úterý 2. ledna 2018

Mylo: Balzám na rty - Maracuja a kokos

V dnešní recenzi bych vám ráda ukázala další balzám na rty z mojí velké a stále se rozrůstající sbírky. Tentokrát půjde o přírodní a veganský balzám na rty od opravdu skvělé slovenské značky Mylo. Tentokrát vám ukážu Balzám na rty Maracuja a kokos. 


Balzám na rty je v ekologickém papírovém obalu, který je celý kompostovatelný, což je podle mě super nápad a ukázka toho, že i bez plastů to jde. Obal je podle mě tak trochu vintage a jde "ruku v ruce" s přírodou. Jediné, co mi na obalu vadí, je to, že když mám delší nehty, tka mi nejde balzám povysunout, takže musím prosit Honzu. 
Vůně balzámu je jemně ovocná. balzám má antibakteriální účinky. Rty nijak nezabarvuje a je bez chuti. Konzistence balzámu je trošku tužší, ale při kontaktu se rty se s balzámem pracuje krásně a ten se na rty nanáší rychle a snadno. Vyhovuje mi na něm, že není nějak hrozně mastný, ale rty hydratuje a vyživuje pěkně dlouho. Balzám na rtech vytvoří ochranný film. Rty se po nanesení pěkně lesknou a vypadají zdravě. Ve složení najdete panenský kokosový olej, bambucké máslo, extrakt z marakuje a bisabolol. Bisabolol je certifikovaný, z organického a udržitelného zdroje. 
Tenhle přírodní balzám na rty můžu vřele doporučit! A sama si ho určitě koupím znovu, ale ještě nejsem ani v polovině :), spotřebovává se fakt pomalu, což je další plusový bod pro Mylo. Balzám si můžete koupit na e-shopu Voním přírodou za 175 Kč. 

CO NA TENTO BALZÁM NA RTY ŘÍKÁTE?


15 komentářů:

  1. Tak ten je boží. Papírový obal vypadá naprosto krásně a že se spotřebovává tak pomalu je taky plus a samozřejmě největší, že je bio. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je to už můj druhý Mylo balzám na rty a i tento je dokonalý!

      Vymazat
  2. Vypadá krásně, už jsem ho okukovala. Tvoje recenze mě nalákala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypada krasne, rada bych vyzkousela, Kaci :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tady by mě lákala na vůně, protože maracuja a kokos to je prostě život pro mě :D :D Ale jinak mám svůj oblíbený Astrid za pár korun a asi bych neměnila :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, amazing, so nice and interesting!
    Happy New Year!
    My blog: http://thestoryofagothic.blogspot.rs
    New post is here, Maleficent ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá fajn. Já mám oblíbený s Tea Tree olejíčkem a potom jeden od Alverde :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten vypadá skvěle. Momentálně používám balzám od Crazy Rumors, ale už se pomalu ohlížím po nějakém jiném. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám jeden od Crazy Rumors a baví mě ten jejich výběr vůní, chtěla bych očichat všechny, škoda, že nejsou v drogeriích testery vůní :).

      Vymazat
  8. Nádhera! Líbí se mi použití papírového obalu protože po produktu nezbude žádný odpad. Kolikrát ani nevím kam některé obaly od kosmetiky vyhodit. Škoda té ceny, přijde mi dost vysoká na balzám.
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  9. Já měla malinový, ale ještě v tom starém hnědém obalu. Je pravda, že byl hodně tuhý a rty spíše peelingoval, ale jak trošku povolil, dalo se to :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...