čtvrtek 1. března 2018

Můj super box: Kosmetika


V týdnu mi dorazil další Můj super box, který byl tentokrát plný kosmetických produktů a dokonce v něm byly i produkty navíc, které potěší bříško. Tak se na to jdeme společně podívat. 


Astrid Beauty Elixír hydratační denní krém proti vráskám 
Spojuje v sobě sílu tří vzácných olejů (arganového, makadamového a mandlového), které mají jedinečné vyživující, zvláčňující a ochranné vlastnosti. Obsažené UV filtry chrání pleť před slunečním zářením, předčasným stárnutím a tvorbou vrásek.
Cena: 119,90 Kč / 50 ml

Můj názor: Astrid má skvělé pleťové krémy a věřím, že tomu bude stejně i u tohoto krému. Já tento krém věnuji nejspíš mamce, ta ho přece jen využije lépe.
Suchý šampon Batiste Tropical, 50 ml
Suchý šampon s exotickou kokosovou vůní Vám zpříjemní den. Inovativní báze škrobu v okamžiku provoní a osvěží Vaše vlasy bez nutnosti použití vody. Dodává vlasům texturu a objem a je tak vhodným pomocníkem při stylingu účesu. Roztomilé 50ml balení je přesně do kabelky.
69,90 Kč

Můj názor: Suchým šamponům jsem zatím nepřišla na chuť, ale mamka je používá ráda, takže i tento mini suchý šampon poputuje k ní do kabelky. 

Tesori d’Oriente parfémová voda Myrha
Tesori d’Oriente je italská značka vůní a koupelové kosmetiky. Jak již název napovídá inspiraci pro své vůně a ingredience hledá v exotických zkrášlovacích recepturách. Tesori d’Oriente vychází z holistického konceptu wellness, jehož ideálem je dosažení harmonie duše i těla. Parfémová voda Myrha je sofistikovaná a smyslná vůně v elegantním flakonu. Myrha se odjakživa používá do parfémů a již od Antiky to je velmi ceněná složka, často měla větší cenu než zlato.
169 Kč

Můj názor: Tak tento produkt pro mě byla naprostá novinka, tak jsem byla svědavá, jaká vůně bude. No nevím nevím, zatím mě moc neoslnila, ale mám rýmu, takže počkám až budou moje čichové buňky ready a očichám znovu.

Termální voda Avène
Termální voda Avène je tak čistá, a tak zázračná, že dokáže zklidnit kůži podrážděnou sluněním, holením, depilací, chirurgickým zákrokem, odlíčením, osvěží ji po sportu, zafixuje make-up a chrání ji před bakteriemi při drobných poraněních. Pochází ze sladké Francie, pramení na jejím Jihozápadě a její účinky jsou známé již po více než 2 století. Dermatologické Laboratoře Avène na ní postavily celou kompletní řadu přípravků péče zaručující účinnost, snášenlivost a komfort citlivé, intolerantní a alergické pleti.
Cena je za 50 ml balení 99 Kč

Můj názor: Termální vody moc ráda používám hlavně v létě pro osvěžení, takže i tuto vodu si schovám do doby až bude venku trošku větší teplo. 
Sprchový gel Uvolnění tetesept, 250ml
tetesept zdravotní sprchový gel Uvolnění, poskytuje relaxaci a odpočinek mysli a těla. Obsahuje přírodní účinné extrakty z pomerančových a jasmínových květů. Uvolněte se prosím…
99,90

Můj názor: Tak přesně na tento produkt jsem čekala a hned jsem mu udělala místečko v koupelně v přední řadě. Vůně je opravdu velmi příjemná a relaxační.

Fa antiperspirant Island Vibes
Objevte osvěžující řadu antiperspirantů Fa Island Vibes s tropickým ovocem a lákavými květinovými vůněmi, které vás zavedou na ty nejúžasnější pláže na světě. Fa Fiji dream antiperspirant s vůní vodního melounu a kanangy. Pro dlouhotrvající ochranu až 48 hodin. Bez alkoholu. S technologií dvojitého uvolnění. S efektem proti skvrnám.
79,90 Kč

Můj názor: Antiperspirant jsem zatím dala na poličku, protože mám teď rozpoužívané jiné produkty, ale věřím, že do léta na něj řada určitě přijde. Jinak co jsem zkoušela tak voní moc pěkně. Pokud jde o tu výdrž tak slibovat 48 hodin ochrany mi přijde trochu přehnané, myslím, že v pohodě stačí 12 hodin, protože i tak se jdu přece osprchovat nebo vykoupat. 

Jemná micelární voda s olivovým olejem
Jemná micelární voda s olivovým olejem pro každodenní péči o pokožku tváře a jemné pokožky kolem očí. Neobsahuje parabeny ani alkohol. Je hypoalergenní a bez vůně. Jemně odstraňuje make-up. Zabraňuje vysušování pokožky. Změkčuje a tonizuje pokožku. Zklidňuje podráždění. Aktivní látky: Olivový olej, glycerin, Provitamín B5 (D-panthenol). 
200ml 90Kč

Můj názor: Od značky Ziaja, jsem toho zatím tolik nezkoušela a popravdě to není značka, po které bych sáhla, když bych nevěděla, co si mám koupit, ale za možnost vyzkoušení micelární vody s olivovým olejem jsem ráda, tak uvidím, jestli mi sedne nebo ne. 
Vlhčené ubrousky Linteo s okurkou a citronovou silicí
Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu Refresh, pro okamžitý pocit čistoty a zajištění hygieny kdykoliv a kdekoliv. S okurkou, citronovou silicí a panthenolem. Kombinace okurka a citron pleť osvěží, panthenol ji zklidní.
Cena 19,90 Kč

Můj názor: Vlhčené ubrousky jsou super do kabelky nebo do batohu na cesty, vždy mám jedno balení u sebe a nikdy není nad to si očistit a osvěžit ruce, když jste v obchodním centru nebo na koncertě. 

V boxu bylo i větší balení vlhčených ubrousků, které jsou univerzální a jsou určeny spíše na úklid, za mě super, jsem zvyklá je používat, takže další balení do zásoby se určitě hodí. 
Jemné pečující tělové mléko s přírodním mandlovým mlékem Oriflame 
Jemné pečující tělové mléko s přírodním mandlovým mlékem, příjemnou vůní a vyváženým pH je vhodné pro celou rodinu i pro děti od 3 let. Mandlové mléko je plné vitaminů a minerálních látek, jež intenzivně vyživuje pokožku a chrání ji před vysoušením. Pokožka tak zůstane jemná, hydratovaná a krásně provoněná.
249Kč 400 ml

Můj názor: Tělové mléko jsem si opět nechala na horší časy nebo ho možná někomu dám, teď hodně používám jen bambucké máslo, kokosový olej nebo další přírodní tělové produkty. 
Dermacol Matte Mania – Tekutá matná rtěnka
Benefity: Vysoká pigmentace, intenzivní, bez parabenů, Vegetarian & Vegan textura.
Propadněte trendu matných a vláčných rtů a vyzkoušejte novou rtěnku Matte Mania. Lehká, vysoce pigmentová textura chrání rty před vnějšími vlivy a vysoušením. Naneste tenkou vrstvu barvu na rty a nechte zaschnout.
Objem / hmotnost: 3,5 ml
199,00 Kč

Můj názor: Rtěnku jsem vyzkoušela a je fajn, že rty nevysušuje, ale trošku lepí a zdálo se mi, že na rtech docela dlouho zasychala na můj vkus. V balení jsem měla dost výrazný odstín, který nevím jestli vynosím, ale možná bych si vybrala nějaký více nude odstín. Jinak i ta cena mi přijde trošku přemrštěná. 
Nakonec byly v boxu ještě malé balení Mentos, ovocná šťáva pomeranč a grep a dvě balení dinosaurů, což bylo milým zpestřením :). 
Box se podle mě povedl, několik produktů poputuje k mamce, několik si nechám v záloze a některé se zapojily do chodu domácnosti ihned. Takže za sebe můžu říct, že jsem s boxem spokojená. 


CO ŘÍKÁTE NA OBSAH BOXU?


5 komentářů:

  1. Já jsem s obsahem boxu spokojená, viz článek na mém blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Až na tu rtěnku bych taky byla docela spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tenhle obsah by mě bavil :)

    OdpovědětVymazat
  4. Obsah boxu se mi Kači líbí :) největší radost bych měla z rtěnky

    OdpovědětVymazat
  5. Už jste si někdy do domácnosti třeba na koupání pořizovali dětskou kosmetiku a nebo to je něco co vám ani nejde vyslovit? Určitě mi zároveň dejte vědět jestli vlastně takhle se specializujete i na ostatní části těla anebo jenom dětem dokážete dopřát.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...