pondělí 12. prosince 2016

BeautyLash: Barvy na řasy a obočí

Je to cca měsíc, co jsem dostala nabídku na vyzkoušení barev na řasy a obočí značky BeautyLash. Někdy na jaře jsem si nechala barvit řasy u kosmetičky a docela mě barva (nebo co) štípala v očích, tak jsem se barvení doma sama neodvažovala, ale mamka si už v drogerii kupovala nějaké podobné barvy a ta si doma nebarví řasy, ale obočí. Řas se taky sama bála. Takže jsme se s mamkou domluvily, že sebreme odvahu a budeme se barvit spolu. A jak to dopadlo si přečtěte v článku.
Napřed něco obecného k barvám BeautyLash Sensitive a co slibují. Je to skvělý způsob jak zvýraznit řasy i obočí. Řasy i obočí by měly po nabarvení vypadat přirozeně. Nerozmazávají se, jsou voděodolné a vydrží až 6 týdnů. Barvy obsahují rostlinná barviva, neobsahují oxidanty a jsou tak mimořádně šetrné. Vaše oči budou vypadat skvěle při sportu, na pláži, kdykoliv během dne, a to i bez make-upu. Vybrat si můžete hned ze čtyř odstínů - černá barva je univerzálně vhodná pro všechny typy řas a velmi tmavá obočí. Se třemi odstíny hnědé dokonale sladíte obočí s barvou Vašich vlasů. Vybere si jistě tmavovláska i blondýna.

V balení najdete dvě menší tubičky označené čísly 1 a 2, dva kartáčky na nanášení a ochranné papírky.
Černý kartáček je pro nanášení gelu z tubičky č. 1 a ten stříbrný je na nanášení gelu z tubičky č. 2.
Postup barvení:
Moje oči (1). 
Pod řasy si nalepíte ten papírek a vrchní víčko namažete krémem (2). 
Z tubičky č. 1 trošku vymáčknete a nanesete na štěteček jako u řasenky a přejedete pečlivě řasy, počkáte 2 minuty (3) přebytečný gel stáhnete vatičkou na čištění uší.
Potom na stříbrnou tyčinku nanesete trošku z tubičky č. 2 a přejedete s ní řasy a necháte 1 minutu působit (4).
Řasy jsou hotové (5).
To stejné uděláte, pokud si chcete barvit obočí (6) a na fotce s číslem (7) už je výsledný efekt.

Podrobný návod najdete videu.
Pokud někde přetáhnete nebo jste to s dobou účinkování gelů přehnaly a barva je příliš intenzivní použijete tento odbarvovač, kterým několikrát přejedete místečko a barva zmizí.
S těmito barvami jde všechno fakt rychle, snadno a hlavně bezpečně. Barvení bylo prima, jednoduché. Žádné pálení v očích se nekonalo. S výsledkem jsme obě spokojené. Barvy můžete použít hned několikrát, takže až se barva z obočí a řas vytratí jednoduše proces opakujete.

UŽ JSTE SI NĚKDY DOMA BARVILY OBOČÍ NEBO ŘASY?



4 komentáře:

  1. Wow, tak to je super. Jednou mi kamarádka zkoušela barvit řasy a výsledek byl super. Tahle sada se mi opravdu moc líbí. Jednoduché a rychlé. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si barvila obočí doma jeden čas, ale pak jsem nějak přestala a teď chodím jednou za měsíc ke kosmetičce na obarvení a upravení obočí a jsem spokojená. :) Řasy jsem nikdy nezkoušela, protože si stejně dávám řasenku a řasy mám celkem tmavé, takže by asi nebylo ani nic poznat, ale mamka si nechává barvit i obočí i řasy a je taky spokojená. Tahle sada vypadá fakt dobře a je to i jednoduché. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem původně vystudovaná kosmetička , tak jsem si obočí i řasy barvila nespočetněkrát, když jsem skončila školu, tak už jsem barvila jen obočí, dokud se prodávala tak jsem používala Londu, ta už je ale k nesehnání tak jsem přesedlala na reflectocil, ale spokojenější jsem byla s Londou, teď už si obočí nebarvím, možná se k němu ještě někdy vrátím, ale teď je pro mě rychlejší každý den přejet obočí tužkou a stínem. Já barvu používala totiž i na kůži a tam až tak dlouho nevydrží, tak týden maximálně než se vymyje, a jelikož nemám dokonalý tvar tak bych stejně musela domalovávat.

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdy jsem nic podobného nezkoušela, jsem zvyklá si dávat každý den než jdu do práce řasenku, ale musím uznat, že výsledek je super :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...