pátek 21. září 2018

Dulcia natural: Lehký hydratační krém pro muže

Krásný den, dnes pro vás mám tip na krém pro muže, tentokrát totiž testoval Honza. Chtěla bych vám ukázat Lehký hydratační krém pro muže od slovenské značky Dulcia natural. Tento krém je vyvinut speciálně pro hrubou a pevnou pokožku mužů. Je vhodný jak pro zralé muže, tak i pro chlapce. 
Krém pro muže je v papírové krabičce, která je jako vždy dokonalá. V krabičce najdete nádobku s pumpičkovým aplikátorem o objemu 50 ml. Krém je vhodný pro všechny typy pleti. Konzistence je opravdu lehoučká. 

Složení:
Bio růžová voda, aloe vera šťáva, bio jojobový olej, bio makadamový olej, kokosový olej, emulgátor Olivem, kyselina kaprylová a undecylénová, vitamin E, panthenol, esenciální oleje - cedrové dřevo a bergamot, levandule lékařská, silice pačuli, kyselina citronová.
Joo to bych toho asi chtěla moc, kdyby si měl Honza krémem ošetřovat tvář opravdu každý den a ještě k tomu dvakrát. Ale krém mu vyhovuje tak ho používá fakt často, ale jednou namaže obličej ráno a jindy zase večer, ale řekla bych, že je to lepší tak nějak, než nemazat vůbec. Ale třeba jako krém po holení ho Honza rád používá a moc si ho pochvaluje, krém totiž pokožku krásně zregeneruje. 
Krém pokožku pěkně hydratuje a vyživuje. Reguluje tvorbu mazu, opravdu po pravidelném používání se pokožka méně mastí, tváře jsou jemné a zklidněné. Krém nezanechává mastný film, naopak vstřebává se rychle a je opravdu lehoučký. Dokonce má i protizánětlivé a detoxikační účinky, takže zamezuje tvorbě pupínků. 
Honza si krém opravdu chválí a určitě ho domů koupíme znovu. Dostala jsem ho pro Honzu na vyzkoušení z e-shopu Dulcia Natural, kde si ho můžete objednat i vy za 380 Kč. 

CO NA TENTO KRÉM ŘÍKÁTE?


7 komentářů:

  1. Jééj, super! Tento určite kúpim priateľovi :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dulcia má skvělé produkty! A že má i výrobky pro muže je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak jsem ráda, že jsou k dostání i přírodní produkty pro muže :).

      Vymazat
  3. Značku mám ráda, ale chlapa bych na krém asi nenaučila, i když se mnou rád kosmetiku testuje, ale spíš teda tu tělovou :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...