úterý 22. listopadu 2016

Makeup Revolution: Paletka očních stínů Iconic 3

V tomto článku vám ukáži svoji oblíbenou paletku od Makeup Revolution - Iconic 3. Mám ji od léta a jsem s ní moc spokojená. Rozhodování, kterou paletu odstínů Iconic vybrat bylo těžké, ale nakonec jsem vybrala právě tu s číslem 3. Každopádně u ní určitě nekončím a určitě si koupím ještě nějakou.


Stíny jsou jako klávesy poskládané v černém plastovém obalu, který se mi ze začátku docela těžko otevíral, ale na druhou nehrozilo třeba vysypání stínů do kabelky. Po nějaké době, se otevírání "ochodilo", trochu povolilo a už je to hračka. Obal se mi celkově moc líbí - působí na mě minimalistickým dojmem a nevypadá vůbec lacině. V balení je oboustranný aplikátor, ten ale nepoužívám, takže ho nebudu komentovat. V balení mi trošku schází zrcátko, ale stíny jsou asi spíše určené pro líčení doma, kde je vždycky nějaké zrcadlo po ruce. Na to, že paletka nestojí ani 200 Kč, tak je to podle mě slušný kousek, který by Vám doma neměl chybět.
Paletka Iconic 3 v sobě skrývá 12 nude odstínů, které jsou seskládané od nejsvětlejších po nejtmavší a dají se mezi sebou skvěle kombinovat. V paletce naleznete jak matné (3), tak i nádherně třpytivé (9) stíny. Já mám raději ty matné, které jen tak trošku dozdobím těmi třpytivými. Třpytivé budou super na večírky a plesy. Stíny jsou pěkně pigmentované (světlé méně, tmavé víc), jak můžete vidět na fotkách. S tmavými stíny pracuji vždy hodně opatrně, stačí na štěteček nabrat fakt jen maličko. Výdrž je taky super. Vydrží mi i bez podkladové báze celý den a nijak se neslévají do vrásek. 
Abych to shrnula, tak jsem s paletkou Iconic fakt spokojená. Splňuje všechno, co jsem od ní očekávala. Pokud ji tedy ještě nevlastníte, rozhodně neváhejte a paletku si pořiďte. Doporučuju. Já se určitě chystám i na další paletky od Makeup Revolution. Cena paletky Iconic 3 je fakt super, koupit ji můžete do 200 Kč a já jsem tu svoji ulovila na Notino.cz.

ZAUJALA VÁS TATO PALETKA? 
MÁTE NĚJAKOU PALETKU OD MUR?


10 komentářů:

  1. Tuto istu mám aj ja, je celkom dobrá. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Revolution stíny jsou samozřejmě základ každé lepší kosmetické sbírky☺️

    OdpovědětVymazat
  3. Stíny MRL mám také ráda, má paletku Hard Day a některé stíny už mám dost "vymleté" , je super v tom , že tam je i stín na obočí takže nemusím používat další paletku , ale stačí tato, od této značky ještě ráda používám konturovací pudr je moc fajn a z konturovací paletky rozjasňovač. Vše používám denně.

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka vypadá moc hezky a pigmentace je taky fajn, určitě po nějaké kouknu. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě paletka určitě zaujala a přemýšlím, že si ji už konečně koupím. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. Paletky od MUR mám ráda, ale moc je nepoužívám už :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Tahle jejich paletka se mi líbí jejím složením odstínu, vypadají dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. tak to je krásna paletka :) za málo peňazí veľa muziky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...