čtvrtek 16. března 2017

Lavera: Oční stíny QUATRO 02

Hledáte mezi přírodní kosmetikou hedvábné oční stíny? Zkuste některou dokonale sladěnou paletku očních stínů od Lavery. Lavera Oční stíny QUATRO 02 cappucino budou třeba super pro přirozené denní líčení. Šedohnědé zbarvení této čtveřice očních stínů bude slušet studenému i teplejšímu podtónu pleti a mimořádně se hodí k zelené a modré barvě očí. Z dekorativní kosmetiky od Lavery jsem zatím nic nezkoušela a tak jsem pro začátek zvolila ke svému typu zrovna tuhle lákavou paletku očních stínů QUATRO 02.


Stíny jsou v kulatém obalu, který bude ideální i na cesty nebo do kabelky, protože zavírání opravdu dobře drží. Myslím, že k balení není potřeba nic moc dodávat - je plastové, bytelné a líbí se mi logo značky na průhledném víčku.
Tuto paletku jsem si vybrala hlavně kvůli jemným matným odstínům, budu ji využívat pro každodenní líčení. 
Stíny je docela složité nabrat na měkčí štěteček, ale s trošku tvrdším nebo s prstem to jde hravě. Díky tomu, že jsou stíny docela dost zapečetěné, tak ale nepráší, což je super
Stíny mají jemnou strukturu a jsou hezky pigmentované. Pro moje přirozené a ne zase tak výrazné každodenní líčení je to značka ideál. Nemusím se bát, že bych na štětec nabrala stínu hodně a vypadala potom jako marfuša :D. Nejsvětlejší odstín je vhodný na celé víčko, pod obočí a do vnitřního koutku oka. Tmavší oční stíny nanáším na pohyblivé víčko, do záhybu oka nebo s ním můžete vytvořit přirozenou oční linku. Na víčku se jemně sametově třpytí. Tóny v béžové a hnědé můžete použít i na obočí.
Tyhle oční stíny můžete používat na sucho i na mokro. Složení s přírodními výtažky a rostlinnými oleji nedráždí jemnou pokožku očního okolí a naopak o ni pečuje. Jsou vhodné i pro nositelky kontaktních čoček! Na fotce můžete vidět pigmentaci stínu na sucho.
Pokud jde o výdrž, nalíčení je hezky zářivé a dlouhotrvající. Kvalitní pigmenty vydrží hravě celou moji pracovní dobu (tedy asi 8 hodin), potom si oči stejně odlíčím. Pokud byste chtěly dlouhodobější zaručenou výdrž, použijte bázi pod oční stíny. Stíny Lavera se neslévají do vrásek ani nedělají jinou neplechu. 
Pokud vyhledáváte kvalitní výrobky s maximálně přírodním složením za příznivé ceny, je Lavera nejlepší volba. Za paletku čtyř očních stínů o obsahu 3,2 g zaplatíte 285 Kč, což mi přijde jako super cena za stíny, které obsahují přírodní pigmenty. Stíny si můžete objednat na e-shopu organictime.cz.

JAK SE VÁM TYTO STÍNY LÍBÍ?


13 komentářů:

  1. Tyto stíny se mi líbí moc, přesně takové hnědavé a přirozené odstíny používám nejčastěji :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Fiha, celkom pekná pigmentácia, čakala som niečo horšie. :-) krásne tiene :)

    OdpovědětVymazat
  3. Och tak pigmentácia je celkom v pohode, čakala som horšie. Nabudúce si niečo z ich dekoratívky objednám. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No určitě to stojí za zkoušku a jsem moc ráda, že jsem nebyla zklamaná :).

      Vymazat
  4. Mám ráda odstíny, které k sobě ladí a dají se různě kombinovat mezi sebou. A ještě lepší je, že se dají použít na suché i mokré líčení, které je potom výraznější. Děkuji za recenzi!

    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
  5. tak tie tiene vyzerajú veľmi pekne a ako píšeš na denné líčenie je paletka zložená úplne skvele :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají fajn. Já mám hodně v oblib oční stíny od Alverde :)

    OdpovědětVymazat
  7. Paletka má krásné odstíny, takové barvičky nosím nejraději. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Mám velice podobne od Avonu, AU Naturale a Mocca Latte, takže do téhle nepujdu, ale je hezká😇

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo pokud máš podobné, tak to nemá cenu, ale Lavera má i jiné stíny, tak se na jejich nabídku určitě podívej :)

      Vymazat
  9. Přesně takové odstíny mám velice ráda. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...