sobota 17. září 2016

PODZIMNÍ WORLD OF BEAUTY & SPA 2016

Minulou sobotu jsem navštívila kosmetický veletrh World of beauty & SPA 2016 v Praze. Minulý pátek jsem jela s kamarádkou z práce a povídaly jsme si o plánech na víkend. Já jsem si začala stěžovat, že mám doma 3 lístky na kosmetický veletrh, ale Honzovi se nechce jet. A ona se hned ozvala, že by se mnou vyrazila. Nakonec se k nám přidala ještě jedna kamarádka, takže jsme využily všechny tři volné vstupenky. Za volňásky bych chtěla moc poděkovat zastoupení kosmetiky MOJE, která mi věnovala dva lístky a jeden lístek jsem vyhrála v soutěži na FB Alice in Wonderland.
Vlak nám jel z Olomouce o půl 9, takže jsme se mohly po páteční zábavě (byly jsme jen do půlnoci) vyspat. Do Olomouce nás vezl Honza autem a už jen asi 15 minutová cesta do Olomouce byla dost zábavná. Holkám jsem totiž v pátek řekla, že beru selfie tyč a obě začaly skákat nadšením. Myslela jsem, že selfie tyč má každá druhá holka doma v šuplíku, ale to jsem se spletla. Holky mi tyč hned zabavily a následovalo snad 300 selfie fotek. Jely jsme Regiojetem. Cesta byla v pohodě až na to, že vlak ve stanici Zábřeh na Moravě stál asi půl hodiny, protože měl závadu na dveřích. Ve vlaku jsme posnídali a dokonce si dali i oběd - dortík za 10 Kč a před Prahou salát Cesar za 60 Kč. Přece se v Praze nebudeme zdržovat jídlem! Zpáteční vlak do Olomouce nám totiž jel už o půl 5, takže jsme měly JEN cca 4,5 hodiny na všechno v Praze
 
Z hlaváku jsme sedly na metro a jely směr Letňany. Jedna z kamarádek ještě nejela metrem, tak to byl docela zážitek :D. Vylezly jsme z metra a vydaly se směr výstaviště. Bylo dost vedro a nad hlavami nám létaly helikoptéry a menší letadla. Na místním letišti se totiž právě konal letecký den. 
Na veletrhu World of beauty & SPA jsem byla poprvé, tak jsem přesně nevěděla, co mám očekávat. Když jsem uviděla velké haly výstaviště, tak jsem si říkala, že na tohle všechno asi máme dost málo času. U nějaké blogerky jsem četla, že jí nestačilo ani 5 hodin, tak jsem se toho trochu děsila. Když jsme prošly vstupem na veletrh, tak jsem byla trochu překvapená, že nám nikdo nevrazil do ruky plánek s rozmístěním stánků, ale ok my se přece s holkama neztratíme! (Když jsme se neztratily v tom metru.)
Prošly jsme první vstupní halou, pak následoval venkovní prostor, kde byly stánky s jídlem a taky spoustou lidí, protože jsme dorazily v době oběda. Potom jsme vešly do další haly, kde už na nás čekal svět krásy. Šrumec okolo stánků, spousta kosmetiky a prapodivných vůní a hlavně vedroooo! V hale bylo fakt neskutečné horko a asi po 5ti minutách jsme byly totálně splavené. Čekala jsem, že se budeme muset prodírat ke každému stánku, ale to se naštěstí nekonalo. Kolem stánků se dalo procházet a všechno se dalo dobře prohlédnout.

Teď vám představím několik značek a jejich stánky u kterých jsme se zastavily.

♥ NUSPRING ♥ 
U tohoto stánku jsme strávily snad nejdelší dobu. Holky se totiž nechaly nalíčit a já jsem si zatím s moc milými slečnami/paními popovídala o super kosmetice a taky jsem vyzkoušela vzorečky produktů od Havlíkovy přírodní Apotheky, Ponia, Avril, Dulcia a dalších.
♥ SALOOS ♥ 
Na Saloos jsem se na veletrhu těšila nejvíc. S touto značkou spolupracuji už pěkně dlouho a patří k mým nejoblíbenějším! Kosmetika Saloos si mě opravdu získala a nejraději bych používala všechny jejich produkty. Seznámila jsem se osobně s paní, se kterou komunikuji při domlouvání produktů na testování. Za tento osobní kontakt jsem moc ráda. A taky jsem na tomto stánečku utratila nejvíc peněz :D.
♥ BOMB COSMETICS ♥ 
Tak tohle byl jednoznačně nejbarevnější stánek veletrhu! Voňavé koule do koupele snad musely přilákat všechny. Bavilo mě okukovat a očichávat všechny produkty a spíš než na kosmetickém veletrhu jsem si připadala jako v cukrárně. Samozřejmě i odtud jsem si několik úlovků přivezla. 
♥ SPARITUAL ♥ 
Ještě v pátek jsem psala Lence z blogu Mikrosvět by Ellen, u které vždycky obdivuji krásně nalakované nehtíky, jestli se na veletrhu objeví. Napsala mi, že ji najdu u stánku s laky SpaRitual. Lenku jsem na stánku hned poznala a jsem moc ráda, že jsme se mohly osobně potkat. Pokud tedy její blog ještě neznáte, tak se určitě podívejte. 

Na fotce ještě můžete vidět stánek značky Apla.
Objevily jsme taky stánek se svíčkami Village Candle, ale odolaly jsme.
Následovaly stánky s laky na nehty a další dekorativní kosmetikou. Kolem laků JORDANA jsem musela obcházet opravdu velkým obloukem, abych si žádný nekoupila, řekla jsem si totiž, že si z veletrhu žádný lak neodvezu. Zvládla jsem to.
 ♥ KOSMETIKA MOJE ♥ 
Kosmetika moje měla na veletrhu stáneček, kde vystavovala hlavně reklamní kosmetiku. Každopádně mě se moc líbí její nové dárkové balíčky, které nejsou drahé a určitě udělají radost i jako Vánoční dárek.
 ♥ ELNINO 
Stánek Elnino a Frais Monde. Tady jsem obdivovala hlavně voňavé olejíčky. Máme jich s mamkou cca 5 a můžu je jen a jen doporučit. Stačí trošičku nanést na pulzní body a vydrží vonět celý den. 

A to bych přece nebyla správná shopaholička, abych si z veletrhu něco neodnesla. Co jsem si teda nakoupila? 
Saloos: balzám na rty, balzám, peeling
Nuspring: Avril rtěnka v tužce odstín
Bombcosmetics: vosky a svíčku
Až vše vyzkouším, tak nejspíš sepíši recenze.
Po obhlédnutí všech stánků v první hale jsme zamířily do druhé haly, ta byla věnovaná speciálně nehtům a hlavně nehtové modeláži. Taky tam bylo hlavní pódium, kde probíhaly různé přehlídky a soutěže. Nic v této hale nás nenadchlo, takže jsme ji proběhly a vrátily se do první haly. Holky se chtěly nechat nalíčit, tak jsme se domluvily u stánečku Nuspring, kde je slečna Alex moc pěkně nalíčila. 
Na veletrhu nás ještě zaujal stánek, kde nabízeli za 50 Kč atraktivní líčení rtů. Nanesly na rty nějaké lepidlo (moc nevonělo, asi samá chemie) a na lepidlo třpytky. Výraznější líčení, pro mě tedy nic, co by mě uchvátilo, ale kamarádka odjížděla domů s třpytivými rty, které jí vydržely až do ranních hodin a oslňovala jimi na sobotní vesnické tancovačce ze které jsme se vracely kolem druhé ráno. Je fakt, že její rty byly nepřehlédnutelné. 
Celý veletrh jsme nakonec proběhly cca za 2 hodinky, a tak jsme měly ještě chvilku čas. Rozhodly jsme se, že se vrátíme do centra Prahy. Prošly jsme Václavák a vydaly se k nákupní galerii Myslbek, kde kámošky hledaly obchody Pandora a Tommy Hilfiger. Jedna nutně potřebovala nějaký kousek od Tommyho a druhá korálek Pandora. Měly jsme posledních asi 45 minut na to, abychom zvládly uspokojit jejich potřeby a doběhnout zpět na nádraží na vlak. Nakonec to dopadlo tak, že z Tommyho si kamarádka odnesla slušivou mikinu. (Za 3000,- pro mě je ta částka nepochopitelná, ale ok. Když ji musí mít.) Bohužel druhá kamarádka musela zůstat bez korálku, protože v Pandoře bylo plno. Zpáteční vlak jsme stihly a za dvě a půl hodinky jsme byly zpět v Olomouci, kde nás opět vyzvedl Honza. Zastavili jsme se v nákupním centru Šantovka koupit kámoščin vysněný korálek Pandora (byl to dárek k svátku) a mohli jsme jet domů. Uf. Doma rychlá sprcha, večeře, ohoz a nový make up a hurá na taneční zábavu do vedlejší vesnice.
Celý minulý víkend byl dost hektický - dvě vesnické zábavy (poslední venkovní), sobota strávená v Praze a neděle v Prostějově na hodech a na rodinné oslavě. Popravdě jsem si moc neodpočinula, ale zase mám spoustu zážitků.

CO VY BYLY JSTE TAKY NA TOMTO KOSMETICKÉM VELETRHU?
CHYSTÁTE SE NA INTERBEAUTY?


8 komentářů:

  1. Tentokrát jsem na veletrhu nebyla a nelituji :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Na veletrhu jsem ještě nikdy nebyla, ale někdy bych se tam velmi ráda podívala. A ten stojan s Yankee Candle mě fascinuje :)

    Pěkný den!

    OdpovědětVymazat
  3. Já tam nikdy ještě nebyla, ale pořídila sis skvělé produkty :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Na veletrhu jsem bohužel nebyla, mám to docela daleko. Ale co si nikdy nenechám ujít, je Biostyl, tam jsem prostě jako ryba ve vodě :D

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  5. Na veletrhu jsem již jednou byla, kamarádka měla volný lístek, ale musím říct, že pro mě takovéto veletrhy absolutně nejsou... stačí mi bohatě drogérie nebo parfumérie, kde ráda zkouším, ale nejsem takový beauty fanda, abych si kupovala každý týden něco nového a chodila kvůli tomu na veletrhy! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  6. Na World of beauty nebo Interbeauty bych někdy chtěla zajít. Bohužel Prahu mám daleko a tak to je trochu na prd. Navíc když bych tam opravdu měla jet, je to na to si vzít s sebou pár tisíc. Za další nemám poblíž žádnou kamarádku která by byla z kosmetiky tak nadšená jako já, no jedna by byla. Uvidím, třeba příští rok to vyjde. Každopádně jsi si koupila pěkné věci a musel to být pěkný den.

    OdpovědětVymazat
  7. Já byla na Interbeauty na jaře. Na ten podzimní se nechystám, protože nejsou finance :D Každopádně na tento bych se chtěla taky podívat, snad to vyjde příští rok :)

    Maybelline | The Rocket Volum' Express

    OdpovědětVymazat
  8. no vyzerá to lepšie ako u nás, na to naše skoro nikto ani nechodí, lebo je to skôr o lakoch a žiadne zaujímavé značky :(
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...