čtvrtek 8. prosince 2016

Bohemia cosmetics: Tipy na dárky

Vánoce jsou za dveřmi a pokud ještě nemáte nakoupené všechny dárky, tak jste na tom stejně jako já. Dnes pro vás mám tip na krásné dárkové kazety z e-shopu www.obchod-darky.cz. Na stránkách najdete různé tipy a inspiraci, co komu koupit, ale také rovnou můžete dárečky objednávat. Mě na e-shopu zaujala široká nabídka dárkových kazet. To je myslím dárek, který nezrujnuje peněženku a potěší každého. Podívejte se, jaké jsem si vybrala já.

Dárkové balení Bohemia Natur - růže 
Tato dárková sada má nádherné sváteční balení a určitě udělá radost každé ženě nejen na Vánoce. Hodí se i k jiným příležitostem jako jsou svátky, narozeniny nebo prostě jen tak jako poděkování anebo pro radost. Kosmetika obsahuje extrakty z šípků a květů růže. V kazetce najdete sprchový gel 100 ml, toaletní mýdlo 100 g a vlasový šampon 100 ml. Všechny tři produkty leží v takové té jakoby slámě, což se mi moc líbí. A jak krabička, tak i produkty na sobě mají obrázky růží. Tahle sada by se rozhodně líbila třeba i babičce.
Sprchový gel obsahuje extrakty z plodů šípků a květů růže a je v pěkné plastové lahvičce s šroubovacím víčkem. Gel je obohacen o kosmetický olivový olej, který pečuje o pokožku. 
Krémové toaletní mýdlo s glycerinem, které voní nádherně po růžích. Ve složení najdete taky heřmánek pravý, měsíček lékařský, šalvěj lékařskou, kopřivu dvoudomou a břízu bílou. Všechny tyto bylinky přispívají k relaxačním účinkům, jak pro tělo, tak i pro nosánek. Mýdlo by nemělo pokožku nijak vysušovat. 
Vlasový šampon s extrakty z plodů šípků a květů růže, které obsahují flavonoidy, ovocné kyseliny a další prospěšné látky, přispívající k šetrnému mytí vlasů a napomáhají je udržovat přirozeně hebké a jemné. Tento jemný šampon je vhodný pro všechny typy vlasů. 
Tato růžová sada stojí 199 Kč.

Dárkové balení Lavender Spa
Dárkové balení s vůní levandule - tím nikdy neuděláte chybu. Neznám snad nikoho komu by levandule vyloženě smrděla. Levandule je taková univerzální aromatická bylinka, která vás dokonale zklidní. Tato sada obsahuje koupelovou lázeň 250 ml, sprchový gel 200 ml a vlasový šampon 200 ml. Kazetka je moc pěkně zabalená, krabička má na sobě obrázky levandule a produkty jsou v plastových vyšších nádobkách, na kterých jsou opět obrázky levandule. Celá kazetka je ještě dárkově převázaná fialovou stužkou. 
Krémová koupelová pěna obsahuje kosmetický olivový olej a jogurtovou aktivní složku s vůní levandule. Tato koupelová pěna je vhodná ke koupeli celého těla včetně vlasů. Ve složení ještě najdete extrakty z kopřivy dvoudomé, heřmánku pravého, břízy bílé, měsíčku lékařského a šalvěje lékařské na pokožku. Obsahuje mléčné frakce bohaté na proteiny, fermentované jogurtovými kulturami (Streptococcus thermophilus a Lactobacillus bulgaricus) s obsahem laktózy, vitaminu A, vitamínů skupiny B a minerálů. 
Olejový sprchový gel s olivovým a hroznovým olejem a vůní levandule. Zamezuje nadměrnému vysušování pokožky. Pro zkvalitnění ošetřujících vlastností je receptura je doplněna i o extrakt z mořské řasy (Ulva lactuca).
Krémový vlasový šampon s olivovým olejem, extraktem z bylin, jogurtovou aktivní složkou a vůní levandule. Šampon je vhodný pro všechny typy vlasů. Obsahuje také extrakty z kopřivy dvoudomé , heřmánku pravého, břízy bílé, měsíčku lékařského a šalvěje lékařské. Obsahuje mléčné frakce bohaté na proteiny, fermentované jogurtovými kulturami (Streptococcus thermophilus a Lactobacillus bulgaricus) s obsahem laktózy, vitaminu A, vitamínů skupiny B a minerálů.
Za tuto kazetku zaplatíte 299 Kč.

Šťastné a veselé Vánoce s vůní jablka a skořice
Jablíčka a vůně skořice neodmyslitelně k Vánocům patří no ne? My třeba na Štědrý den vždycky rozkrajujeme jablko jestli v něm bude hvězdička pro štěstí. Voňavá vánoční sada obsahuje sprchový gel 250 ml a olejovou lázeň 250 ml s vůní jablka a skořice. Už jen při pohledu na balení ve mě sada vyvolává nostaligické vzpomínky na dětství. Moc se mi líbí jednoduché jakoby kartonové balení a ve dvou okýnkách jsou vidět produkty v moc pěkných tematických obalech.
Krémový sprchový gel s kvalitním kosmetickým olivovým olejem a vůní jablka a skořice. Sprchový gel je v plastové láhvi s obrázkem holčičky v červeném kabátku. Ve složení najdete také extrakty z kopřivy dvoudomé, heřmánku pravého, břízy bílé, měsíčku lékařského a šalvěje lékařské. Sprchový olej brání nadměrnému vysušování pokožky.
Olejová lázeň s olivovým a hroznovým olejem a vůní jablka a skořice. Olejová lázeň je v lahvičce s chlapečkem. Pokožku by tato lázeň neměla nijak vysušovat. Receptura je doplněna i o kombinaci extraktů extraktů z kopřivy dvoudomé, heřmánku pravého, břízy bílé, měsíčku lékařského a šalvěje lékařské.
Vánoční kazetu koupíte za 129 Kč.

Na Vánoce se mi nejvíc líbí ta poslední sada, která je opravdu tematická, ale určitě neuděláte chybu ani s těmi dalšími. Na stránky se určitě podívejte a někde si odkaz uložte, protože se vám určitě bude hodit během celého roku. Je na výběr z opravdu velké nabídky sad pro dámy i pro pány. Balíčky jsou moc pěkně designově propracované a věřím, že se budou líbit. Pošta je jistě ještě stihne doručit. Jo a nepřijdou mi ani drahé na to jak je zpracování pěkné. 

KTEROU SADU BYSTE SI VYBRALY VY?
UŽ JSTE O TĚCHTO SADÁCH SLYŠELY?


7 komentářů:

  1. Ahoj,
    já bych si vybrala tu růži, vypadá parádně:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se moc líbí ta levandulová řada. Všechny jsou moc hezky dárkově zabalené. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tý jo tady se mi líbí všechny sady! :) A hlavně vypadají suprově :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Asi levanduli nebo to jablíčko se skořicí , vypadají skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Sady vypadají úplně krásně, líbí se mi, že si dali záležet i na balení :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kosmetika a flaška něčeho dobrého jsou vždycky TOP dárky, se kterými člověk neudělá chybu. Tyto sady vypadají i vizuálně moc pěkně!

    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné sady, já bych brala klidně všechny. Mají krásné balení i obaly. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...