sobota 25. února 2017

Hairplus: Růstové sérum na řasy a obočí

Myslím, že snem každé z nás je mít krásně dlouhé a husté řasy. Naštěstí nemám řasy nějak zvlášť vypelichané a ani na délku si nestěžuji. Ale asi jako každá žena, jsem taky pořád s něčím nespokojená a pořád je co vylepšovat. V prosinci jsem se zapojila do výzvy na portálu Blogerky.cz a byla jsem vybrána, abych vyzkoušela sérum, které by mělo podpořit růst řas. Nikdy jsem podobné sérum nezkoušela, tak jsem byla dost zvědavá. Oči mám docela citlivé, tak jsem se bála, abych neměla nějakou alergickou reakci. No a jak jsem byla spokojená nebo nespokojená si už přečtěte v článku.
V dnešní době je nabídka podobných sér opravdu velká a je podle mě těžké se v ní zorientovat a vybrat si. V rámci výzvy jsem testovala sérum HairPLUS značky FacEvolution od firmy SkinSo.
Sérum je v balení, které připomíná bytelný obal řasenky. Obal je laděn do zlatočerné barvy a působí opravdu luxusně. Obal působí pevně a nerozbitně. Po otevření je místo řasenkového kartáčku tenoučký oranžový štěteček (podobný bývá u linek). Samotné sérum má gelovou konzistenci, nebojte se není řídká, takže vám nesteče do očí, ale není ani hustá, že by na řasách dělala kuličky. Barva je čirá a sérum není nijak parfemované. 
Aktivní látky:
komplex vysoce účinných bio peptidů - dokáží řasy a obočí prodloužit, zahustit a zlepšit jejich kvalitu
vitamíny A, C, E - zajistí přenos aktivních látek a výživu očního okolí a obočí,
ženšenový výtažek - zlepšuje prokrvení folikulu řas a obočí i pokožky, která je obklopuje.
Účinky:
prokazatelně prodlužuje řasy,
zvýrazňuje barevný pigment řas a obočí.Výsledky:
klinické studie prokázaly, že k maximálnímu nárůstu délky řas dochází během 4 až 8 týdnů, a to až o 40 - 45 % jejich původní délky.
Vlastnosti:
zdravotní nezávadnost a minimum vedlejších účinků,
snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova,
okamžité vstřebání umožňující nanést ihned make-up,
podpora permanetního make-upu,
vhodné pro ženy i muže.

Sérum se nanáší stejně jako linky - to znamená, že se nanáší ke kořínkům řas. Já s ním prostě přejedu řasy u kořínků a on se gel po řasách pěkně rozprostře. Sérum jde použít i na obočí, ale to jsem nezkoušela. 

Sérum jsem testovala 5 týdnů. Používala jsem ho ráno po umytí obličeje. Na obě oči mi stačilo jednou namočit štěteček a to jsem ho ještě i otřela o hrdlo, takže gelu se na jednu aplikaci použije opravdu málo. Jen pozor, aby se sérum nedostalo do očí, ty by mohly na nějakou dobu zarudnout a být podrážděné, takže raději opravdu pomalu a pečlivě sérum nanášejte pouze ke kořínkům řas. 
Za celou dobu používání jsem nepozorovala žádné podráždění, za což jsem opravdu ráda. Pozorovala jsem hlavně to, že my řasy přestaly tolik vypadávat, prodloužené mi moc nepřijdou, ale za to jsou hustší a pořád dorůstají nové a nové. Prodloužení by se mělo dostavit po delším testování, tak uvidíme. 
Líbí se mi, že jedno balení může vydržet až na půl roku, takže sérum nevyjde ani tak draho. Cena za 4,5 ml balení je cca 2280 Kč. Nejlepší cenu séra Hairplus najdete na Srovname.cz

CO NA TOTO SÉRUM ŘÍKÁTE?
UŽ JSTE NĚJAKÉ ZKOUŠELY?


11 komentářů:

  1. už na toto sérum pozerám dlhšie a asi sa do toho pustím, pretože si myslím, že tak 90 percent slečnám naozaj vidno rozdiely a aj keď je drahšie, tak vydrží zase dlho :) aj tebe pekne zhustli mihalnice :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. No pěkný, je fakt, že je na trhu tolik podobných produktů, že je těžký si vybrat to svoje a účinné samozřejmě. Já teda mám takové posilovací sérum na obočí a řasy, je to spíš fakt na posílení, aby řasy a obočí nevypadávaly a podpořily růst.Já se teda přiznám, docela to flákám, tak nemůžu extra posoudit účinnost :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nad sérom na riasy som uvažovala veľakrát, ale neverím, že by niečo urobilo zázraky. Preto sa bojím do niečoho takého investovať.

    GIVEAWAY o dva balíčky kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  4. Ráda jsem si přečetla recenzi na zajímavý kosmetický kousek. Zatím jsem žádné sérum nezkoušela, s řasama jsem spokojená, takže jsem nad koupí ani nikdy neuvažovala, ale je super, že jsi dala fotky před a po, toho si vždycky cením na blozích :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som ešte nič podobné neskúšala, no možno ho raz skúsim. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  6. Nevypadá špatně, jen je trochu dražší..:) já používám sérum za 150, sice tedy taky nějak neprodlužuje, ale řasy jsou po něm hezčí, mne zatím stačí :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  7. mňa zaujalo najmä to, že na tom prospekte je ukázané, že si to môžeš dávať akože nad obočie aby ti rástli chĺpky vyššie? Správne som to pochopila? lebo to mi príde dosť zaujímavé, ak by sa tým dal korigovať tvar obočia :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to skvěle, ale za mě je to moc drahé. :/

    OdpovědětVymazat
  9. Ktery obrazek je pred a ktery po? Rasy jsou na obrazku stejne, bez vysledku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se podíváš na moje fotky třeba na instagramu tak je vidět opravdu veliká změna!

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...