středa 1. května 2019

Jason: Zubní pasta Healthy mouth

Krásný den, dnes vám ukážu zubní pastu bez chemikálií a abraziv, fluoridů a ochucovadel Healthy mouth značky Jason, kterou jsem si vybrala na vyzkoušení na e-shopu Krásná Každý Den. 
Pasta přišla v papírové krabičce, na které převládá zelená barva. V krabičce je tuba s pastou o hmotnosti 119 g, která je také laděná do odstínů zelené. Pasta má jemnou chuť máty, Tea Tree a skořice dodávají svěží originální příchuť.
Pasta zuby jemně čistí a po vyčištění zanechává v ústech příjemný svěží pocit. Působí proti zubnímu plaku, minimalizuje počet bakterií. Pasta by měla přirozeně bělit, ale to jsem tedy zatím nesledovala, že by se odstín zubů nějak výrazně změnil, ale může to být tím, že pasty různě střídám vždycky máme doma otevřené minimálně dvě a čistíme si zuby tou, na kterou máme zrovna náladu. Každopádně na dásně má určitě skvělé účinky, dásně mi sem tam červenaly okolo zoubků a tento problém zmizel.
Zubní pasta neobsahuje fluoridy, umělá sladidla ani ochucovadla. Éterický olej z Tea Tree brání tvorbě zubního plaku a a kazů. Výtažky ze zrnek grepu působí antibakteriálně a chrání před vznikem zubního kazu. Perilla zabraňuje působení kyselin a narušování zubní skloviny. Aloe vera má blahodárné účinky na dásně, které posiluje. Nejlépe je, čistit si s ní zuby po každém jídle, ale to všichni známe.
Za naši domácnost musím pastu pochválit a doporučit vám ji. Pokud jste ještě nezkoušely žádnou pastu značky Jason, klidně začněte touto a nešlápnete vedle. Cena pasty je 169,-, což mi na přírodní zubní pastu nepřijde jako vysoká částka. Pastu si můžete objednat na e-shopu Krásná každý den

ZNÁTE ZNAČKU?
CO NA PASTU ŘÍKÁTE VY?


7 komentářů:

  1. Vypadá zajímavě, mně by asi zajímaly její funkčnost hlavně, než bych si ji pořídila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to já ráda risknu něco nového, abych vyzkoušela :).

      Vymazat
  2. Přírodní kosmetika je fajn, ale zubní pasty jsem ještě nezkoušela. Měla jsem jen pár vzorečků, ale do plného balení jsem nešla u žádné s přírodním složením.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Pastu neznám, i když se o přírodní kosmetiku docela zajímám, vypadá ale dost dobře a cena taky není zrovna přemrštěná. Já jsem se dívala sem a docela mě nějaké pasty zaujaly. Máte někdo zkušenost přímo s nimi? A nějaké tipy na co si při výběru přírodní zubní pasty dávat pozor? Díky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...