neděle 26. února 2017

Yves Rocher: Suchý olej Monoï de Tahiti


Dnes pro vás mám tip na úžasně vonící suchý olej od Yves Rocher. V prodejně jsem prostě jeho vůni neodolala a musela jsem si ho odnést domů.
Zajímalo mě, co vůbec znamená název oleje a zjistila jsem, že tahitský monoï (v tahitštině znamená vonný olej) je směs čistého kokosového oleje a čerstvých květů tiaré. Tiaré je krásná bílá květinka gardénie tahitská, ze které v Polynésii tamní obyvatelé vyrábějí typické tahitské věnce.
Olej je v plastové lahvičce o objemu 125 ml s pumpičkovým rozprašovacím aplikátorem. Etiketa je na lahvičce nalepená a bohužel se po nějakém čase odlepuje a to nemám ráda :(. Olej je dost tekutý, ale díky tomu se fakt jednoduše roztírá.

Nelepí a je opravdu suchý! Po namazání se olej dokonale do pokožky vstřebá a pokožka je heboučká, ale vůbec ne mastná. Na pokožce zůstane sametový film, takže se olejíčkem mažu a chvilku počkám než se obléknu anebo se mažu chvilku před tím než jdu spát. V létě tyto oleje přímo miluju, protože opálenou pokožku projasní a opálení, tak krásně vynikne. Olej můžete dokonce používat i na konečky vlasů, ale to se přiznám, že jsem nezkoušela. 
To nejlepší na celém oleji je jeho okouzlující exotická vůně! Vůně je hodně teplá, sladká, květinová a zaručeně vás přenese někam k moři. Ve složení najdete třeba sezamový a kokosový olej, výtažky z květů tiaré a taky vitamin E. Olej slibuje hydrataci a také více než 98% složek rostlinného původu. Hydratace je podle mě průměrná, ale pokožka je po použití vyživenější a pevnější.
Já si určitě na léto koupím tento olejíček znovu a koupím ho i mamce, protože i té moc krásně voní a vyhovuje, jinak pokud jde o účinky jde spíše o průměrný produkt. Olej koupíte za 250 Kč na e-shopu Yves Rocher.

UŽ JSTE SE S NÍM SETKALY? 
POUŽÍVÁTE RÁDY OLEJÍČKY?


16 komentářů:

  1. Taky ho mam rada, jeste se dela jeden, klasicky- ne suchy:) ten je taky vyborny. Jinak na vlasy ho nedoporucuji, zkusila jsem to v praci 2x z testeru a hodne vlasy zmastil:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak o jsem ráda, že jsem ho na vlasy ani nezkusila :D.

      Vymazat
    2. Miluju ho na vlasy, od moře je mám vysušené, nechám působit přes noc a ráno smyju šamponem.Vlasy jsou po něm zářivé a krásné.Mám malo vlasů, bez klobouku se mi spálí pokožka na hlavě-nádherně zklidnuje:)

      Vymazat
  2. Vidím ho poprvé a docela mě zaujal. Mám ráda jakékoliv oleje a když ještě i pěkně voní, tak je to super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Mam tento olej a na vlasy opravdu nevhodny :( jinak na telo je perfektni! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že nejsem sama komu vyhovuje :).

      Vymazat
    2. Miluju ho na vlasy, od moře je mám vysušené, nechám působit přes noc a ráno smyju šamponem.Vlasy jsou po něm zářivé a krásné.Mám malo vlasů, bez klobouku se mi spálí pokožka na hlavě-nádherně zklidnuje:)

      Vymazat
  4. Oleje zbožňuji a ty suché jsou velmi praktické! Tento mě moc zaujal, určitě se na něj juknu a ovoním si ho. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně a s koupí určitě počkej zase na nějakou akci :).

      Vymazat
  5. Vypadá zajímavě a musí krásně vonět! Určitě ho omkrnu, jsem teď poslední dobou přes samé olejíčky. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Co mě jedině láká, je jeho vůně! :) Já celkově oleje mám ráda a od této značky to budu muset asi vyzkoušet. :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  7. Holky a v ktere prodejne jste jej kupovali?diky,dnes jsem vyzkousela na pokožku,krasne voni a uzasne se vstřebává.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...