pondělí 8. května 2017

Lavera: Podkladová báze pod oční stíny

Víte jak připravit vaše oční víčka před nanesením očních stínů tak aby nalíčení bylo pěkné a déle vydrželo? V dnešní recenzi vám ukážu přírodní podkladovou bázi pod oční stíny značky bio kosmetiky Lavera.
Podkladová báze je v malinkaté bílé plastové tubě o obsahu 9 g. Vypadá skoro jako taková mastička na oči. Tuba je plastová, takže až už nepůjde báze vymáčknout, jednoduše rozstřihnu širší konec a vyškrábnu i ty nejmenší zbytečky. Báze by měla udržet stíny déle dokonalé. Rychleschnoucí formule s bio aloe vera šťávou zabraňuje barevným pigmentům vysychat a drolit se. Díky tomu zůstane líčení takové jaké ho ráno vytvoříte. Konzistence báze je jemňoučká gelová a snadno se roztírá. Jsem moc ráda, že na víčku nijak nelepí. Báze přitáhne pigmenty ze stínů a uzamkne je ve svém povrchu, takže zaručí výdrž líčení po celý den.
Je určena i pro citlivé oční okolí, takže se opravdu nemusíte bát nějakého dráždění. Báze mě osobně nijak v očním okolí nedráždila a po zaschnutí jsem o ní ani nevěděla. Je dermatologicky testována a je vhodná i pro nositelky kontaktních čoček. 

Báze obsahuje přírodní oleje s rostlinnými výtažky, které dodávají jemné pokožce očních víček množství prospěšných látek a do hloubky ji hydratuje, tím předchází vzniku vrásek. Ve složení najdete například arganový olej, který skvěle vyživuje a také bambucké máslo, které boujuje proti vráskám. Další složkou je šťáva z aloe vera, která zklidňuje podrážděné oční okolí a taky ho pěkně osvěží.

Použití je naprosto jednoduché. Já si vždy nanesu trošinku báze na bříško prstu a jemně natřu na oční víčko. Nechám bázi trošku vstřebat a nanáším oční stíny. Bázi používám pod jakékoliv stíny, jak pod ty od Lavery (recenze na oční stíny), tak i pod ty od jiných značek. A nikdy jsem neměla problém :).
Báze dokáže celé líčení opravdu zintenzivnit. Stíny mají výraznější odstíny a opravu vydrží celý den, bez toho aby se hnuly. Neopadávají, nedrolí se, nezalézají do vrásek ani neztrácí na intenzitě. Cena této báze je 129 Kč, myslím, že to je super cena. S bází jsem opravdu moc spokojená a koupím ji i mamce.

CO NA TUTO BÁZÍ ŘÍKÁTE? 
POUŽÍVÁTE BÁZE POD STÍNY?
JAKOU BÁZI POUŽÍVÁTE?


13 komentářů:

  1. Značku znám ale bázi jsem nezkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já báze nepoužívám. Jednu jsem už zkoušela, ale byla o ničem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám opravdu ozkoušeno, že s bází mi stíny vydrží pěkné delší dobu :).

      Vymazat
  3. No dakujem za tip, ja som po nej aj poskulovala, ale bala som sa, ze nebude dobra. Kupila som si radsej drahsiu od Zao a veru ta je nic moc. Tak som sa zas presvedcila, ze niekedy to fakt nie je len o cene a aj dobra znacka nemusi mat vsetky produkty zarucene super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě vyhovuje, ale samozřejmě každá jsme jiná :).

      Vymazat
  4. Já teď používám Avon bázi ale mám ráda i Catrice bázi. Jsem ale docela špatná hodnotitelka, nemám moc mastná víčka a drží na mě skoro vše :D Ráda na tuhle bázi slyším pochvalu, zrovna jsem se chtěla po Laveře trošku poohlídnout :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám doma i tu Avon, tu jsem používala dlouho a jsem s ní spokojená :). Lavera báze je taky super, výhodu vidím v tom, že je přírodní :).

      Vymazat
  5. Ta báza vyzerá super! Musím vyskúšať :) Na to všetko by sa ti inak hodila nejaká pekná kozmetická taštička :) Jednu taku (dokonca eko friendly) nájdeš na mojom obľubenom eshope https://www.gadogado.cz/cs/. Tak mrkni na to! Lucy Lu kabelková maniačka :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě tedy celý den nedrží :( nanejvýš tak 5 hodin. Pak se mi stíny začnou slejvat a tvoří se vrásky ze stínů :( Ale na to, že je přírodní je to dobrá výdrž. Taková Alverde mi drží hodinu :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak samozřejmě jsme každá jiná. Od Alverde jsem zatím nic nezkoušela, ale taky na značku slyším chválu :).

      Vymazat
  7. Některé ty odstíny vypadají fakt moc pěkně. Mně se nedávno nevyhnula operace očních víček, po které mi zůstaly takové miniaturní a mikrospické jizvičky. Není to nic, co by bylo na první pohled vidět, ale já je tam prostě vidím. Tak právě sháním nějaké fajn věci na to, abych to překryla. Díky za inspiraci, vyzkouším tyhle odstíny. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...