pátek 3. května 2019

Schwarzkopf: OSIS+ Tužidlo pro objem vlasů

V dnešní recenzi se podíváme na zoubek Tužidlu na vlasy známé značky Schwarzkopf, které jsem si vybrala na vyzkoušení na e-shopu Elnino.cz. Upozorňuji, že po tužidle na vlasy určitě nesahám každý den, ale už jsem ho několikrát použila a tak jsem se rozhodla se s vámi podělit o moje zkušenosti. 
Tužidlo má pěkné balení růžové barvy, které se mi moc líbí a skvěle doplní naši modrou koupelnu. Obal je výrazný a moderní. Balení je o objemu 200 ml. Jde o lehkou pěnu, která je určená pro zpevnění a zároveň dodání objemu účesu. Pěna obsahuje minerály, ty vlasům dodávají objem a také lesk.
Před použitím je potřeba tužidlo protřepat. Stylingová pěna se aplikuje do vlhkých vlasů a potom už vlasy upravujete jako obvykle. S tužidlem jsem spokojená, protože vlasy nezatěžuje a neslepuje, to jsou totiž moje dva nejdůležitější požadavky. 
Tužidlo na vlasy mi vyhovuje, stačí ho do vlasů aplikovat jen málo a splní vše co slibuje, vlasy jsou hebké, nikde nelepí a je viditelný pusch-up efekt. Vyhovuje mi i vůně - tu bych popsala jako květinově sladkou! Myslím, že toto balení mi vydrží na dlouho, protože ho do vlasů stačí dát fakt trocha. Cena tužidla je 144 Kč, což mi přijde jako fajn cena. Produkt si můžete objednat na Elnino.cz. 

POUŽÍVÁTE TUŽIDLA NA VLASY? 
MÁTE DOMA PRODUKTY ZNAČKY SCHWARZKOPF?


2 komentáře:

  1. Vypadá super, nějaké dobré tužidlo sháním, tak po něm třeba mrknu :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím že jsem podobné nebo dokonce stejné měla a bylo fajn! Ale tužidla používám jen zřídka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...