středa 22. března 2017

Kosmetika Moje: Glitrové laky na nehty 01,02,03,04, Orchidea 27 a odlakovač na nehty

V tomto příspěvku vám ukážu čtyři nové laky na nehty a odlakovač na nehty s ricinovým olejem značky Kosmetika MOJE. Všechny čtyři laky se blýskají záplavou třpytivých glitrů, které rozparádí drápky každé kočky!

Laky jsou označeny na stránkách jako Gliter laky a jde o odstíny 01, 02, 03, 04. V popisku je uvedeno, že obsahují extra velké glitry, no mě nepřijdou zase tak velké, u glitrových laků je to myslím klasická velikost. Jsou v lahvičkách, které už určitě od Kosmetika moje znáte, je to klasická hranatá lahvička o objemu 12 ml s černým víčkem. Lahvičky těchto odstínů se liší od ostatních stříbrnou etiketou na víčku, to odlišení se mi líbí. Na první pohled vypadají jako že jsou černé s množstvím glitrů, ale ve skutečnosti jsou laky čiré a jen obsahují různě barevné i černé glitry, takže tmavě působí jen v lahvičce.

Gliter 01
Lak obsahuje zlaté a černé hexagonky a kolečka.
Gliter 02
Lak obshauje glitry ve tvaru takových čárek v červené, zlaté a černé barvě.
Gliter 03
Lak obsahuje zlaté, růžové a černé hexagonky a malá kolečka.
Gliter 04
Tento lak obsahuje stříbrné a černé haxagonky a malá kolečka. 
Protože laky obsahují opravdu hodně třpytek, tak není problém třpytky z lahviček na nehtíky dostat. Konzistence laků je hustší, ale pracuje se s nimi dobře. Malým mínusem je délka schnutí. Laky schnou delší dobu,je třeba se obrnit se trpělivosti dát ruce nahoru nechat se chvíli obskakovat a čekat :-D. Ale tak odpočinete si a ten efekt za to stojí. Pokud jde o výdrž, tak je to lepší průměr, zvládnou v pohodě 3-4 dny. Klasikým oříškem je odlakovávání. Jdou těžko dolů, ale zvládnete to s pomocí alobalové metody nebo mých slavných kolíčků.

Co je ale výhodou těchto laků, že jsou univerzální, protože je můžete použít na jakýkoliv barevný podklad ale i samostatně. Mě se k nim nejvíc momentálně hodil černý lak, který je také od značky Kosmetika MOJE a vytvořil pro barevné glitry krásný podklad. Samozřejmě by laky krásně vynikly i na světlejších odstínech. Myslím, že se s nimi dá opravdu pěkně kouzlit, chce to jen trochu fantazie. Tady jsou ještě fotky černého laku Orchidea 27, který jsem použila jako základ.
S laky mi na vyzkoušení přišel i odlakovač na nehty s ricinovým olejem, který je také novinkou. Přišel mi v docela malé lahvičce, která bude ideální na cesty (50 ml). Tento odlakovač nehty ani kůžičku nevysušuje a odlakovává dobře a rychle. Obsah ricinového oleje vyživuje nehtové lůžko, podporuje růst nehtů, zesiluje nehty. Lak stojí 20 Kč, což je super cena a koupíte ho zde.
Pokud se vám líbí celá sada těchto laků zaplatíte za ni 169 Kč, pokud se vám líbí jen některý tak za kus dáte 49 Kč To je fajn cena za pěkný lak.

JAK SE VÁM TYTO LAKY LÍBÍ?


4 komentáře:

  1. Tak ty první nehtíky jsou super! :) Waau :)

    OdpovědětVymazat
  2. No mě tyto laky moc nezaujaly. :) Jsou takové moc třpytkaté. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě laky zaujaly moc:-). Líbí se mi, když se jimi zvýrazní třeba jen ukazováček, pěkně to podle mě oživí jednobarevnou manikúru :-).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...