středa 22. května 2019

Dulcia Natural: Regenerační krém na strie a rostoucí bříško

Jak už určitě víte, čekám miminko. Když mi ve třetím měsíci začalo pomaličku růst bříško, tak jsem na sobě začala testovat nejrůznější přírodní produkty, kterými budu namáhanou pokožku bříška mazat a masírovat. Teď jsem v 31 týdnu těhotenství, bříško se stále zvětšuje a já mažu a mažu. Jedním z úžasných přírodních produktů, které mi teď pomáhají s péčí o napínající se pokožku na břiše je Regenerační krém na strie a rostoucí bříško značky Dulcia Natural, který jsem dostala na vyzkoušení od e-shopu Nuspring.cz, za což moc děkuji.
Regenerační krém je v krásném obalu - jde o světle růžovou tubu s odklapávacím víčkem a objemem 175 ml. Jde opravdu o výživný a docela hutný krém, který pokožku hloubkově vyživuje a regeneruje. Pokud jde o boj proti striím, tak bych řekla, že je to skvělý produkt, nejúčinnější právě v prevenci! Má hojit hluboké a zhrublé jizvy, což bohužel nemám vyzkoušeno, takže potvrdit nemůžu. Má také zpomalovat stárnutí pleti, ale to je podle mě závislé na mnoha dalších faktorech, takže toto také ponechávám s otazníkem. Osobně si myslím, že každá opečovávaná pleť stárne o něco pomaleji anebo na ní projevy stárnutí, nejsou tak výrazně patrné.
Krém je sice hustější konzistence, ale dobře se rozmazává a líbí se mi, že se rychle vstřebá. Když se namažu večer, tak ještě ráno mám pokožku bříška sametově jemnou a je poznat, že jsem o něj večer pečovala. Jen ještě upozorním, že si nemažu jen bříško, ale i boky a prsa, protože i tam se pokožka v těhotenství napíná. 
Obsah účinných a výživných látek:
Růžová voda bio, avokádový olej bio, šípkový olej bio, olivový emulgátor, kyselina kaprylová a undecylénová, vitamin E, extrakt z grapefruitových jadérek, kyselina citronová, levandule lékařská.
Avokádový a šípkový olej urychlují regeneraci pleti. Podporují růst a prokrvení tkání. Pomáhají předcházet vzniku strií, což ocení každá žena. Krém chrání pokožku před nepříznivými vlivy a zároveň bojuje proti pigmentovým skvrnám. Má vysoký obsah vitamínu E, který bojuje proti stárnutí pokožky.
Cena tohoto Regeneračního krému Dulcia Natural je 689,- a koupit ho můžete na Nuspring.cz, jasně řeknete si, že je to docela pálka za jednu tubu krému, ale Dulcia Natural je prostě sázka na kvalitu, kde podle mě nesáhnete vedle a produkt o vás bude pečovat opravdu nádherně. Napínající se pokožka je jako v bavlnce, ale samozřejmě, je potřeba mazat pravidelně nejméně dvakrát denně. Krém tedy mohu doporučit všem, co jste teď těhulky a roste vám bříško nebo pokud jste rychle přibraly na váze nebo máte prostě více jizviček a potřebujete pokožce dodat šťávu a elasticitu!

ZAUJAL VÁS TENTO KRÉM? 
CO NA ROSTOUCÍ BŘÍŠKO V TĚHOTENSTVÍ POUŽÍVÁTE VY?


1 komentář:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...