sobota 4. března 2017

Kallos: Hydratační šampon a maska pro suché a poškozené vlasy


V dnešním článku bych vám ráda ukázala další produkty značky Kallos, která nabízí opravdu cenově výhodnou kosmetiku a opravdu obří balení. Dnes se mrkneme na další obří balení a to na šampon a kondicionér.
Šampon i kondicionér jsou určeny pro všechny typy vlasů, ale zejména pro suché a poškozené vlasy. S mými vlasy je to jako na houpačce někdy se mastí rychle někdy jsou zase dost vysušené. Každopádně mamka má vlasy docela suché pořád, takže jsem se rozhodla se s ní o tyto produkty podělit, ať je vyzkouší taky. Přece jen ty velké balení se nedají spotřebovat snad ani za rok :D. 

Hydratační šampon
Šampon je v opravdu velikém balení o objemu 1000 ml. Toto balení je pro manipulaci docela nepraktické, protože je těžké. Já jsem na to ale vyzrála  přelila jsem si šampon do menší nádobky z pumpičkou s kterou se mi manipuluje mnohem lépe. Balení je ale asi jediné, co mi na tomto šamponu nevyhovuje. Zase díky velikosti máte zásobičku na pěkně dlouho nebo se můžete podělit s půlkou rodiny. Samozřejmě pokud máte vlasy po zadek je vaše spotřeba větší.

Konzistence šamponu je krásně gelová a středně řídká, ale mezi prsty nijak neproklouzává. Parfemace šamponu je moc příjemná a mě vyhovuje, bohužel nevím, jak ji popsat. 
Po použití jsou vlasy krásně čisté, hebké a lesklé. Šampon mi vůbec nevysušuje pokožku hlavy a nepociťuji ani žádné svědění nebo jiné nepříjemné pocity. Vlasy jsou jednoduše rozčesat a nijak se necuchají.

Složení:
keratin – účinně vlasy posiluje, zpevňuje a předchází předčasnému stárnutí vlasů
kolagen – dodává vlasům pružnost a posiluje vlasovou pokožku
kyselina hyaluronová – dodává vlasům hloubkovou a dlouhodobou hydrataci
panthenol – zklidňuje pokožku hlavy a hydratuje vlasy
kokosový olej – dodává vlasům vitalitu a přirozený lesk
olivový olej – působí protizánětlivě, hydratuje vlasy, posiluje je a regeneruje 

Hydratační a vyživující maska
Maska je opět ve velkém balení, ale tady mi to nevadí, prostě vždy hrábnu rukou a naberu potřebné množství. Opět jde o kilové balení, takže vydrží opravdu dlouho. Konzistence masky je o poznání hustší než u šamponu, ale to je u masek normální. Barva je perleťově bílá a plná drobných bublinek.

Maska má unikátní složení, které dokonale proniká do struktury vlasů a poskytuje jim hloubkovou hydrataci a výživu. Maska má o něco intenzivnější vůni než šampon, ale protože mi je vůně příjemná vůbec mi to nevadí a jsem ráda, že i po opláchnutí mám vlasy krásně provoněné.Masku si nanesu na vlasy umyté šamponem a vysušené ručníkem. Nechám ji 5 minut působit a potom ji smyji
Složení:
keratin – jedinečným způsobem vlasy vyživuje a posiluje
kolagen – navrací vlasům vláčnost a pružnost
kyselina hyaluronová – dodává vlasům hydrataci a hedvábnou jemnost
panthenol – zajišťuje vlasům hydrataci a výživu, chrání je před vnějšími škodlivými vlivy, má zklidňující a regenerační účinky, dodává vlasům zdravý vzhled
kokosový olej – dodává vlasům jemnost, pružnost a zajišťuje jejich hydratační rovnováhu
olivový olej – posiluje vlasy a jejich obranyschopnost, vyživuje je a pomáhá zacelovat vlasové vlákno, dodává vlasům přirozený lesk

Oba produkty určitě doporučuji a celkově pokud jste ještě nezkoušely, tak produkty Kallos určitě vyzkoušejte. Za málo peněz hodně muziky. 

UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚJAKÉ PRODUKTY KALLOS? 
ZAUJALY VÁS TYTO DVA? 



10 komentářů:

  1. Hrozně se mi líbí tyto obrovské balení. Masku jsem měla i já a byla super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se s nimi teda dost blbě manipuluje, ale když si odleju, tak je to super :D.

      Vymazat
  2. Kallos masky jsou snad nespotřebovatelné :o :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jejich masku na vlasy mám v plánu si někdy pořídit, ale zaujal mě právě i šampon :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  4. O tejto značke som ešte moc nepočula :)
    Jane's World

    OdpovědětVymazat
  5. Kallos mám ráda hlavně díky velkému balení a vůně ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Obojí vypadá docela dobře. Jen nevím, jestli moje vlasy nejsou ztracený případ. Jinak teda musím podotknout, že konzistence šampónu vypadá docela.. zajímavě:D

    OdpovědětVymazat
  7. Od Kallosu som zatiaľ skúsila jasmínovú masku a som veľmi spokojná :) Do budúcna plánujem vyskúšať aj iné produkty, pretože a tú cenu je to absolútna TOPka
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Od Kallosu jsem toho už vyzkoušela mraky. Nejlepší je asi mandlový a latté šampon, pak čokoládový nebo banánová maska, ale ta voní trochu více chemicky :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...