pondělí 10. října 2016

Oriflame: Zvláčňující gel na obočí a řasy The ONE

Rozhodla jsem se, že dnes zveřejním ještě jeden článek. Chcete mít krásné řasy jako mrkací panenka? Po dlouhých řasách touží snad každá žena nebo snad ne? Nikdy jsem nebyla zastánkyní umělých řas. Sama jsem je nikdy neměla a ani se mi to na holkách moc nelíbí. Umělé řasy mi připadají strašně nepřirozené a taky podle mě dost ničí ty přirozené řasy. A o přírodní řasy bychom přece měly pečovat a ne je úmyslně ničit. Už jen každodenní nanášení řasenky je pro řasy docela záběr,a tak bychom na ně neměly zapomínat, protože i řasám bychom měly věnovat pozornost a pečovat o ně stejně jako pečujeme o naši pleť. V tomto článku se teda podíváme na Gel pro zdravé řasy a obočí od od Oriflame, který už nějakou dobu pravidelně používám.
Gel vypadá z venku jako řasenka - bílý obal o obsahu 8 ml se stříbrnými nápisy. Aplikuje se kartáčkem, který vám také bude připomínat ten, co bývá v řasenkách, ale proč taky ne je to nejpohodlnější možnost, jak o řasy a obočí pečovat. Kartáček má z jedné strany delší štětiny pro péči o řasy a z druhé strany kratší štětiny pro péči o obočí. Gel by měl řasy a obočí zvláčňovat, dodávat jim potřebné vitamíny pro růst a sílu. Je průhledný, neparfemovaný a obshauje kompex Lash Revive s biotinem a panthenolem
Pro posílení a lesk stačí nanést na řasy a obočí jednou denně a pozor samozřejmě na očištěné řasy. Já si tedy gel na řasy a obočí nanáším večer před spaním. Aplikace je blesková prostě si jen před spaním pročísnu řasy i obočí kartáčkem a je to.  Moc se mi líbí, že na řasy i na obočí nanesu přesně tolik množství kolik je potřeba a nijak s gelem neplýtvám. Už po několika použitích jsem viděla rozdíl - obočí je o něco hustější a řasy mi tak nevypadávají a jsou hustější. Mám doma i ricinový olej od Saloosu, který také používám na řasy a řekla bych, že tento gel je s ním docela srovnatelný. Jinak se dá gel použít i jako transparentní fixátor neposlušného obočí

Určitě můžu tento gel doporučit a pokud byste si ho chtěli koupit, tak ho najdete třeba i na Parfums.cz. A zaplatíte za něj 130 Kč, to je podle mě super cena, protože fakt funguje. 

CO NA TENTO GEL ŘÍKÁTE?
PEČUJETE O SVÉ ŘASY A OBOČÍ NEBO NA NĚJ ZAPOMÍNÁTE?


9 komentářů:

  1. Já mám od přírody plné, husté obočí i po návštěvě kosmetiky. Když mám náladu a chuť, tak si ho občas zvýrazním paletkou na obočí od Oriflame (mám totiž drobnou jizvičku v obočí, která naštěstí není moc vidět).

    OdpovědětVymazat
  2. The product looks really interesting! Thanks for your review. :)

    Have a nice evening!

    Anna <3

    annax1303.blogspot.de

    OdpovědětVymazat
  3. Já nic podobného nepoužívám, ale vypadá celkem dobře a ještě lepší je, že opravdu funguje. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Of course we can follow each other! I'm now following you so please kindly follow back x
    THE PINK ELEPHANT SHOE | FACEBOOK | INSTAGRAM |

    OdpovědětVymazat
  5. Není lepší brát nějaké doplňky stravy, pokud člověku chybí minerály a živiny? Jak dlouho gel využíváš a je výsledek znatelný?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gel používám cca měsíc a změna je vidět. Nejdůležitější pro mě je, že mi řasy tolik nepadají. Samozřejmě je každého věc, jestli zvolí vyživující gel nebo doplňky stravy. :)

      Vymazat
  6. Tý jo teda tohle vypadá jako dobrá věc :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Nič podobné nepoužívam, ale vyzerá zaujímavo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...