čtvrtek 14. září 2017

Kosmetika MOJE: Řasenka a monostíny

Pomalu zbrojíme na podzimní líčení a v dnešním článku bych vám chtěla ukázat prima řasenku a monostíny od Kosmetika MOJE.

89 Kč - obsah: 12 ml
Tato řasenka je naprosto skvělá a určitě ji doporučuji :). Kosmetika MOJE má skvělé řasenky, které mi sedí a dělají mi krásné řasy a ani tato není výjimkou. Řasenka má speciální silikonový kartáček, který řasy fakt krásně prodlouží. Řasenka má být "super černá", ale tady nevidím rozdíl mezi jinými černými řasenkami. Každopádně vydrží celý den, řasy neslepuje a nedělá žádné drolivé žmolky. 
49 Kč - obsah 4 g
Dostala jsem na vyzkoušení rovnou troje mono stíny v pěkných jemných odstínech. Stíny jsou v plastových obalech s kterými se musí pracovat opatrně, hlavně nesmí spadnout, protože pád by obal určitě nepřežil. Stíny mají dobrou pigmentaci a při použití na mokro jsou odstíny ještě o fous intenzivnější. Stíny mi bohužel nevydrží celý den, ale to mi zase tak nevadí, protože se stejně po cca 6 hodinách odlíčím a to tyto stíny zvládnou. Já stíny nanáším prstem, ale můžete použít i štěteček, každopádně se štětečkem trochu práší. 
2,1,3
2,1,3

Stíny jsou opravdu jemné a na očním víčku ne příliš výrazné, ale na denní nošení jsou fajn a řasenka je skvělá, vykouzlí krásné řasy. Takže určitě produkty doporučuji :). Všechny produkty si můžete koupit ZDE

ZAUJALY VÁS NĚKTERÉ PRODUKTY?


7 komentářů:

  1. Fantastic post!
    Kisses :)
    Soslu Badem by Dilek

    OdpovědětVymazat
  2. Ta řasenka ti vytvořila super look. Určitě ji vyzkouším. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Ta řasenka vypadá fakt skvěle, určitě stojí za vyzkoušení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla trio očních stínů a také to moc na očích výrazné není, ale postačí to.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky :-) Ty stíny mě nezaujaly ale ta řasenka hodně, je ale fakt že každá máme řasy jiné,ale vypadá ten efekt hodně zajímavě :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...