čtvrtek 15. června 2017

Annemarie Börlind: Hydro gelová maska

Dnes si dáme ještě jednu recenzi a to na pleťovou masku značky Annemarie Börlind. Už jsem měla několik produktů od této úžasné značky. Některé jsem testovala sama s některými mi pomohla mamka protože byly vhodné spíš pro zralejší pleť. Ale za obě můžu prohlásit, že tato kosmetika patří k těm opravdu TOP přírodním značkám a ani jeden z produktů, které jsme měly doma nás nezklamal. Dnes bych vám ráda představila Hydrogelovou masku, kterou jsem párkrát sama vyzkoušela a potom jsem ji dala mamce ne protože by se mi nehodila, ale protože mamčiné pleti prospěje víc než té mojí. Já jsem si nechala masku černou.
Maska je v modré plastové tubě o objemu 75 ml. Samotný obal na mě působí čistě a elegantně a určitě nebude v koupelně dělat ostudu. Tuba má šroubovací víčko, což mi u masek přijde praktické, ještě když tuba na tom víčku stojí. Třeba u masek Freeman je víčko zaklapávací a už se mi několikrát stalo, že mi trochu masky vyteklo.
No a už konečně přejdeme k samotné masce. Maska je vhodná pro ošetření dehydratované pleti. Pokud mě sledujete pravidelně, tak víte, že já mám pleť smíšenou, takže jsem masku jen vyzkoušela a potom jsem ji přenechala mamce, která má pleť už zralou a spíše suchou. Maska by měla hydratovat, zjemňovat a ochlazovat. Měla by vyhlazovat vrásky a suché kontury pleti.
Maska obsahuje novou účinnou látku, která se získává z červené řasy a která stimuluje vlastní produkci kyseliny hyaluronové a účinně pokožku hydratuje. 
Maska se nanáší na vyčištěnou pleť a nechá působit 5-10 minut a potom se jednoduše opláchne vodou. Doporučuje se ji používat 1-2 krát týdně.
A teď už výsledky. Když jsem se mamka zeptala, jak jí maska vyhovuje, tak mi nadšeně hlásila, že je maska skvělá. Když jsem ji zkoušela já, taky jsem z ní měla fajn pocit. Maska je opravdu gelová, snadno se nanáší a na pleti příjemně chladí. Mamka si chladivý pocit taky pochvaluje. Říkala, že jí po použití přijde pleť pěkně osvěžená, vypnutější a celkově vypadá lépe. Použila ji i na krk a dekolt a byla spokojena s vyhlazením a hydratací problémových povadlejších partií.
Maska je vyrobena na přírodní bázi, je dermatologicky testována, je vhodná i pro vegany a není testována na zvířatech. Certifikované certifikáty: EcoControl, CSE, GMP a Vegan. Neobsahuje parabeny, parafíny, silikony, PEG, SLS, SLES, ropné deriváty, silikonové oleje, polycyklické sloučeniny, syntetické vůně ani barviva, konzervační látky, nanočástice.

Všechny produkty značky Annemarie Börlind obsahují čistou termální vodu získanou z pramene v Černém lese / Schwarzwaldu z hloubky 165m, bohatou na minerály jako draslík, hořčík, vápník a zinek. Tato voda není nijak chemicky upravena.
Cena je tedy trošku vyšší, tato značka patří k luxusním a spolehlivým. Maska stojí 781 Kč, ale jde o kvalitní, čistě přírodní certifikovaný produkt a pokud se nebojíte do kosmetiky investovat, tak není co řešit. Vyzkoušejte. Myslím, že maska by mohla být i skvělým dárkem. 

CO NA TUTO MASKU ŘÍKÁTE? 


4 komentáře:

  1. Maska vypadá dobře, ale na mě moc drahá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..táto maska je síce možno drahšia ako nejaké iné..ale má to svoje opodstatnenie..tiež mi kedysi bolo ľúto dávať peniaze za drahšiu kozmetiku..ale už viem, že keď chcem aby moja pleť bola hydratovaná, svieža a aj v mojich rokoch mladistvá, tak je dobré investovať do kozmetiky..AnneMarie Börlind používam cca rok a tie výsledky sú super.. :-) :-)

      Vymazat
  2. Maska je super!
    Ale vlastne ako aj ostatná kozmetika AnneMarie Börlind, ktorú používam.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...