pondělí 24. července 2017

Soaphoria: Peeling Levandulové pole

Dnes pro vás mám recenzi na další peeling tentokrát slovenské přírodní značky Soaphoria. Jde o Tělový peeling s názvem Levandulové pole a jak už název napovídá, tak krásně voní po levanduli. Takže milovnice levandulí čtěte dál. Produktová řada Levandulové pole se výborně hodí pro péči o všechny typy pokožky, takže tento peeling může používat klidně celá rodina.
Peeling je ve skleněné "zavařovačce", to už od Soaphorie určitě znáte. Po otevření víčka na vás vykoukne olejové jezírko a pod ním silná krustička, stačí ale vše třeba prstem promíchnout a potom už můžete peelingovat. 
Tento peeling je čistě přírodní záležitostostí, obsahuje totiž samé skvělé přírodní výtažky. Jako každý jiný peeling i tento odstraňuje odumřelé kožní buňky a zjemňuje tak pokožku. Levandule obecně má protizánětlivé účinky, takže působí proti vyrážkám, ekzémům a lupénce. Pomáhá proti vyčerpání, nespavosti, nervozitě, stresu, pocitu napětí, bolestem hlavy, poruchám trávení apod. Peeling je bez chemických a konzervačních přísad a živočišných tuků.
Složení: 
Sodium Chloride (kamenná sůl) *, Potassium Iodate (Jodičnan draselný), Olea Europaea Fruit Oil (olivový olej) *, Cocos nucifera Oil (kokosový olej) *, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo) *, Lavandula Augustifolia Flower Extract (levandule lékařská) *, Lavandula Augustifolia Flower (levandule lékařská) *, Iron Oxide (minerální barvící složka)

* Certifikovaná organická složka
100% organický produkt
Parfemace je opravdu přírodní a voní jako byste si promnuly snítku levandule mezi prsty :). Vůně je jemná a přirozená. Hrubost peelingu je tak akorát, pro použití na obličej hrubá, takže na obličej určitě ne, ale na zbytek těla v pohodě! Peeling obsahuje i květy levandule což působí efektně. A protože je peeling na olejové bázi, tak se po použití nemusíte už mazat krémem a pokožka je pěkně hydratovaná. Já ho tedy určitě můžu doporučit a příště si zkusím koupit ještě jinou voňavou variantu. Za 255 g peelingu s vůní levandule zaplatíte 225 Kč a koupit ho můžete třeba na Notino.cz.

ZKOUŠELY JSTE UŽ PEELINGY SOAPHORIA?


9 komentářů:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...