pondělí 12. června 2017

Makeup Revolution: Renaissance Palette Day

Všimly jste si už nádherných nových paletek, které se objevily na stránkách Makeup Revolution? Já jsem měla možnost v rámci spolupráce jednu paletku vyzkoušet a vybrala jsem si Renaissance Palette Day (světlá). V nabídce je potom ještě Pallette Night, která je ideální spíš na večerní líčení. Já jsem tedy sáhla po té, která je vhodná na denní líčení.
Paletka byla zabalená v krásné krémové papírové krabičce s renesančními motivy a uvnitř krabičky už byl ten poklad v podobě paletky. V krabičce byl dokonce i obal na paletku, abyste si ji mohly pěkně schovat do pytlíčku a vhodit do tašky. Nemusíte se tak bát, že se obal nějak poškodí.
Oficiální popis:
Přinášíme Renesanci do makeupu, tato krásná paletka přichází s naším neluxusnějším a nejelegantnějším balením, které vypadá jako psaníčko. Paletka Day obsahuje 5 nude očních stínů, které jsou ideální pro denní makeup. Díky malému štětečku můžete paletku použít kdekoliv.

Pigmentace stínů je řekla bych průměrná. Co mi na nich trošku vadí, tak to že práší a musí se s nimi zacházet opatrně. Každopádně když je dostanete na oční víčko, tak drží pěkně celý den. 
Pokud jde o obal, tak ten je fakt roztomilý a působí opravdu luxusně a elegantně, ale čekala jsem, že bude paletka větší. 
V paletce je velké zrcátko, což je super praktická věc a také oboustranný štětečkový aplikátor. Líčit se tedy můžete kdykoli a kdekoli během dne.
Já jsem s touto paletkou moc spokojená a pokud ji máte na svém seznamu přání, tak neváhejte a za 399 Kč, může být vaše.  

LÍBÍ SE VÁM PALETKA?


7 komentářů:

  1. Pozerala som po tejto paletke, hlavne kvôli jej obalu :D Ale nakoniec som sa rozhodla pre KIKO.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je teda nádhera, obal se jim opravdu povedl. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten obal vypadá naprosto dokonale! Opravdu netradiční! :) Jinak odstíny se mi moc líbí, taková klasika, v těchto barvách se líčím nejraději :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá krásně :) Po výhře paletky u tebe jsem přesvědčená, že Makeup Revolution je fakt umí :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně mé odstíny, paletka je krásná.

    OdpovědětVymazat
  6. Když jsem viděla tyhlr paletky na jejich ig, myslela jsem si ze jsem si spletl a účet, protože balení vypadá velmi luxusně. A nejen balení ale i ty stíny vypadají strašně dobře, hodně jsem přemýšlela nad koupí, nakonec bych stíny tolik nevyužila, ale vypadá to opravdu dobře .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...