sobota 30. dubna 2016

Parfémy od Esentis.cz

S jarem, nový parfém! Nedávno jsem objevila internetovou parfumerii Esentis.cz. Díky spolupráci s tímto voňavým obchůdkem jsem měla možnost ovonět 4 parfémy podle vlastního výběru. Domluva a celkové dodání proběhlo opravdu bleskově - jeden den jsme se dohodli na spolupráci a druhý den jsem měla balíček doma. Tímto bych chtěla moc pochválit tým, který se stará o zákazníky. Komunikace, rychlost dodání a spolehlivost na jedničku!
O Esentis jsem se dověděla cca před dvěma měsíci z reklamy na FB. Pokud jste o této parfumérce ještě neslyšely, tak jde o firmu, která vyrábí vůně inspirované oblíbenými parfémy známých značek. V jejich výčtu parfémů můžete najít Armani, Chanel, Hugo Boss, Gucci, Lacoste a spoustu dalších. V e-shopu najdete jak dámské vůně, tak i vůně pánské. Mě tato stránka dost zaujala, protože je fajn vyzkoušet si určitý typ vůně a až pokud vám sedne koupit větší a taky o dost dražší balení. Jedna vůně o velikosti  tak akorát do kabelky, vás vyjde jen na 90 Kč, takže i kdyby vám nesedla, tak to není žádná katastrofa. 

Vybrala jsem si tyto vůně: 
Huggo Boss - Femme 
Huggo Boss - Ma vie
Lacoste - Touch of pink
Armani - Si

Vůni Femme mám doma v té dražší (originální) variantě, akorát už jí mám jen tak na dně, takže musím našetřit na novou. Takže jsem za toto kabelkové balení moc ráda, protože teď budu moct mít tuto krásnou vůni pořád u sebe. No, ale co jsem hlavně chtěla napsat je, že tato Esentis vůně je naprosto totožná s originálem. 
Všechny vůně jsou o objemu 22 ml, což je pro mě značka ideál, protože je balení vhodné na cesty! Můžete tak mít dražší balení v koupelně na poličce a levnější od Esentis pořád u sebe. Pokud jde o výdrž, tak určitě nevydrží celý den, ale která (i z těch drahých) taky vydrží, že? Každopádně po sedmi hodinách od aplikace parfému byla vůně stále intenzivní. 

Pokud jde o samotné balení, tak je každá vůně zabalená v samostatné pěkné papírové krabičce. Flakonky jsou skleněné a mají barevné vršky, které jsou laděné v podobných barvách jako flakonek i papírová krabička. Některé skleněné flakonky mají dokonce mléčné sklo, což na mě působí dost luxusně, určitě se nebudete muset stydět, že nevytahujete z kabelky originál, ale jen menší dvojčátko. Čekala jsem, že budou názvy vůní na krabičkách nebo na flakoncích, ale to se nekonalo. Esentis nemá vůně pojmenované, ale rozeznává každou vůni podle čísla. V balení jsem měla papírový seznam, kdy byly vypsané všechny vůně, takže jsem si jednoduše dohledala, kterou vůni právě očichávám. Aplikátor je klasický sprejový jako na jiných parfémech, vůni krásně rozprašuje.

Esentis. cz můžu doporučit! Pokud jste o této parfumérce ještě neslyšely určitě se podívejte na jejich stránky. Nezapomeňte na to, že Esentis se vonnými liniemi známých značek pouze nechává inspirovat, takže se můžou některé vůně lišit. Ale z těch čtyř, které jsem si vybrala já mi voní všechny stejně jako originál.



DVĚ POZNÁMKY NAKONEC
Na stránkách esentis teď až do 2.5. dostanete slevu -10% na všechny parfémy se slevovým kódem, který najdete na obrázku. 

Rozhodla jsem se, že dva parfémy vám dám do soutěže, která vypukne už brzy! Tak blog sledujte ať vám soutěž neuteče. 



ZNÁTE TUTO PARFUMERII? 
CO ŘÍKÁTE NA MALÉ BALENÍ PARFÉMU NEBO TAKY PARFÉMY NA ZKOUŠKU?



18 komentářů:

  1. Za 90 korun 22 ml, to je super :) o tomto e-shopu slyším tady u Tebe poprvé, koukám na jejich stránky, že těch vůní nabízí opravdu hooodně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím že cena je super! Pak napiš, kterou vůni sis vybrala.

      Vymazat
  2. Pani. To zni skvele! Slysim o tom prvne, ale rozhodne na to kouknu a objednam. :) diky za tip.;)

    Www.baby-mamalifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No není za co :), sama jsem ráda, že jsem tuto stránku objevila.

      Vymazat
  3. To vypadá dobře :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je super! Vůni do kabelky bych zrovna potřebovala :) Asi se půjdu mrknout, jestli se neinspirovali i vůní YSL - Black Opium ... Mmmmm :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to byla opravdu rychlost. Parfumerii nepoznám, ale za 90 kč je to super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi pekný článok a aj tvoj blog sa mi páči :) Nechcela by si spriateľiť a sledovať navzájom? Ak áno daj mi vedieť :) http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Mam od nich zakopene tri parfemky a jsem naprosto spokojena, jsou opravdu identické s originaly. I vydrz je luxusni :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Taketo kabelkove balenia mam strasne rada, a este vyzeraju aj tak rozkosne :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som si nakúpila odstreky parfémov z internetovej parfumérie brasty.sk Tieto odstereky sú balené v krásnom luxusom balení. Som veľmi rada, že som niektoré parfémy vyskúšala.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak můj favorit je už několik let určitě Chanel https://yesmoda.cz/chanel/1445-chanel-no-5-edp-100-ml.html ale voníte se i mužskými parfémy? Z nich mám nejraději Hugo Boss :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky občas použiju parfém od manžela. Společně si kupujeme parfémy na Esensinu. On teda vybírá tady https://www.esensino.cz/panske-parfemy/ a já v té dámské sekci. Ale já mu občas trochu ustříknu a sama se navoním jeho vůní. On má rád stejné tóny jako já – těžší, dřevnaté, které dlouho vydrží. Spíše takové večerní vůně. ;-)

      Vymazat
  11. Nevypadají vůbec špatně, díky za tip a za inspiraci. Právě bych celkem ráda dala kamarádce nějaký dámský parfém jako dárek k Vánocům, ale abych pravdu řekla, tak vůbec nevím co vybrat. Normálně bych jí koupila nějaký její oblíbený, ale bohužel jich má několik, tak teď je otázka co vybrat. A možná si říkám jestli by nebylo lepší zkusit něco úplně nového, co by jí mohlo vonět. Ještě to budu muset promyslet.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...