neděle 24. září 2017

Joik: Pleťová voda s chrpou

V dnešním článku vám představím značku Joik a jejich skvělou Pleťovou vodu s chrpou. Sympatická značka Joik pochází z Estonska a nabízí produkty, které jdou ruku v ruce s přírodou. V jejich výrobcích najdete jen ty nejlepší ingredience nejvyšší kvality od lokálních výrobců.
Pleťová voda s chrpou je v pěkné plastové lahvičce s rozprašovačem, který usnadňuje její aplikaci. Design lahvičky je jednoduchý, ale právě proto, že v jednoduchosti je krása, působí luxusním dojmem. Lahvička je o objemu 50 ml, což je dostačující. 
Jde tedy o přírodní chrpovou vodu, která pleť tonizuje po odlíčení a vyčištění obličeje. Když bylo ještě horko, tak jsem ji používala i během dne na osvěžení a to byla paráda. Chrpová voda stahuje rozšířené póry a má protizánětlivé účinky. Pokud ji používám pro tonizaci, tak ji vždy večer po odlíčení a pečlivém vyčištění obličeje nanesu na vatový tamponek a obličej s ním přejedu. Dokonce tuto vodu používám, když si připravuji pleťovou masku ze sypkého jílu.
Pleťová voda s chrpou lahvičce o obejmu 50 ml stojí 205 Kč a pokud vás zaujala, tak ji můžete koupit na e-shopu plném přírodní kosmetiky Krásná každý den, kde sama moc ráda nakupuji.

ZNÁTE UŽ ZNAČKU? 
ZKOUŠELY JSTE UŽ NĚJAKOU CHRPOVOU VODU?


2 komentáře:

  1. Tuto značku som ešte nikdy neskúšala, ale vyzerá zaujímavo :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Kačko! Můžu se zeptat, jak dlouho Ti balení chrpové vody vydrželo? Mám před sebou zrovna micelárku o stejném obsahu a tuším se po ní jen zaprášilo :-) Bebe

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...