch. Dobře padne do ruky. A taky se dobře udržuje, jednoduše ho po použití opláchnete vodou
Na přední straně najdete ve vrchní části jakoby štětinky. Ve spodní části je kolečko na zapnutí a vypnutí a +/- na zesílení nebo zeslabení intenzity vrnění. Během čištění pleti si můžete intenzitu vrnění přizpůsobit vaší potřebě, což je moc příjemné. Na zadní straně pod štětinami najdete zaklapávací otvor, do kterého se vkládá nabíjecí kabel. Bála jsem se aby těsnil, ale zatím není problém a vše funguje jak má. 
Používám ho večer i ráno a ještě jsem ho nemusela dobíjet. Nabila jsem ho jen jednou, když mi přišel domů (někdy v srpnu). Kartáček se nabíjí pomocí káblíku, který má USB koncovku, takže stačí strčit do PC nebo do noťasu. A protože jsem bordelář, tak jsem ho nemohla ani vyfotit, protože nevím, kam jsem ho strčila :D.
Celý čistící proces mi trvá tak minutku. Navlhčím si obličej, nanesu nějaký čistící gel a pomocí kartáčku čistím. Na kartáčku najdete jemné štětiny pro čištění obličeje. Silnější štětiny, které jsou nahoře v přední části jsou určené například pro čištění pleti okolo nosu a na zadní straně jsou nejhrubší štětiny a ty jsou určeny pro mastnou pleť. 



Podle mě je tento kartáček skvělý, protože se krásně vejde i do kosmetické taštičky, když někam cestujete. Pleť promasíruje, nedráždí, vyčistí a zanechá ji krásně jemnou. Takže za mě mohu tento karátček z Ali jen a jen doporučit. Objednávala jsem z tohoto odkazu. Stojí 9,19 dolarů, což je v přepočtu cca 220 Kč.

Pokud chcete dostat nějaké korunky zpět z nákupu, tak se zaregistrujte na Tipli.cz, tam vrací až 8% z nákupu na Ali.

ZAUJAL VÁS TENTO TIP? 
MÁTE S KARTÁČKEM FOREO UŽ NĚJAKOU ZKUŠENOST?




23 komentářů:

  1. Myslím, že skvělý tip pro toho, kdo nechce vrážet xxx peněz do vibrujícího kartáčku! Super kup, asi taky objednám! :) Výhodou je to, že se s ním dá cestovat, protože když někam odjíždím, tak mi vždycky chybí houbička nebo kartáček a tohle by bylo super. :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá super!! :) Akorát mě úplně pobavily ty šroubečky zespodu :D
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni jsou zakryté takže se k nim voda nedostane a spodní část při zesilování a zeslabování vibrací dokonce i svítí :D.

      Vymazat
  3. Počujem o ňom prvýkrát, ale tiež ma zarazila tá cena...takýto z Ali stačí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, jako za originál bych tolik peněz nedala :D

      Vymazat
  4. Vidim to poprve, ale prijde mi to jako skvela pomucka. Asi se na to taky mrknu na Ali.;)

    OdpovědětVymazat
  5. Čistenie môže byť naozaj zaujímavé a veľkou výhodou je rýchlosť čistenia. Inak, tento výrobok vidím asi prvýkrát a vyzerá naozaj atraktívne

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som zlej skúsenosti so sonickou kefkou, uvažujem o niečom podobnom. Len neviem, či chcem, aby to vibrovalo.

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nemusíš si to zapnout, můžeš se tím masírovat sama.

      Vymazat
  7. Vypadá to zajímavě, zatím jsem o něm jen četla, ale vlastní zkušenost nemám :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  8. Super kup! 3000 CZK bych za to určitě nevyhodila, ale tohle je super cena! Tak ať se ti skvěle používá! Chtěla bych něco podobného :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  9. O Foreo som toho veľa počula a niekedy by som ho rada vyskúšala :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tiež ma veľmi zaujal, no bolo mi rovnako ľúto vyhodiť zaň toľko peňazí. Po tejto lacnejšej verzii sa ale určite poobzerám! Super tip.

    OdpovědětVymazat
  11. Oooo, super! Ja sa pripájam predchádzajúcim reakciám, veľmi som ho chcela skúsiť, ale tá cena... no toto je úplne super, to musím mať! :D
    Candy ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá pekne. Na ali rada nakupujem tak určite si ho možno objednám 😀

    OdpovědětVymazat
  13. Vyzera zaujimavo :) mam silikonovu akoby placku od Ebeline z dm za 60 korun.. nevybruje, ale vyzera podobne :)

    Na blogu sutaz :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  14. Jé, to je super, ani jsem netušila, že něco takového existuje. Já mám z ebay takový ten klasický placatý bez vrnění a je fajn, ale tohle musí být ještě lepší. :D

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...