neděle 8. května 2016

ZIAJA krémové sprchové kozí mléko


Jsem trochu závislá na sprchových gelech mám jich doma už pěknou zásobičku. Vždycky, když mi nějaký v obchodě krásně voní, tak si ho prostě musím koupit. Sprchové gely i ráda střídám, takže mám otevřené asi tak tří a vždycky si vyberu podle chuti. Celá kozí řada prý patří k jedné z nejoblíbenější, takže jsem si vybrala zrovna toto krémové sprchové mýdlo Ziaja Goat's Milk! A musím říct, že jsem vybrala dobře! Zatím jsem nic od značky Ziaja nezkoušela, tak jsem byla zvědavá. Husté krémové mýdlo, šetrně čistí a hydratuje i tu nejsušší a citlivou pokožku. Značka ideál no ne? Toto krémové mýdlo je ve velkém  balení o obsahu 500 ml.
Kozí sprcháč krásně pokožku hydratuje, je jemně krémový, trošku parfemovaný a co oceňuji, že se po sprše nemusím natírat už žádným krémem. Tento gel je vhodný pro všechny typy pokožky. Obsah výtažků z kozího mléka, provitaminu B5 a vitamínů A a E dodává pokožce dlouhotrvající hebkost a výživu. Intenzivně zvlhčuje a zabraňuje nadměrné ztrátě vody. Krémové sprchové mýdlo Ziaja Goat's Milk nenarušuje přirozené pH a ochrannou vrstvu pokožky. Přípravek neobsahuje parabeny! Už mám v plánu si dokoupit i ostatní produkty z "kozí" řady od Ziaji.

Složení:
proteinový komplex z kozího mléka - reguluje kožní maz, zabraňuje podráždění kůže, které je způsobené hromaděním kožního mazu, chrání pokožku před dehydratací
vitamín E - antioxidant chránící pokožku před poškozením UV zářením
vitamín A - poskytuje jemné kůži regeneraci
provitamín B5 - intenzivně hydratuje a zklidňuje podráždění

Kozí sprchové mléko můžete koupit za kársných 75 Kč třeba na parfums.cz.

UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚJAKÝ "KOZÍ" PRODUKT? 



15 komentářů:

  1. O této značce jsem toho tolik slyšela, ale ještě nikdy nezkoušela. Výrobek vypadá skvěle. Moc se mi líbí, že se po jeho použití člověk již nemusí mazat. Jsem líná a tak se mi nikdy nechce :D Napíšu si ho na seznam a vyzkouším :)
    Ráda bych tě pozvala na moji giveaway: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem na ni slyšela samou chválu, tak jsem si řekla, že už si konečně něco koupím :D

      Vymazat
  2. Tiež som o tejto značke toho veľa počula a čítala veľa pozitívnych recenzií ale bohužiaľ, zatiaľ som ešte nemala možnosť vyskúšať ju. Toto sprchové mlieko vyzerá veľmi dobre ale mňa od tejto značky lákajú najmä pleťové krémy!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Co jsi z ní už všechno zkoušela, ať vím, co dokoupit.

      Vymazat
  4. Neviem si predstaviť ako to vonia, ale určite je to skvelé na pleť :-)
    stylebymyself.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní krásně, vůbec není cítit nějakým kozím mlékem. :D

      Vymazat
  5. Z této řady používám odličovací mléko a jsem s ním spokojená. Krásně hydratuje
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím používám buď micelární vody nebo různé oleje ale odličovací mléko omrknu.

      Vymazat
  6. Já jsem vyzkoušela noční krém z kozí řady a bohužel se mi po něm dělala nepěkná krupička na obličeji, takže jsem ho pak už nepoužívala. Zkusila jsem ho nějakou dobu nepoužívat, pak se k němu vrátit ale krupička se objevila zase, takže už jsem pak radši nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo obličej je na vše citlivější, ale tak krém určitě vymaž třeba na suché lokty nebo na nohy. Tak to dělám, když mi něco nesedne.

      Vymazat
  7. Ziaju miluju a za 75 o něm i popřemýšlím...z ozí řady jsem zatím nic nevyzkoušela :)
    Chic by Jane

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No za tu cenu je to myslím naprosto super produkt :)

      Vymazat
  8. tuhle řadu od Ziaji miluji! Používám vše, tělové mléko, obličejový krém, krém na ruce i sprcháč a jsem s tím nadmíru spokojená. Ne každý tělový krém mi sedne, mám problémy s tím, že se mi po špatném krému dělá vyrážka :(

    Amaya

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...