úterý 28. února 2017

Dove: Derma Spa Tónovací tělová mléka

Co nevidět je tady jaro a konečně opět vytáhneme sukýnky, šatičky a kraťasy. A kdo by po zimě chtěl vystavovat svoje tvarohovatě bílé nožky že? Já to řeším tak, že si je pro začátek mažu krémy, které dodají lehký, ale opravdu lehký a hlavně přirozený nádech. Znáte Dove tónovací mléka, která umí na pokožce vytvořit efekt lehkého opálení?
Tato mléka si kupuji už asi rok a před tím jsem nezkoušela žádná jiná, protože jsem se bála, že budu flekatá. Četla jsem na ně dobré recenze, takže jsem šla v drogerii rovnou po nich. Dove tónovací mléka v sobě spojují pečující a zjemňující účinky a dokonce obsahují i jemné bronzové podtóny, které pokožku krásně rozzáří. Mám doma mléko v obou nabízených odstínech, světlejší používám hlavně na jaře a potom pozvolna přecházím na ten tmavší odstín a ten potom využívám i na podzim, abych si déle udržela přirozené opálení. 
Tělová mléka mají pěkný a podle mě luxusní obal. Líbí se mi, že odstíny tělových mlék jdou od sebe dobře rozeznatelné i zlatým odstínem obalu. Po otevření vás mléka dostanou svojí vůní. Ta je opravdu jemná a typická pro produkty značky Dove. Já z ní cítím květiny a vůni broskví. Mléka mají lehkou krémovou konzistenci, nejsou mastná a nezanechávají stopy na oblečení ani na pokožce.
Za okamžik krásně provoní pokožku klidně i na několik hodin a jemný bronzový nádech můžete pozorovat už při prvním nanesení. Řada Derma Spa obsahuje komplex Cell-Moisturisers, který se stará o hloubkovou hydrataci pokožky. V těchto produktech najdete také složky z přírodních rostlinných olejů.

Aplikace je stejná jako u jiných tělových krémů nebo mlék, jen si po namazání vždy jdu umýt ruce. Pro optimální opálení je potřeba se po namazání 5 hodin nemýt. Pro udržení bronzového nádechu je optimální aplikace 2 krát týdně. Ani jedno mléko mi nezpůsobuje žádné alergické reakce ani nedělá nějaké fleky a to ani na obličeji ani na zbytku těla. 
Oba tyto odstíny můžu doporučit a já sama si krémy určitě koupím zase znovu. Krémy kupuji buď na Notino.cz nebo v Tetě, když je ulovím v nějaké akci. Pokud budete chtít na nákupu ještě trošku ušetřit, tak se zaregistrujte na Tipli.cz a dostanete až 4,8 % z nákupu zpět. Jak Tilp funguje si přečtěte ZDE.

POUŽÍVÁTE NĚJAKÉ TÓNOVACÍ KRÉMY?
TĚŠÍTE SE UŽ NA LETNÍ OPALOVÁNÍ U VODY?


10 komentářů:

  1. Tohle mléko mě už dlouho láká a zřejmě už pořídím. Než se opálím, at mám barvičku :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Mlieko som mala a bolo super. Krásne tónovalo pokožku a pritom nerobilo fleky. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  3. Nezkoušela jsem, ale nějaké takové ty tonovací produkty mě velmi lákají :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  4. Poznám. Jedno, to tmavšie som skušala a za mna celkom spokojnost. Snád si ho ešte niekedy zaobstarám :)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  5. Ja vetsinou tyhle mleka nepouzivam, protoze mam suchou kuzi a casto se mi misty sloupe a pak jsem flekata i s kvalitnim mlekem. Ale tyhle vypadaji moc krasne. Mozna to risknu a vyzkousim.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tónovací mléka jsem ráda používala dříve, dnes už mně nelákají...

    OdpovědětVymazat
  7. No nezkoušela myslím, ale Dove mám ráda a chtěla bych být trošku opálenější :D

    OdpovědětVymazat
  8. Nepoužívám, ale vypadají dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Příjemný závan léta, ať už je aspoň jaro.. :-) A jinak podobné produkty nepoužívám, a v létě se moc ani neopaluji, takže jsem bílá i v létě.. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...