úterý 5. září 2017

Olivia Garden: Hřeben Ceramic+Ion Supreme Combo Brush Pink

Krásný den, dnes pro vás mám trošku jinou recenzi. Nepůjde o recenzi na kosmetický produkt, ale na skvělý hřeben. Ten je totiž mnohdy důležitější než samotné šampony a kondicionéry. Mělo by vám záležet na tom, jak se češete a taky čím se češete. Každý typ vlasů vyžaduje své. Tento hřeben je značky Olivia Garden a dostala jsem ho na vyzkoušení z e-shopu Elixi.cz
Značka Olivia Garden pochází z Belgie a byla založena v roce 1967. Společnost má dlouhou historii, ve které se věnovala navrhování, podpoře a prodeji vysoce kvalitních výrobků pro profesionální kadeřníky. V současnosti se jejich výrobky prodávají ve více než 70 zemích po celém světě. Mezi produkty značky Olivia Garden najdete speciální kartáče, nůžky, různé kadeřnické pomůcky, ale i oděvy pro profesionální kadeřníky. 
Po tom, co jsem Vám trošku představila značku, se vrhneme na samotný kartáč Olivia Garden Ceramic+Ion Supreme Combo Brush Pink. Jde o růžový kombinovaný profesionální kartáč na vlasy s ionizovaným povrchem. Kartáč je ideální pro snadnější rozčesávání a úpravu vlasů.
Tento profesionální kartáč z řady výrobků Ceramic + Ion Supreme je šetrný k vlasům i pokožce hlavy. Přírodní kančí štětiny obnovují vlasovou rovnováhu a lesk, zamezují poletování vlasů a působení statické elektřiny. Ploché tělo kartáče s měkkými štětinami zakončenými kuličkami napomáhá lepšímu rozčesávání. Díky ergonomicky tvarované rukojeti se dobře drží v ruce a dosáhnete za pár minut vynikajících výsledků. Kartáč je navíc lehký, antibakteriální, antistatický a je ideální i pro urovnání vlasů.
Mě osobně se kartáč skvěle drží v ruce a krásně vlasy pročesává. Neelektrizuje ani je nezacuchá. Dokonce delší štětinky masírují pokožku hlavy, no super! Já jsem s ním určitě spokojená. 
Cena tohoto kartáče je 404 Kč, což není sice málo, ale myslím, že se vyplatí do pořádného kartáče investovat, protože vám vydrží fakt dlouho a o vlásky se bude starat pořád stejně dobře. 

ZNÁTE ZNAČKU OLIVA GARDEN?


5 komentářů:

  1. O značke som ešte nepočula, no hrebeň vyzerá skvelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem o ní před touto zkušeností neslyšela, ale jsem ráda, že jsem značku poznala :).

      Vymazat
  2. Značku neznám, ale hřeben vypadá fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku znám a chci si od ní nějaký kulatý kartáč koupit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...