pondělí 9. dubna 2018

Phytos: Levandulový šampon a Florální voda Heřmánek

V dnešním články bych vám ráda představila dva produkty české značky přírodní kosmetiky s názvem Phytos. Tato značka je na trhu už více než 20 let, takže jsem zvědavá, jestli ji už znáte nebo je pro vás (stejně jako pro mě) novinkou. Dnes se z jejich široké nabídky podíváme na zoubek šamponu a florální vodě. Oba produkty mě překvapily a to mile, tak vám svoje dojmy přiblížím. 

Šampon levandulový
Šampon je v plastové nádobce se šroubovacím víčkem a o objemu 250 ml. V šamponu jsou pouze suroviny pocházející z organicky pěstovaných rostlin. V tomto šamponu nenajdete parabeny, sírany ani jiné látky, které se používají při výrobě běžných šamponů v drogeriích. Šampon je navíc obohacen o aloe vera. Po umytí šampon udržuje vlásky krásně jemné a heboučké, snadno se rozčesávají a nemastí se tak rychle a navíc pěkně voní po levanduli. Šampon byl opravdu výborný. Klidně bych ho koupila ve větším balení a s pumpičkovým aplikátorem, ten mám u šamponů nejraději, ale jinak nemám tomuto produktu, co vytknout. 

Heřmánková florální voda
Heřmánková voda je v plastové nádobce se sprejovým aplikátorem. Forma spreje je podle mě velmi vhodná, tento aplikátor rovnoměrně rozstřikuje vodu, tak že pokryje celý obličej hned při jednom šplíchnutí. Objem nádobky je 100 ml. Heřmánková florální voda je vhodná zejména pro citlivou pleť, ale určitě ji ocení jakákoliv pleť. Dokonce je vhodná i pro děti. Pleť krásně zklidňuje a působí protizánětlivě, pomáhá ošetřovat i pokožku, která je spálená od slunce. Já tuto vodu používám hlavně pro osvěžení unavené pleti, jako hydrataci a tonizaci pleti. Tomuto produktu opět nemám co vytknout a můžu jen doporučit. 


S oběma produkty jsem spokojená, jen jsem zatím tyto produkty neviděla třeba ve zdravých výživách, takže to bych ocenila, kdyby byly produkty dostupnější, ale jinak jim nemám co vytknout.

CO NA TYTO PRODUKTY ŘÍKÁTE VY?


3 komentáře:

  1. Nejvíc mě zaujala florální voda s heřmánkem , vypadá skvěle, na značku phytos jsem už koukala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Fantastic post!

    Kisses ...

    Dilek .

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají skvěle, ta heřmánková voda musí být super. Tu bych ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...