úterý 29. listopadu 2016

Lavera: Rozjasňující oční krém Perlový extrakt & Bio kofein

V dnešním článku bych vám ráda ukázala oční krém od značky Lavera. Tato německá firma vyrábí kontrolovanou přírodní kosmetiku. Produkty Lavera neobsahují žádné syntetické látky, konzervanty, parabeny, silikony, barviva ani přísady na bázy ropy. 

Rozjasňující oční krém Perlový extrakt & Bio kofein - to je celý název. Pokud máte unavenou pleť v okolí očí a nebo dokonce tmavé kruhy pod očima, tak vám krém pomůže protože pleť umí pěkně rozzářit. Za tento účinek vděčí perlovému extraktu a pigmentům, které právě kruhy zakryjí a unavenou pleť rozzáří. Věděly jste, že oční krémy můžete stejně dobře využít i na pokožku kolem rtů?
Krém obsahuje kyselinu hyaluronovou a kofein - tyto dvě složky pomáhají vyhlazovat drobné mimické vrásky. 
Pokud jde o obal, tak jde o malou tubičku se šroubovacím víčkem. Krém z tuby jde jednoduše vymáčknout a na oční okolí ho přesně nanesete dlouhým úzkým aplikátorem. Vždy si několikrát ťupnu krém na oční okolí a potom ho vklepu do pokožky. 
Krém má jemnou konzistenci, která se do pokožky pěkně zapracovává. Jeho barva je jemně broskvičková a je v něm vidět jakoby perleť, ale nebojte nebudete se potom třpytit. Další výhodou tohoto krému je, že moc pěkně voní. Krém se do pokožky rychle vstřebá a hned je vidět, jak pleť jakoby ožije. Krém mě oči nijak nedráždí ani nezpůsobuje žádné alergické reakce. Kosmetika Lavera je fakt jednička!

Za krém o obsahu 15 ml zaplatíte 325 Kč je to sice vyšší cena, ale myslím že produkty, které jsou přírodní a pečují o oční okolí jsou většinou dražší, ale zase vám vydrží na dlouhou dobu.

Pokud si chcete přečíst o dalších produktech značky Lavera, tak tady je odkaz na recenze

ZAUJAL VÁS TENTO KRÉM?
UŽ JSTE NĚCO OD LAVERY ZKOUŠELY?


17 komentářů:

  1. Jelikož oční krém úplně nepotrebuji tak mně ani nezaujal, ale vim že v budoucnu názor určitě zmenim😉 o Laveře jsem slyšela ale nic od ní nemám😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě od nich něco vyzkoušej, fakt mají super produkty!

      Vymazat
  2. Značku znám už poměrně delší dobu. Můj jediný oční krém který jsem doposud měla byl od Ziaji a tak strašně mě z něj štípaly oči že jsem ho musela dát pryč a od té doby jsem k žádnému jinému nenašla cestu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nesnáším, když mě něco štípe v očích, ale naštěstí se mi v poslední době takové produkty do ruky nedostávají.

      Vymazat
  3. Zrovna přemýšlím nad očním krémem a přesně jak píšeš, spíš bych chtěla něco přírodního než na sebe plácat chemii.. okouknu nabídku až budu v Praze :) Měj se krásně !

    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
  4. Ja síce ešte očný krém nejak moc nepotrebujem ale tento vyzerá zaujímavo:)

    Saja Frey blog
    Pozývam ťa na: Súťaž o diár Dary Rolins

    OdpovědětVymazat
  5. veľmi ma bavia tvoje recenzie :) ako jedny z mála ich čítam celé :)
    momentálne si ulietavam na očných krémoch,takže aj tento ma zaujal :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. bože to vyzerá super, ja som si teraz objednala celú radu od Annemarie borling, tak uvidím :) inak by som rada vyskúšala takéto prírodné zázraky :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak AB je jiná cenová kategorie, ale jinak jejich produkty jsou podle mě fakt luxus!

      Vymazat
  7. Od Lavery mám balzám na rty. Tento oční krém se mi docela líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Mam hodne citlive oci a kuzi kolem oci takze spoustu kremu slo po par pouziti dal a stale hledam takze pri pristi navstev Dm se mnou tento krem odejde :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...