čtvrtek 28. září 2017

Corine de Farme - Dvoufázová micelární voda na oči

Krásný ráno! Dnes se podíváme na Dvoufázovou micelární vodu na oči značky Corine de Farme. S touto značkou už nějakou zkušenost mám a zatím jsem byla s produkty vždy spokojená a jestli tomu bude stejně u tohoto produktu si přečtěte v článku.
Dvoufázová micelární voda na oči je v malé plastové lahvičce o objemu 100 ml (původně jsem si myslela, že bude balení větší, ale nevadí, zase je praktické na cesty a tím, že je určeno primárně na oči ho nebudete spopotřebovávat moc). Obal je barevně hezky čistě vyvedený, působí příjemným dojmem. No asi dál vrhneme rovnou na to, co tahle "micka" slibuje a jak jsem s ní spokojená nebo naopak nespokojená. 
Popisek zní: Jemná micelární čistící voda s obsahem 100% přírodních výtažků z chrpy polní, známé svými zklidňujícími účinky.
Táák a co na ni říkám? Můžu jen chválit. Většinou mi dvoufázové všelicos moc nevyhovuje, protože nesnesu tu olejovou část i když samotné olejové odličovače nebo pleťové vody mi nevadí, tak ve spojení to není pro moje citlivé oči nic příjemného. Každopádně tuto vodu používám už několik týdnů a jsem s ní spokojená. Před použitím ji promíchám nanesu trochu na tamponek a opatrně a jemně přejíždím přes oční okolí. Micka skvěle odstraní řasenku (dokonce i voděodolnou) a také zbytky dalšího líčení. Z vlastní zkušenosti můžu potvrdit to, že je vhodná pro citlivé oční okolí (je hypoalergenní).
Oční okolí je po použití pěkně heboučké a jemné - fakt příjemný pocit. Parfemaci necítím žádnou, ale vůbec mi to nevadí, naopak jsem ráda. Cena za tuto micelární dvoufázovou vodu na oči je 109 Kč, což je myslím fajn a můžete si ji objednat na e-shopu Parfumissimo.cz.

POUŽÍVÁTE DVOUFÁZOVÉ ODLIČOVAČE?


2 komentáře:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...