pátek 21. července 2017

Frais Monde: Termální voda ve spreji

V posledních dnech je teda fakt vedro! Já mám sice horké dny moc ráda, ale moje pleť už volá o pomoc a osvěžení je potřeba a tak jsem se rozhodla vyzkoušet Termální vodu ve spreji značky Frais Monde z e-shopu Elnino.cz.


Termální voda ve spreji je v lahvičce o objemu 150 ml, což už je pěkná dávka a přece jen bych tohle balení v kabelce netahala. Takže je to na osvěžení spíš v práci v kanceláři, na zahrádce nebo klidně i doma. Moje mamka si pleť osvěžuje v létě třeba i při žehlení :-) Voda přišla zabalená v papírové krabičce laděné do modrých barev. V krabičce byl ukrytý sprej. 
Před prvním použitím jsem se trochu bála, že na mě vyprskne sprcha velkých kapek, která mě slije a rozmaže make-up. Ale musím říct, že tenhle rozprašovač je naprosto dokonalý. Vytvoří jen takovou jemnou mlhu, která se hedvábně položí na pleť, která osvěží a je opravdu velmi příjemná! 
Tato termální voda je vhodná i pro citlivou pleť. Obsahuje výtažky síry, která v sobě obsahuje léčivé a zklidňující účinky. Zdroj termální vody pochází z daleké Répole, kde má natolik ideální koncentraci, že není třeba jej nijak upravovat. Jsou v ní ukryty uklidňující a zvláčňující účinky, které jiné termální vody neobsahují. Neobsahuje parabeny ani konzervační látky. 
Moje pleť je po používání téhle termální vodní mlhy v horkých dnech osvěžená, vyživená, chráněná před vnějšími škodlivými faktory a vyhlazená. Zjistila jsem, že není voda jako voda. Cena této termální vody je 259 Kč a myslím, že je to fajn cena vzhledem k velikosti balení a také k tomu skvělému rozprašovači :)

POUŽÍVÁTE TERMÁLNÍ VODY, KDYŽ JSOU VEDRA?


11 komentářů:

  1. wow to vyzerá parádne a podľa mňa sú takéto rozprašovače ako na laku na vlasy, lepšie na pleť :) že to presne nejde po kvapkách ale ako hmla :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Termální vody nepoužívám, přijdou mi zbytečně drahé ... Raději jsem investovala do osvěžujícího hydratačního gelu ve spreji od značky Erborian :)

    OdpovědětVymazat
  3. Z termálních vod mám nejraději tu od Biodermy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem ještě nezkoušela, letos si vystačím s touto :).

      Vymazat
  4. Já termální vody nepoužívám, přijdou mi celkem zbytečné, nevím no.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já už si bez nich ty vedra nedovedu představit :).

      Vymazat
  5. Termálne vody mám veľmi rada, najradšej však tú od Avene :) No pozerala som aj na túto, pravdepodobne ju vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...