pátek 10. listopadu 2017

Purity Vision: Růžová voda

Krásný pátek holky. Taky jste se tak těšily na víkend? Já jsem se teda těšila moc! Dnes pro vás mám voňaovu recenzi na velmi univerzální produkt. Miluju vůni a osvěžující blahodárné účinky růžové vody. Na Růžovou vodu od Purity Vision jsem četla několik recenzí, které mě nalákaly si ji taky koupit a vyzkoušet a tak přidávám i moji recenzi. 

Tato růžová voda je v pěkné, skleněné lahvičce s rozprašovačem, který má zlatou barvu. Pumpičkový rozprašovač je fakt praktický a rozprašuje vodu pěkně do mlhy a rovnoměrně. 
Růžová voda je vlastně čistý extrakt z lístků růže damašské. Voda neobsahuje žádné příměsi, konzervanty, barviva ani parfemace. Má široké využití. Pleť má hydratovat, zpevňovat, zamezovat vzniku vrásek. Zvládá také pleť osvěžit, fixovat make-up, zmírňovat akné, má protizánětlivé a hojivé účinky a také čistí pleť od mazu. Má zklidnit pokožku po holení a opalování

Já tuto růžovou vodu používám ráno i večer jako tonikum, v létě jsem ji používala na osvěžení a ráda si ji taky šplíchnu do vlasů. Pokud jde o hydrataci, tak samozřejmě, že se hydratačnímu krému nevyrovná, ale pleť určitě nevysušuje. Používám ji také po holení, kdy pokožku fakt pěkně zklidní.Naprosto mi vyhovuje ta přírodní, čistá a osvěžující vůně, která je přesně taková, jako když si přičichnete k růži ze zahrádky. Vůně je intenzivní tak akorát a určitě nejde o nic vtíravého, co by se nedalo vydržet. 
Na internetu jsem se také dočetla, že se dá tato Růžová voda používat i do jídla a nápojů. Sama jsem to ale nezkoušela přijde mi to škoda a raději ji používám jen na pokožku. Tuto vodičku určitě doporučuji! V nabídce je rovnou ve dvou velikostech balení a to 100 ml (170 Kč) a 250 ml (249 Kč). Růžovou vodu Puristy Vision si můžete objednat třeba na e-shopu Notino.czPokud byste chtěly na nákupech nějakou tu kačku ušetřit, tak se zaregistrujte na Plná peněženka a tam dostanete z každého nákupu ještě nějaké penízky zpět. Jak peněženka funguje si přečtěte TADY.

ZKOUŠELY JSTE UŽ TENTO PRODUKT?


23 komentářů:

  1. Růžovou vodu jsem si kdysi vyráběla doma, není to tak těžké ale holt ta trvanlivost je jen na nějaký ten týden. Četla jsem na ní mnoho chvály..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to už napadlo, že si ji udělám sama, přece jen růže na zahradě máme, ale ještě jsem se k tomu neodhodlala :).

      Vymazat
  2. Mám tuto vodu doma a jsem spokojená. Do jídla ji taky nedávám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, komu jí přijde do jídla škoda :D:

      Vymazat
  3. Zatím jsem ji nezkoušela. Hodněkrát jsem o ní četla, ale nikdyě nezaujala až tak abych ji nutně potřebovala :D obal má ale moc hezký :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak uvidíš, třeba jí jednou přijdeš na chuť :).

      Vymazat
  4. Táto ružová voda je svojou kvalitou najlepšia. Teraz používam inú, lacnejšiu alternatívu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyrába indický výrobca Ayuuri. Kúpila som 600 ml za 6,32 €. Už ju mám rok a ešte nemám spotrebovanú. Tiež sa dá užívať aj vnútorne. Škoda len toho plastového obalu, lebo zo skleneného neprenikajú nijaké pachy.

      Vymazat
  5. Já růžovou vodu ještě nikdy nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě vyzkoušej! Já mám ještě ráda Levandulovou vodu, ale růžová mi asi víc voní :).

      Vymazat
  6. Ružovú vodu mám veľmi rada, používam večer namiesto tonera, ale pridávala som ju aj do henny alebo práškových masiek na pleť. Super bola na drobné ranky, keď ma poškrabala naša mačka a podobne, pomáhala zmierniť zápal. Teraz som si kúpila a začala skúšať pre zmenu kadidlovú, tá je fajn na aknóznu pleť :)

    OdpovědětVymazat
  7. zkoušelas ji použít i do DIY masek nebo scrubů? úplně top! lalpap.wixsite.com/linstrifles

    OdpovědětVymazat
  8. Už dlouho o té vodě přemýšlím, ale vždycky mě odrazuje ta cena...Hlavně kdyby mi nesedla, tak co s tím pak, že jo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že ti sedne a pokud by se stalo, že ne tak ji můžeš někomu věnovat, třeba mamce :).

      Vymazat
  9. Růžovou vodu ne, ale včera mi přišla její levandulová ségra. Tak se moc těším až zkusím ji.

    OdpovědětVymazat
  10. Hmm, tak to budu asi jedina s opacnym nazorem... Holky, me ta voda neuveritelne smrdi... Nedokazala jsem ji ani spotrebovat... Pritom vuni ruzi mam rada, ale tohle za me urcite ne. Pouzivam stale dokola cesky Barekol, taky maji ruzovou vodu a to je teprve vune ruzi!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...