neděle 25. června 2017

Cannaderm: Krém a pleťová voda

Stejně jako v dávné minulosti je i v dnešní době konopí používáno pro své výrazné léčebné účinky. První historicky zaznamenaný důkaz o léčebném využití pochází z Číny 3. století př. n.l. Speciální léčivý efekt konopí využívá také speciální konopná kosmetika značky Cannaderm. Značka u nás existuje existuje už od roku 2002. Využívá konopný olej v recepturách speciální kosmetiky. Olej se lisuje ze semínka za studena a v ochranné atmosféře, aby byly zachovány všechny jeho bioaktivní složky. Vzniká tak čistý (lidově panenský) konopný olej. Obsah léčivého konopí v každém produktu garantuje speciální pečeť. Od roku 2011 je na většině produktů Cannaderm umístěno také logo CPK – CERTIFIKOVANÁ PŘÍRODNÍ KOSMETIKA nebo nadstavbové logo CPK bio. Garantují ekologicky šetrnou výrobu, obaly i přírodní původ surovin používaných pro výrobu kosmetiky Cannaderm.


A já pro vás dnes mám tip na dva produkty od Cannadermu, které jsou vhodné pro problematickou pleť. Možnost je vyzkoušet jsem dostala díky výzvě na portálu Blogerky.cz, za což bych chtěla moc poděkovat, protože s touto značkou ještě nemám žádnou osobní zkušenost. Do rukou se mi tedy dostal Aknea krém a Aknea ošetřující voda s extraktem z konopí

171 Kč
Aknea ošetřující voda je v bílé plastové lahvičce o objemu 200 ml. Je určena pro každodenní péči o pokožku s projevy akné a nadměrnou tvorbou kožního mazu. Certifikovaná přírodní receptura s alkoholem a bylinnými extrakty působí antibakteriálně, účinně čistí a tonizuje mastnou a uhrovitou pleť. Dlouhodobá a pravidelná péče programem aknea zmírňuje nepříjemné projevy spojené s akné, jako je nadměrná tvorba kožního mazu, ucpané, zarudlé a zanícené póry, uhry, komedomy atp. 

Účinné látky: konopný extrakt, přeslička, měsíček (voda obsahuje alkohol)

Já jsem si zvykla ji používat ji vždy ráno a večer. Nanesu jí trochu na vatový tamponek a tím, již odlíčenou pleť, dočistím. Musím říct, že už po týdnu používání vidím změnu, pleť se mi méně mastí a pupínky už se mi taky tolik nedělají. 
216 Kč
Aknea krém je v bílé tubě o obsahu 75 g. Je určen pro každodenní péči o pokožku s projevy akné a s nadměrnou tvorbou kožního mazu. Vylepšená receptura krému obsahuje přírodní složky, které výrazně redukují nepříjemné projevy spojené s akné, jako je nadměrná tvorba kožního mazu, ucpané, zarudlé a zanícené póry, uhry, komedony atp. Pro viditelný efekt je nutná dlouhodobá a pravidelná péče o uhrovitou pokožku.

Účinné látky: konopný olej, kamenec, myrha, mateřídouška, Tea Tree

Já tento krém používám jen večer a o víkendu tedy i ráno, ale přes týden si dávám BB krém. Aknea je super, i když má mastnější konzistenci, tak za 3 minuty se do pokožky vsaje tak, že není poznat, že jste se mazaly, žádný lesklý mastný film se nekoná.
S oběma produkty jsem moc spokojená a určitě se po nich podívám až mi dojdou. Jsem moc ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet tyhle dva produkty a určitě se podívám i na další přírodní konopnou kosmetiku značky Cannaderm. Pokud jste s některými dalšími produkty vy samy spokojené, budu moc ráda za vaše tipy. 


CO NA TYTO DVA PRODUKTY ŘÍKÁTE?


8 komentářů:

  1. Já jsem tuto kosmetiku používala v mém mládí a měla jsem krémy, různé vodičky a za mě to byla opravdu povedená kosmetika. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem znala značku, ale nezkoušela jsem ji a teď si určitě dokoupím i další balení.

      Vymazat
  2. Věřím že je tohle skvělá kosmetická značka, bohužel konopí se u nás nezpracovává a to je škoda protože konopí je všestranná rostlina. Přímo od Canadermu jsem nic neměla ale kosmetiku kde bylo konopí ano. Mě zaujala pleťová voda, akné už tolik nemám ale občas se něco objeví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem vysadila atk a začaly se mi dělat pupínky snad to rychle skončí, ale Cannaderm mi pěkně pomáhá.

      Vymazat
  3. S touto značkou mám jen samé dobré zkušenosti. A voda vypadá určitě dobře. Jen nevím jestli bych našla využití, nemám nijak problematickou pleť, jen občas se mi objeví jeden pupínek. Jen bojuji s černými tečkami na nose, je to na ně také? :)

    LIFESTYLE & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No černé tečky mám teda taky a bohužel s těmi to ani nehne, ale ty čistím jílovými a bahnovými maskami, ty pomůžou, ale za chvíli jsou černé tečky zpět :(.

      Vymazat
  4. Vypadá zajímavě :-), o téhle kosmetice jsem již slyšela, ale zatím jsem ji nezkoušela. Občas se mi nějaký ten pupínek udělá, asi jako každému, ale kdyby se mi pleť náhodou někdy zhoršila, budu mít alespoň dobrý tip.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Znám :) a vyléčily mi akné :) používala jsem pravidelně každý den a skoro zmizelo.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...