neděle 8. října 2017

Organic Trevarno: Čisticí emulze z růže a jojoby

V dnešním článku vám ukážu jeden opravdu skvělý produkt značky Organic Trevarno, který najdete na e-shopu Lucanatura.cz. Půjde o Čisticí emulzi z růže a jojoby a je to fakt pecka to říkám už na úvod. Tak se na to jdeme mrknout.
Čistící emulze vám bude doručena v papírové krabičce, která na mě nepůsobí ničím výjimečným, ale uvnitř je schovaná skleněná lahvička, která se vejde tak akorát do dlaně, má objem 100 ml. Je z krásného fialového matného skla se stříbrným šroubovacím víčkem, takže je super i na cesty. V krabičce je přiložená i malá černá pumpička, která se vymění za šroubovací víčko a hurá, dokonale praktická věcička je na světě. Pumpička má i zamykání STOP/OPEN.
Emulze je vytvořená z těch nejčistších přírodních ingrediencí jako je růžová voda v kombinaci s jojobovým olejem, extraktem z grepfruitových jadérek a vitaminem E. 
Tato emulze je jemná, uklidňující a je vysoce efektivní pro čištění pleti. Skvěle odstraní i makeup a dokonce i řasenku z očí. Oči nedráždí a tak je vhodná i pro citlivější oční okolí. Pleť je po použití krásně vyčištěná, svěží a hydratovaná. Tato emulze se hodí pro všechny typy pokožky, takže si ji klidně můžete s mamkou nebo ségrou půjčovat. 
Jo a ještě, jak emulzi používám že? Takže ... nanesu si malé množství do dlaní a jemně ji vmasíruji do pokožky a poté ji z obličeje opláchnu vlažnou vodou. Pokud odličuji i oči, tak emulzi nanesu na vatový tamponek a jemně s ním oční okolí a řasy přejíždím :). Jde to rychle a snadno!
Pokud vás emulze zaujala, tak si ji můžete objednat ZDE. Já ji doporučuji všemi deseti i když už patří k té finančně nákladnější kosmetice, je to přírodní kosmetika a myslím, že se investice vyplatí. Za tuto emulzi teď zaplatíte pouhých 456 Kč (je v akci), normálně stojí 760 Kč. 

ZAUJALA VÁS TATO ČISTÍCÍ EMULZE? 
LÍBÍ SE VÁM BALENÍ?


2 komentáře:

  1. Líbí se mi, že to má pumpičku. :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak ten vyzerá úžasne! len... cena je celkom vysoká... ale určte zaujala a veľmi! :).

    THE WORLD BY KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...