středa 28. prosince 2016

Nákupy: Rosewholesale #1

Dnes bych vám ráda ukázala, co jsem ulovila na e-shopu Rosewholesale.com (FB stránka). Objednávala jsem někdy na začátku listopadu a tak, když mi balíček přišel, byla jsem překvapená, protože jsem si už moc nepamatovala, co v něm všechno má být. Balíček mi přišel asi týden před Vánocemi, takže doba dodání je cca měsíc.

Objednala jsem si triko, rifle, světlou kabelku a náhrdelník. Náhrdelník jsem omylem objednala stejný jako ze Zaful.com (tady ho můžete vidět), ale mamce se moc líbil, takže budeme mít každá svůj.

Vybrala jsem si černé obyčejné triko volnějšího střihu s nápisem NOT TODAY. Triko je z příjemného materiálu, ale co mi na něm chybí je štítek, jak ho můžu prát. Asi ho budu prát jen v ruce, aby se nápis nepoškodil. Bílý nápis je totiž z takové té plastové/gumové hmoty, která podle mě časem popraská. Naštěstí mi není triko uplé přes prsa, takže nebude nápis tolik namáhaný.
Takové rifle jsem si chtěla koupit už v létě, ale nějak se mi žádné nelíbily nebo mi neslušely, riskla jsem to teda teď s tím, že budu připravená na léto. V zimě bych je na sebe neoblékla. Musím říct, že jsem fakt trefila velikost, z čeho jsem měla trošku obavu. Ale klasika kalhoty jsou mi dlouhé, takže si je budu muset do jara/léta zkrátit. Jde o baggy rifle, to znamená, že jsou trošku jakoby "nasrávací". Už se těším na léto až si je obleču, jsou fakt pohodlné. Knoflíky jsou jen na ozdobu, rifle jsou na gumu, která je pevná a dají se stáhnout žlutými šňůrkami.

Když jsem uviděla tuto světle krémovou kabelku, tak jsem si na ni nějak neuměla udělat názor a nedokázala jsem si představit, že bych s ní vyrazila někam do města. Nejvíc mě na ní zarazila ta docela velká ozdoba z perliček a krystalů. Ozdoba na mě působila jako kýč. Naštěstí se dá sundat. Bez ozdoby je kabelka docela fajn, každopádně pokud bych si ji nenechala já, tak už se o ni hlásila mamka. Kabelka je uvnitř hnědá a je docela dobře řešená. Má dvě komůrky, které jsou oddělené přepážkou v podobě kapsičky. Na vnitřních bocích jsou ještě také kapsičky, na jedné straně na mobil a třeba klíče a na druhé je kapsička na zip. Na zadní straně kabelky je taky kapsa, do té jsem si vždycky dávala jízdenky na tramvaj a na autobus a teď, co už jezdím spíš autem, si tam dávám různé účtenky a papírky s poznámkami. Nová kabelka zrovna dvakrát nevoněla, ale zavřela jsem ji na balkon a za několik hodin byl "zápach fuč". Kabelka se dá koupit v různých barvách já jsem si vybrala tuto světlou už na jaro.
Abych to shrnula, tak jsem s objednávkou moc spokojená a už teď mám v košíku naházené další úlovky. 

ZNÁTE TENTO E-SHOP?
JAK VÁS ZAUJAL MŮJ VÝBĚR?


8 komentářů:

  1. Náhrdelník je moc hezký a maminky jsou vždycky vděčné za každou věc, to taky znám :D Kabelka má hezký tvar a velikost, dobře, že jsou cingrlátka odepnout. A jsi šikovná, že se ti povedlo trefit velikost kalhot, to u mě nikdy nefunguje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké věci. Nejvíce se mi líbí kabelka a e-shop neznám vůbec.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný nákup, mě se moc líbí kabelka. Jinak tento eshop neznám, tak se budu muset kouknout.

    OdpovědětVymazat
  4. Eshop moc neznám, ale ta kabelka vypadá parádně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Eshop nepoznám, ale ta kabelka a tričko se mi moc líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. už som o eshope čítala na blogoch, ale neobjednala som si ešte nič :) ty máš naozaj skvelé veci, hlavne sa mi páči tričko a rifle :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se těším až v riflích vyrazím ven až bude tepleji :).

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...