pátek 1. ledna 2016

Šťastný Nový rok 2016

Rozloučili jsme se s rokem 2015 a konečně vítáme rok 2016. Doufám, že jste si Silvestr pěkně užili, a že vám v tom Novém roce hned nebude špatně. Já jsem nakonec Silvestr slavila s přítelem doma, nakonec jsme si udělali jen česnekovou pomazánku a nasypali kešu oříšky do misky, udělala jsem trochu domácího punče a v klidu a v pohodě jsme si užívali poslední minuty roku 2015. Přiznám se, asi v 11 hodin jsem vytuhla, ale přítel mě chvilku před půlnocí vzbudil, abychom si připili. Potom jsme se chvilku dívali, jak lidi pouštějí ohňostroje a musím přiznat, že letos u nás na sídlišti těch petard nebylo tolik jako loni, ale stejně jsme se dívali spíš na ty ohňostroje v dálce. Šli jsme spát něco před jednou. A samozřejmě jako vždy i když jdu spát třeba ve 3 v noci jsem cca v 8 hodin vzhůru a potom mě chytne spaní zase před obědem. Jsem ráda, že jsem se na Silvestra nepřejedla, protože by mi bylo určitě špatně stejně jako po alkoholu. 

Co mě čeká a nemine v roce 2016?
- v lednu mi bude už 24 let
- 1. května bude mít blog první narozeniny 
- odevzdání diplomové práce a magisterské státnice...bojim, bojim :(
- konec s brigádou, kde jsem byla 3 roky ... i když občas nadávám, tak mi to bude chybět
- nástup do nové práce ... trochu se bojím, jestli to zvládnu, ale na druhou stranu se těším na změnu

Samozřejmě vás budu průběžně informovat o důležitých věcech v mém životě, doufám a věřím, že vše zvládnu i když jsem docela stresař, ale Bachovky (kapky na stres), co jsem dostala na Vánoce určitě pomůžou. 

Ráda bych všem mým pravidelným, příležitostným i těm novým čtenářům poděkovala za vaši přízeň a všechny komentáře. Taky bych chtěla poděkovat všem blogerkám, které mi ochotně pomáhají a radí. Jste všichni úžasní! 

Přeji všem krásný a šťastný Nový rok 2016 a doufám, že vás i v tomto roce budou moje příspěvky zajímat, inspirovat a snad i bavit. 



9 komentářů:

  1. Přeji ti do nového roku, vše nejlepší jak v osobním životě tak hlavně i v tom blogovém.

    OdpovědětVymazat
  2. Já Ti přeji, ať je rok 2016 právě tvým osudovým - v tom dobrém slova smyslu, samozřejmě!

    ***Nový rok, nové já***
    Pinki Claire

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji myslím, že určitě bude, protože každý rok se stane něco osudového :)

      Vymazat
  3. Krásny nový rok! :) Ja som tiež strávila Silvestra doma, ale s kamarátkou. A vlastne, obe sme oslavovali prikryté v posteliach až po uši. :D
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No dnes jsme se šli projít po naší malé vesnici, protože nám krásně nasněžilo i děti už sjížděli místní kopec :-D no, ale po včerejšku teda docela binec vysypané koše otočené značky no děs běs, jsem si říkala, že bych jim ty koše vysypala na hlavu. Možná dobře, že nasněžilo, že nebyl vidět ten binec na zemi.

      Vymazat
  4. Děkuji za komentář na mém blogu :) a přihlašuji odběr. :)
    Wow 24, to je krásný věk. Já mám třeba takovéhle "komorní oslavy" ráda. Nepotřebuju chodit někam ven mezi lidi, které ani neznám, raději jsem doma s rodinou.
    Přeji Ti ať se ti v roce 2016 splní všechna tvoje přání a vykročíš do něj tou správnou nohou.
    Určitě se těch věcí co tě v roce 2016 čekají neboj, ale ber je jako výzvu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji za přání :) a věřím, že v roce 2016 vše zvládnu, protože mám super přítele a rodinu, která mi vždy pomůže a podrží mě i když jsem protivná a ve stresu.

      Vymazat
  5. Držím palce pri odovzdávaní prác v škole :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...