středa 29. srpna 2018

Nivea: Nová řada pleťových krémů Mix Me

Krásný den, doufám, že jste si všimly, že na Facebooku probíhá soutěž o sadu právě těchto nových pleťových krémů Mix Me (pokud ne, tak neváhejte a zapojte se). Já mám tuto voňavou sadu doma už nějaký pátek a už jsem ji i pořádně vyzkoušela, takže vám o ní jdu napsat pár řádků.

Když se řekne název značky Nivea, okamžitě si ho spojím s jemnou a hrozně návykovou vůní klasického modrého krému, který je prostě výborný. Mám takové ty malé kulaté modré plechovečky všude po kabelkách. Mám jich asi pět. Nivea ale přišla s novou řadou krémů Nieva Mix me, která tedy není ani trochu modrá, naopak hraje všemi barvami. Každý krém má svoji barvu obalu a svoji vůni. 
Úmyslem této hravé nové řady je mixování produktů v tomto případě krémů podle vašich přání. Sada obsahuje tři krémy a tyto krémy jsou vyrobeny tak, aby se mezi sebou daly mixovat a vůně se tak propojují a vznikají nejrůznější lákavé kombinace. Jednotlivé vůně bez promíchání voní docela silně. Tahle sadička si jistě najde svoje zákazníky.

V sadě jsou tedy tyto krémy: 
Happy Exotic - žlutý obal, cítím vůni ananasu 
Berry Charming - růžový obal, cítím vůni malin
Chilled Oasis - zelený obal, cítím svěží vůni bylinek

Pokud jde o samotné mixování, tak jsem to zkoušela asi 5x, ale vždy jsem si řekla, že kdybych krémy nemixovala udělala bych líp, takže za mě samostaně. Bez mixování jsou krémy krásně voňavé a mě vyhovují. Jediná varianta mixování, která mému nosíku lahodí tak je vždy vzít jeden parfemovaný a smíchat ho na pokožce s klasickou modrou Niveou. 
Pokud jste zvyklé používat klasickou Niveu, tak tyto krémy vám budou vyhovovat taky, jsou lehoučké, jen více ovoněné, ale jinak pokožce přinášejí hydrataci, péči a výživu. Pokožku nemastí a pěkně ochrání. Jsem moc ráda, že jsem měla možnost novinku vyzkoušet, ale asi bych si osobně krémy znovu nekoupila, raději sáhnu po klasické modré plechovce, ale samozřejmě, někomu může tato hravá varianta mixování vyhovovat a skvěle se s s ní vyblbne. 

Sadu krémů můžete koupit třeba na e-shopu Notino.cz a cena tří krémů je 151,-, což mi nepřijde moc, takže pokud chcete trošku experimentovat s vůněmi, tak si sadu určitě objednejte.

CO NA NOVINKU ŘÍKÁTE? 


14 komentářů:

  1. Krémy mám doma a som s nimi veľmi spokojná. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle krémy mě hodně lákaly, ale nakonec jsem odolala s tím, že toho doma mám až až :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já teď mažu fakt každý den, abych zásoby zmenšila.

      Vymazat
  3. Hrozně se mi ten nápad líbí, to se Nivea povedlo! :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj rozhodne celkom zaujímavý nápad :)
    ja osobne som závislá na vôni original modrej NIvei a tú priam zbožňujem :) Mám ju na vlasy, krém na telo, deodorant a brala by som ju aj ako parfum haha :D Ako šampón krásne vonia a na tele je tiež príjemná :)
    Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi kombinování vůní, ale třeba bych to taky nevyužila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem pár recenzí na tyhle krémy četla a za mě to zní fajn :-) ale není to něco, co bych fakt nutně chtěla.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi máš pravdu, nic bez čeho bys nemohla být, ale zpestření fajn.

      Vymazat
  7. vypadají vážně úžasně :) taky bych ráda spolupráci s niveou, miluju jejich výrobky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...