čtvrtek 29. prosince 2016

Soaphoria: Magické Vánoce - tělová mana a sprchová pěna


Nebudete tomu věřit, ale doma se mi nějakým kouzlem objevily rovnou dva produkty z vánoční řady značky Soaphoria. Pokud Vám nevadí, že už jsou Vánoce za námi a máte rády vánoční voňavou kosmetiku, tak určitě čtěte dál.

Magické Vánoce
Kolekce produktů, které hýčkají nejen pokožku, ale i všechny smysly krásnými omamnými vůněmi. Produkty voní po vanilce, pomeranči, skořici a badyánu. Jde o sladkou vánoční vůni, která voní fakt krásně a není jen vánoční, ale je ideální pro celé zimní období. Kolekce obsahuje Bambucké máslo na cestu, Organický solný tělový peeling, Organický masážní olej, Přírodní tělovou manu, Sprchovou pěnu, Organický tělový jogurt, Organický sprchový gel, Přírodní mýdlo, Organický balzám na rty a Pěnivou bombu do koupele. Když jsem na objevila tyto produkty, docela dlouho jsem se rozhodovalo, co si objednám, ale bylo jasné, že něco vyberu. Rozhodla jsem se pro Sprchovou pěnu a Tělovou manu. 

SPRCHOVÁ PĚNA
Balení: Pěna je v pro Soaphorii typické skleněné "zavařovací" sklenici, která se mi k přírodnímu produktu hodí a přijde mi praktická. Po dopotřebování pěny, ji určitě nevyhodím.
Popis: Tato sprchová pěna je velmi šetrná k pokožce (hodnota pH: 5,5) a přitom dokonale odstraní veškeré nečistoty z jejího povrchu. Pěna neobsahuje sulfáty, parabeny ani živočišné tuky. Složení je obohaceno o hroznový, brutnákový, kokosový a meruňkový olej, které zabraňují vysoušení a zanechávají pokožku sametově hebkou, jemnou a plnou vitality. Jde o jemnou našlehanou krémovou pěnu, která se dobře ze sklenice nabírá.
Jak ji používám já: Nanesu pěnu na mokrou pokožku a krouživými pohyby ji roztírám, za chvíli se začne tvořit pěna, kterou následně smyji vodou. Pěna se dá použít i klasicky jen do koupele, stačí trochu nabrat a dát pěnu pod proud vody a najednou máte vanu plnou voňavé pěny. To je teprve relax!
Složení: Glycerin (glycerín rostlinného původu)*, Aqua (voda), Sorbitol (zvlhčovadlo, alkoholický cukr rostlinného původu), Sodium Cocoyl (tenzid rostlinného původu)*, Disodium Lauryl Sulfosuccinate (tenzid), Vitis Vinifera Oil (olej z hroznových jadérek)*, Borago Officinalis Seed Oil (brutnákový olej)*, Cocos Nucifera Oil (kokosový olej)*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (olej ze sladkých mandlí)*, Vanilla Planifolia Fruit Extract (Vanilka pravá)*, Citrus Sinensis Peel Extract (Citrónovník pomarančový)*, Cinnamomum Zeylanicum Oil (Skořicovník cejlonský)*, Illicium Verum Fruit Oil (Badyán)*, Sodium Chloride (kuchynská sůl), Sodium Anisate (konzervant), Sodium Levulinate (konzervant), Tetrasodium Etidronate (komplexotvorná složka), Iron Oxide (minerální barvící složka)
*certifikovaná organická složka

Sprchová pěna je ve sklenici o obsahu 255 ml a zaplatíte za ni 219 Kč. 


PŘÍRODNÍ TĚLOVÁ MANA
Balení: Stejné jako u předchozího produktu :).
Popis: Tělové mana je husté máslo, krémovité konzistence, které je tím nejlepším, co můžete teď v zimě dát suché pokožce. Máslo je krásně vyšlehané a je měkčí než pěna. Máslo neobsahuje živočišné tuky, ropné deriváty, parabeny, glykoly a barviva. Bambucké a kakaové máslo ve spojení s lehkým slunečnicovým olejem vytvářejí nemastné, avšak hloubkově vyživující složení bohaté na nenasycené mastné kyseliny, živiny, vitamíny a minerály. Tělová mana pokožku dokonale hydratuje a zabraňuje jejímu vysoušení. 
Jak ji používám já: Naberu si trošku másla na prsty a nanesu ho krouživými pohyby na pokožku těla. Nechám chvilku vstřebat a šupnu do pyžama nebo do tepláků :). Tělové máslo při kontaktu s pokožkou krásně taje a dobře se do ní vstřebává. Nejraději máslo používám hned po sprše, přijde mi, že je potom pokožka krásně hydratovaná a sametově hebká. 
Upozornění: Máslo je lepší skladovat při pokojové teplotě. Kdyby bylo v zimě, hodně ztuhne a bude se s ním hůř pracovat. V pokojové teplotě má konzistenci, tak akorát. Také nedávejte sklenici na přímé slunce, raději ji mějte v koupelně na poličce, tam jí bude nejlíp. 

Složení: Aqua (voda), Helianthus Annuus Seed Oil (slunečnicový olej)*, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo)*, Glyceryl Stearate (emulgační složka rostlinného původu)*, Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové máslo)*, Cetearyl Alcohol (emulgační složka rostlinného původu)*, Copernicia Cerifera Cera (karnaubský vosk)*, Coco-Glucoside (povrchově aktivní složka rostlinného původu)*, Vanilla Planifolia Fruit Extract (Vanilka pravá)*, Citrus Sinensis Peel Extract (Citrónovník pomarančový)*, Cinnamomum Zeylanicum Oil (Skořicovník cejlonský)*, Illicium Verum Fruit Oil (Badyán)*, Phenoxyethanol (konzervant), Benzoic Acid (konzervant), Xanthan Gum (stabilizátor rostlinného původu)*, Dehydroacetic Acid (konzervant)
*certifikovaná organická složka
100% organický produkt

Za sklenici o obsahu 250 ml zaplatíte 339 Kč.

Miluji produkty značky Soaphroia a ani tyto dva nejsou výjimkou. Mé pokožce opravdu vyhovují a nádherně voní. K tomu všemu vím, že jsou příjemné a moje tělo nijak zbytečně nezatěžují.
KOUPILY JSTE SI NĚKTERÝ PRODUKT Z TÉTO VÁNOČNÍ EDICE
NEBO VÁS NECHÁVAJÍ VÁNOČNÍ PRODUKTY CHLADNÉ?


10 komentářů:

  1. Tak tohle se mi líbí jak sprchová pěna, tak i tělová mana, super.

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujala mě pěna a líbí se mi obal u výrobků.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta sprchová pěna mě dostala, hned bych si ji pořídila!

    HAUL | Kosmetický wishlist 2016

    OdpovědětVymazat
  4. Mně teda spíš dostalo to tělový máslo. Zrovna teď bych něco takovýho potřebovala.

    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  5. Mě vánoční výrobky nechávají chladné, protože mi většinou ty vůně v kosmetice moc nevoní. Jinak to jsou skvělé výrobky a pěnu jsem taky měla, jen v jiné vůni. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám penu vo verzii Šťastie a je úžasná. Tieto musia voňať skvele! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé ten vánoční motiv je super, škoda že jsou Vánoce za námi. Jinak sprchovovou pěnu jsem měla a jen chválím :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. Zrovna včera jsem ji poprvé zkoušela, protože mi přišla jako vzorek a byla super! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  9. Noo keby som teraz nemala zasobu sprchacov a telovych mliek a masiel, veru by som nevahala :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...