středa 26. září 2018

Allnature Aronie Premium BIO 100% šťáva 1000 ml

Krásný den. Chladné počasí by nás nemělo zaskočit. Je tady přece podzim. Navlékneme se do svetrů a přidáme si dávku vitamínů. Dnes pro vás mám článek, ve kterém bych vám ráda představila 100% šťávu z Aronie, kterou jsem si vybrala na vyzkoušení z e-shopu Elixi.cz.
Na fotce níže můžete vidět jak vypadají plody Aronie, které se jinak také říká Temnoplodec nebo Černý jeřáb. Aronie je keř jehož plody obsahují spoustu vitaminů a tříslovin. Aronie zpomaluje stárnutí, díky antioxidantům snižuje rizika onemocnění způsobená oxidačním stresem. Plody Aronie mají vysoký obsah vitaminu C a mají blahodárný vliv na krevní oběh, snižují hladinu cholesterolu v krvi i krevní tlak. Doporučují se proto při ateroskleróze. Prospěšné jsou dokonce i při cukrovce – obsahují totiž přírodní sorbit, sladidlo vhodné i pro diabetiky. Cenný je nejen obsah vitamínů, ale také bioflavonooidů, rutinu pro pevné cévy, který se z plodů i extrahuje pro výrobu léčiv, a dále železa, jódu, fluoru, manganu a dalších mikroelementů, nezbytných pro pevné zdraví a vitalitu.
Nabízená šťáva z těchto zázračných plodů je ve skleněné láhvi s uzávěrem na šroubování. Láhev má objem 1 litr. Bio šťáva pomáhá bojovat s únavou a celkovým vyčerpáním organismu. Má sladko-kyselou chuť. Plody Aronie jsou pečlivě sklízeny a ihned zpracovány, aby bylo zachováno co nejvíce vitaminů a živin, které tyto plody nabízí. Šťáva se vyrábí výhradně z plně zralých plodů a její zajímavá chuť potěší všechny, kdo mají rádi originální gurmánské chutě.
Šťáva je tedy plná vitaminů a účinných látek. Je upravena pouze pasterizací, neobsahuje přídavky cukrů, chemické konzervanty, ani barviva. Já jsem si šťávu dávala vždy ráno a večer a musím říct, že jsem byla opravdu méně unavená. Vždy jsem si nalila do malé skleničky a naředila vodou. Ovšem doporučené dávkování je 3x denně po 30 ml na lačno nebo půl hodiny před jídlem. Je to dobrota a ještě k tomu zdravá. Doušek šťávy celkově posílí i vaši psychickou pohodu. 
Šťávu si určitě koupíme znovu, takže ji mohu všem doporučit, je to podle mě super alternativa ke kávě a ještě je plná vitaminů. Šťávu si můžete objednat ZDE

CO NA ŠŤÁVU ŘÍKÁTE? 
ZAUJALA VÁS?


8 komentářů:

  1. Tuším že něco podobného jsme už doma taky měly. Mám tyhle šťávy ráda, celkově mi podobné věci hodně chutnají :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře :). Je to určitě lepší než sladké sirupy :).

      Vymazat
  2. Takové šťávy mám moc ráda, ale tuhle jsem ještě neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Já šťávy vůbec nepiji a ani nevyhledávám :-) ale když už, tak domácí bezinkovou, mňam :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No my už domácí moc neděláme, protože se do nich dává spousta cukru :/.

      Vymazat
  4. Já aronii miluju<3 babička ji má na zahradě a děda z ní dělá víno:)) A mně teda moc chutnají i ty samotné bobulky:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Faaakt, ty jo tak já jsem asi nikdy "živou" aronii neviděla.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...