čtvrtek 7. září 2017

Insight: Hloubkově čistící šampon Rebalancing

Dnes bych vám ráda ukázala šampon značky Insight. Šampon jsem dostala a vyzkoušení z e-shopu Spabox.cz. Pokud ještě tento e-shop plný přírodní kosmetiky neznáte, tak tam určitě nahlídněte, najdete tam produkty značek jako je Bomb Cosmetics, Inecto, Insight, Urtekram, Soaphoria a další. Navíc pro vás mám v postranní liště slevový kód, tak pokud budete na e-shopu dělat objednávku, tak na kód nezapomeňte :).

Napřed pár slov k samotné značce, protože se přiznám, že jsem si o ní sama musela něco zjistit. Značka italské vlasové kosmetiky Insight je inspirovaná přírodou. Její produkty jsou bohaté na aktivní a ochranné složky, které jsou nezbytné pro zdraví a čistotu vašich vlasů. Hlavní účinné složky ve všech přípravcích pocházejí z ekologického zemědělství a z certifikovaných plodin. Směs olejů a másla působí ve spojení s rostlinnými extrakty a tím zvyšuje účinky působení produktů na výživu vlasů. To zní skvěle ne? 
Já jsem dostala na vyzkoušení Šampon Rebalancing, který hloubkově čistí a navrací pokožce rovnováhu a přitom zabraňuje nadměrné produkci kožního mazu. Šampon neobsahuje parabeny, silikony, minerální oleje, alergeny, barviva, ale naopak je obohacen o rostlinné extrakty a oleje. V šamponu jsou obsaženy organické extrakty z čajovníku, grapefruitový výtažek, extrakt z listu břízy, levandule a mentol, které jsou protizánětlivé.
Šampon je ve větší plastové nádobě s velmi praktickým pumpičkovým dávkovačem. Přijde mi, že balení o objemu 500 ml se nedá zvolit lépe. Šampon používám stejně jako jiné šampony do mokrých vlasů vmasíruji tak dvě pumpičky šamponu a potom důkladně z vlasů vymyji. 

Mě se tento šampon líbí - moje vlasy nevysušuje, jdou potom pěkně rozčesat a tolik se nemastí. Já jsem spokojená! A jsem velmi spokojená s tím pumpičkovým balení, protože třeba u značky Kallos, která má fakt mega balení šamponů a kondicionéru je pro mě docela boj otočit tu litrovou láhev, tak aby mi nevyklouzla z ruky. Pokud vás šampon zaujal, tak si ho můžete koupit na e-shopu Spabox a to za 239 Kč (ZDE).

UŽ JSTE O TÉTO ZNAČCE SLYŠELY?


11 komentářů:

  1. Tak takýto šampón by sa mi zišielm verím že krásne odstráni všetky chemikálie a nečistoty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som mala od tejto značky šampón a kondicionér na krepovité vlasy a bola som spokojná. Momentálne mám ešte fluid z rovnakej rady a ten je skvelý :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tato značka má skvělé barvy na vlasy :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Podobný typ šampónu zrovna hledám - snad tento vyčistí i zbytky laku nebo suchého šampónu ve vlasech... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak laky ani suché šampony nepoužívám, takže to bohužel nemůžu potvrdit :).

      Vymazat
  5. Značku neznám, ale vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podívej se na jejich nabídku produktů, je docela široká, věřím, že si vybereš :).

      Vymazat
  6. Ahojky :-) Ty jo tak po tomhle musím kouknout, a hlavně si myslím že je to super cena za 500 ml :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...