neděle 19. listopadu 2017

Saloos: Bio Rostlinný Elixír Squalane & Kamélie

Dnes bych vám chtěla ukázat nový produkt značky Saloos, kterým je Bio Rostlinný Elixír Squalane & Kamélie. Tento elixír je anti-age a je vhodný pro všechny typy pleti, ale nejvíce ho ocení ty, kterým se už začínají objevovat první vrásky na obličeji. Pleť má totiž vyhladit a poskytnout jí intenzivní regeneraci. Pleť zklidní, hydratuje a dokonale vyživí. Pomáhá redukovat tmavé skvrny a sjednocuje tón pokožky. A protože moje pleť by ho asi zase tak neocenila, tak jsem ho dala na vyzkoušení mamce :). 
Ve složení najdete Squalan, bio olej z kamélie a bio arganový olej, mrkvový a rakytníkový extrakt a spoustu dalších velmi prospěšných látek spolu s patentovanou látkou Bright Oleoactif, která zanechá pleť zdravou, krásnou a svěží.

A víte co je ten Squalen? Říká se mu suchý olej. Snadno a velmi rychle se totiž vstřebává do pokožky a tak nezpůsobuje mastný film na pleti. Tento suchý olej působí jako antioxidant, který chrání pokožku proti nepříznivým vlivům okolního prostředí. Pleť je po použití hebká a vláčná, ale není mastná! Suchý olej v pokožce uzamyká vlhkost a pleť hydratuje. zvyšuje pružnost pokožky a pomáhá snižovat výskyt vrásek. 
Dále v elixíru najdete olej z Kamélie, který je přírodním liftingem. Aktivně se podílí na obnově buněk a kolagenu a zvyšuje elasticitu pokožky. Pomáhá jí obnovit správnou hodnotu pH. Poskytne kůži vydatnou dávku tonizace a zároveň ji opečuje svými silnými antioxidačními a protizánětlivými účinky. Pomáhá mírnit nepříjemné otoky a tmavé kruhy pod očima. Olej z kamélie se velmi dobře vstřebává, lépe tak proniká do hlubších vrstev kůže a perfektně vyživuje. Zjemňuje drobné jizvy po akné a zmírňuje jemné vrásky. 
Díky patentované látce Bright Oleoactif reguluje elixír mechanismy pigmentace. Součástí je také esenciální olej z kadidlovníku, který napomáhá vyhlazovat stopy po akné, jizvách a jiných nedokonalostech pokožky. Dále obsahuje esenciální oleje lemon, myrta a bergamot. Pomáhá vypnout pleť a zamezuje jejímu svědění. Velmi dobře bojuje také proti bakteriím a nečistotám. 
Mamka olej používá ráno i večer na čistou pleť. Stačí opravdu pár kapiček, které se vmasírují do pokožky a po cca 5ti minutách je olejíček vstřebaný a klidně můžete nanášet další make-up. Pleť je po nanesení oleje opravdu krásně hydratovaná a jemná. Příjemná je i samotná parfemace olejíčku, který voní po citronu. Mohl by to být prima vánoční dárek i pro vaši mamku. Seženete ho například na Notino.cz za 209,-Kč (20ml).

CO NA TENTO PRODUKT ŘÍKÁTE? 
ZNÁTE UŽ SQUALENE?


7 komentářů:

  1. o této značce už uvažuji dlouho, zatím vidím jen samé pozitivní ohlasy, ale furt mě zadržuje ta cena výrobků :( lalpap.wixsite.com/linstrifles

    OdpovědětVymazat
  2. Thank you so much Katerina!! I'm so happy that you liked my pullovers selection! :D Happy sunday! Kss

    ♥ ★ ♥ GINGER COLLAGE ♥ ★ ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Great post and I love your photos!

    Have a lovely day!
    Tsukiakari from murasakiiroanu.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Great post, this product is in my wishlist :)
    xx

    Freak Muffin Blog

    OdpovědětVymazat
  5. To je super. Zrovna přemýšlela ó nějakém lifftingovem krému nebo séru.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...